|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Кой беше последният филм който гледахте и НЕ ви хареса? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 14, 2015 5:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Цитат: липсваха запомнящи се моменти Не са, не са! Преводът на английски от руски беше най-запомнящото се нещо... Не за друго, просто нямаше нищо общо с реалността.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Кой беше последният филм който гледахте и НЕ ви хареса? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 08, 2015 2:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5825_1422208531.jpg) |
phoenix_rage |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Дек 10, 2006 11:43 pm Мнения: 155 Местоположение: Hachioji
|
Noah (2014) Mortdecai (2015) блех...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Кой беше последният филм който гледахте и НЕ ви хареса? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 27, 2015 12:41 am |
KoP3Le7o |
|
|
Mad Max: Fury Road (2015) На Том Харди ролята му беше цял филм да се държи неадекватно и да мънка...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Кой беше последният филм който гледахте и НЕ ви хареса? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 24, 2015 10:42 am |
KoP3Le7o |
|
|
Furious 7 / Бързи и яростни 7 (2015) Пародия отвсякъде, смял съм се с глас. Стейтъм беше по-опасен от T-1000 в "Терминатор 2", само къде от полите на някоя пачавра не изскачаше с думите: "Here's Johny"! Цял филм го гонят, въпреки че той винаги се появяваше, но това са дребни подробности, нали трябва някак да запълнят тия 2 часа фантасмагории. Като цяло филмът го гледах заради Стейтъм, а след като видях, че участва и Тони Джа, интересът ми и нетърпението да го гледам се засилиха, за жалост само останах разочарован. Хареса ми, че Тони Джа се развъртя с шутовете, но съм разочарован, че се би с тоя паляк Пол Уокър, че дори му връщаше удари. Айде, бягай се скрий, къде си тръгнал... Той Тони с тоя муай тай можеше да му свие сaрмите, особено с мощните му любими кикове с коляно, но все пак нали Пол беше от добрите и трябвше да победи. В крайна сметка се радвам, че в последния файт между тях, Тони го вкара през една врата с любимия му кик с коляно! Класика! Напълни ми душата там! По-добре да го бяха пуснали срещу Скалата, щеше да е по-интересно, но - не, той трябваше през целия филм да е в болница и после като надуши, че Торето се вихри в града, да счупи гипса с мускули и да си мисли, че е Арнолд Шварценегер на младини с картечница в ръка и да сваля хеликоптери като в "Умирай трудно 4", обаче с линейка. Скалата: "Той се опита да убие и мен. Ето защо ще го нараня толкова лошо, че ще иска майка му да си бе затваряла краката." - Добре! И все пак гледайте някой филм на Тони Джа, за да се насладите на качествени файт сцени: п.с. Добре че не му дадоха да се развихри на Тони, че нямаше да остане и един от смешния им отбор състезателчета.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Кой беше последният филм който гледахте и НЕ ви хареса? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 27, 2015 1:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50238_1400426968.gif) |
Dark Ranger |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
^За съжаление ще трябва да се съглася с теб, Жорка, колкото и да не ми се иска. Като се има предвид, че за мен няма по-велико творение на киноиндустрията от "Междузвездни войни", това продължение ме разочарова меко казано... Определено в пъти по-слаба част от предишните. Личи си почеркът на Дисни, които откровено успяха да осерат историята. Какво им пречеше да направят една адаптация на игрите Jedi Outcast и Jedi Academy бе, мамка му?!? За сметка на това ми представят някакъв изсмукан от пръстите сценарий, защо бе, хора, защо?!? ![:headbang2:](./images/smilies/headbang.gif) А този Кайло Рен ли е, какъв е, сигурно е най-голямото недоразумение сред ситите, ако въобще се води такъв, а дуелът накрая беше ебати подигравката. Мен да ме бяха взели, по-добре щях да се справя... Ех, като се сетя какво нещо бяха сблъсъците между Оби-Уан и Анакин, Йода и Сидиъс... Направо се изплюха на тях с това изпълнение накрая... Ох... Плаче ми се... Саундрака няма да го коментирам, с изключение на познатите парчета новите хич не ми допаднаха, въобще нямам думи просто... Дано да закърпят положението някак си със следващата част, но аз лично светлина в тунела не виждам.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Кой беше последният филм който гледахте и НЕ ви хареса? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 28, 2015 3:26 am |
KoP3Le7o |
|
|
Чак за съжаление... Ти не за пръв път се съгласяваш с мен, просто рано или късно проумяваш колко истина има в думите ми. Днеска си говорих с един приятел, който вече се е отказал да спори за филми с мене ;( , каза, че съм бил много голям критик и почти никой филм не ми харесвал, което си е почти така де, с изключения. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Е, на него му било харесало. Как? Не знам??? Смешно ми е, че има дори някакви ужким фенове, на които им харесва този филм, те тия не са никакви фенове, но явно обичат да им дават повече от същото, само че с по-лъскава опаковка с чернилка отпред. Ама ей на - турили черен във Фърст ордър или там к'вито бяха, и той черният ги издъни. 'Ми няма място за печки, няма к'во да се залъгваме! Значи залата аз като ходих не беше пълна, но като си тръгнахме, 70% бяха недоволни хората, то просто се усещаше тягостната аура, която излизаше от залата.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Кой беше последният филм който гледахте и НЕ ви хареса? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 28, 2015 11:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50238_1400426968.gif) |
Dark Ranger |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Имах предвид, че очаквах това да е филмът на десетилетието, а то друга се оказа работата. Затова казах "за съжаление". Иначе забелязвам и аз по разни форуми, че всъщност има хора, които смятат, че това недоразумение на Дисни е къде-къде по-добро попадение от новата трилогия, което аз намирам за смешно и жалко, но явно някои ги е ударила до такава степен носталгията по оригиналната трилогия, че нямат нищо против да получат долнопробно копие на "Нова надежда".
П.П Истината е, че без Джордж Лукас няма Star Wars.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|