|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пет Фев 06, 2015 10:26 am |
|
slun4o |
|
|
|
subzer0 написа: Ами такава си е Люси. 400+ глави вече, Машима явно се е отказал да я развива или най-много да покаже някой нов дух/магия един път в арката, колкото да каже, че и тя може да носи, не само да я спасяват, но това са си лично негови заблуждения. Иначе сега очаквам тримцата да тръгнат на приключение с главна цел възобновяването на гилдията, като събират "колегите" си от най-различни места, което за мен изглежда като добра идея. ще кажеш че в предната арка не ги спаси всичките като извади някъв супер мега имба summon и си пожертва ключа на всичко отгоре, стига и толкова развитие тя е съпорт на натсу
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пон Фев 16, 2015 11:11 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
^ Чарли... Ениуей, Карла сигурно използва същата техника/метод като Лили, за да придобие тази хуманоидна форма, но мен лично не ме кефи. Веднага си помислих дали и Хапи не е придобил такава форма през тази една година, ама като го знам какъв е хахав... Едва ли. Но би било готино! Луси е научила някой нов номер, който първоначално ще изглежда силен, ама в следващия момент ще се окаже, че е пълна скръб... Сефте >.> За Уенди няма какво да кажа. В първия момент малко се изненадах, ама после осъзнах, че е съвсем логично. Но пък въртящата се бабка ме кефи, както винаги! Евала, бабче, продължавай да се въртиш! Само ми е жал за лошковците, които се появиха в края. Нацу си търсеше с кого да се бие... Е, честито на печелившити.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Фев 17, 2015 12:23 am |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Чарли, Карла, все тая! Една женска котка има, разбра ме за кого говоря. Вярно, не се бях замислял досега, че и тея двамата може да ползват тази магия. Ще е доста интересно да видим как би изглеждал Хапи, като "човек". Иначе реакциите на Нацу през цялата глава много ме радваха. Дано в следващия чап вече се намери някой на когото да отупа прахта, че току-виж изринал града барабар с гилдията.
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Фев 17, 2015 5:01 pm |
|
FREEZELORD |
|
|
|
То за името много може да се дискутира. Дали не е Шарлът/Шарлот, Шарлота, Карла (което и е най-лансирано), френското Шарл, както и го произнасят японците (и с другите мъжки вариации Чарлз, Карл и пр.). Да не говорим, че и доста други имена във ФТ също са под въпрос като: Ерза/Елза; Джелал/Джерард/Джералд, Ул/Ур (последното от които беше потвърдено в последствие, че е Ул).
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пон Мар 02, 2015 3:46 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Още щом видях как малките полетяха да спасяват всички, бях сигурен, че всъщност нищо няма да направят и пак Нацу ще им спасява задниците. Не че съм разочарован, от самото начало исках Нацу да се развихри, просто не знам защо авторът след толкова време все още се опитва да ни "изненада" с такива глупости Но евала за Луси! Първо някаква супер трансформация (даже я сравниха с Ерза ) и след това някаква супер смешна атака. Явно авторът е разбрал, че ни е писано в началото на всяка арка да гледаме как Луси УЖ е станала по-силна, а няколко чаптъра по-късно разбираме, че пак за нищо не става. Затова тук още в началото ни показва, че не е нищо особено, просто се е научила да носи дрехи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пон Мар 02, 2015 8:01 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Може би в това е цялата магия - неразрушими дрехи! Хахахахха, горкия Хапи, за нищо го нямат.
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пон Мар 02, 2015 8:34 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
subzer0 написа: Може би в това е цялата магия - неразрушими дрехи!
Да бе, то Луси за какво друго става.. Забелязах обаче, че си е сложила знака на Aquarius. Не го бях видял в предните глави. А този с гравитацията си мислех, че е беше някоя дребна риба, където го КО-ват с поглед, а като проверих.. oneshot-нат, ама от Гилдартс.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пон Мар 02, 2015 9:51 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
|
^ Ако говориш за това на дясната цица, това е знакът на зодията Лъв и има логика, все пак е в "Лъвска форма". Предполагам, че си има дрешки и за другите зодии, така че сигурно ще има и различни знаци в зависимост кой ключ използва.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|