Дата и час: Вто Фев 04, 2025 5:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 5 [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo (есен 2014)
МнениеПубликувано на: Пон Яну 12, 2015 5:35 pm 
Аватар

Еп-14:Незабавно режисьора да направи нов дубъл на флашбека , в който разказвачът да е Рон Пърлман.А ,и да пуснат Ink spots за соундтрак.
Нееее, Ангелинке недей!Знам ,млада си и и буйна, и експериментите с лица от противоположен пол може да ти се сторят забавни, но това е просто фаза - объркана си от андрогинността на Кира клонинг №357/81!Моля, те не погазвай надеждите ми за край с лезбо ласки :(

П.С:Ох боже господи, името на хотела.Фукудааааа!!! :headbang2:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 13, 2015 11:34 pm 
Аватар

Абе тая розовия дракон нали уж една от пилотките and shit.
AI-то к'во ми разправя, че Таско и Анже са единствените живи форми на планетата.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 14, 2015 7:51 am 
Аватар

Единствените живи хора, бахмааму. Явно компа знае да брои само ерзац земляните, онея сукуби и маунтовете им не фляат у сметката. Оная, дето по думите на SpiritualLiege мандръсаше държавния елит и тя е май от тая групичка - явно баш гражданете верно имат някви проблеми с Ембриона, щом като чак внедриха какичка да я клати Пендел Злобарийски, та само и само да има некой да ги пуска в съседното измерение. Ембриона верно е голем боклучец, обаче.
А машинката, дето така ги закова двамата за хора, явно се ръководи по телесната форма, не по нещо друго. Е, к'во да се прави - изкуствени интелекти (като Гугъл транслейт, ама не толкоз натокани).

МнениеПубликувано на: Чет Яну 15, 2015 9:56 am 
Аватар

Еми нещо не ги правят AI-ките както си требе. Ама ако се ориентираха по телесната форма, то и хербариите в гаража трябваше да ги сметне за живи, явно има и нещо друго. Тря'аше да build-нат AI де не разпознава нормалите, тогава щеше вече да е лулз. Другият по-забавен момент беше тока и как измрели всички, пък ток има. AI-то на слънчеви батерии ли работи? И гаражните врати също.
С тая батерия де вкараха в системата направо цял хотел запалиха, че и табелата му светна даже, 'баси :Д Мога само да го отдам на невероятното сексуално напрежение между тях, иначе не виждам обяснение как имат knowledge-а да пускат ток по-добре и от Уолтър Уайт в каравана насред пустинята.
По-натам хотелът въобще си беше непокътнат на фона на обраслите с бръшлян за 300-400 години неща, сигурно вътре е имало специален вакуум, който да не допуска и една прашинка да влезе в сградата. А и Таското като му казаха да изчистел всичко направи squeaky clean, че и джамовете излиза, мани ти другото :lol:

A тия двете курви накрая май не влизаха в сметките на лорд Ембрион, въпреки че последните минути вече ги гледах през пръсти. Просто трябваше да измислят нещо от студиото, за да не се щракат нашите и да остане девствена героинята, че т'ва е скандал за джапанките :Д

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2015 1:45 pm 
Аватар

Ей т'ва е. ЕЙ Т'ВА Е! Толкова билдване, толкова експозиция и накрая к'во - еми, мацка, ние тука малко ше издоиме твоя човек, ама ти не се притеснявай, последната порция е за тебе.
Иначе подобно развитие се очакваше. И пак, най-интересното в епизода се оказа превюто за следващия. Т'ва е една тенденция, която се надявам да я преобърнат в бъдеще.

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2015 5:16 pm 
Аватар

Еп15:
А, тъй булка!Нема му са даваш на развратника мръсен.Кира-клонинга зар дано го претрепят скоро, че почна нещо много да си вре муцуната дет не трябва.
engine написа:
И пак, най-интересното в епизода се оказа превюто за следващия.

Квото и да кажем за качеството на продукцията, едно е невъзможно да отречеш - маркетинг стратегията им е перфе. :jester:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2015 8:13 am 
Аватар

Да ти кажа, понякога се чудя кое ми лази по нервите по-малко - т'ва или Алдной. Верно, в Алдноя главния е абсолютен бот, но пък поне е релевантен (бахти израза) и на всичкото отгоре е голяма комедия. Тука нъцки - изведнъж попаднаха от Gun-damn във Fallout и к'во - реакция никаква. Ама дракони ги нападнали и ги транспортират кат земеделска продукция - абе, к'во се коркате толкоз, я по-добре вижте баче Киро да не е паднал пак на некой балдър. А, значи кралицата на всленската естрада верно се оказа кралица - ми много хубаво, ама защо идва на госте у наш'то? Ми щото някъф капут им отвлякъл господа. Добре, т'ва става, ама от къф зор требваше да покзават как баче Киро го използват за млеконадой? Ей т'ва ме дразни тука - билдват няква атмосфера и после всичко заминава п***у си материне с некоя шашкъния. Защо, бре?

МнениеПубликувано на: Пет Яну 23, 2015 9:59 am 
Аватар

engine написа:
ама защо идва на госте у наш'то? Ми щото някъф капут им отвлякъл господа.

Аве поне да правеха нещо, като им ходеха на гости :lol: А те к'во - улизат нашите, почва един кютук, накрая еничарите им турят мъжете във фризера и gg, айде до следващия път. И тази велика стратегия се е прилагала с години наред, с едни и същи последици. То хубаво са им взели господа, що не отварят проходи по-близо към него, а не на майна си в безлюдния остров.
И което е по-якото, е че в уж истинската Земя знаят, че те точат енергия благодарение на техните хора и вместо да им секнат кранчето, те продължават да им наливат. Защото очевидно и само от тяхната страна могат да се отварят проходите и бяха много учудени как Анже и Таско са успели да се курдисат при тях.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2015 3:24 pm 
Аватар

Ми т'ва само идва да покаже, че Капут-сама освен блестящ естраден-поп-народен-уатевър певец, не е чак толко тъп. Очевидно змейовете могат само на туй място да отварят вратичка и следователно той там е сложил цицорестите, да пазят. "Един дракон повече у фризера - един сантим повече у сутиена!", "Всяко кило тенеке е оков на глезена на гущера -
агресор!", "Капут-сама COMMANDS YOU!!!" Иии... забравих за к'во говорех. Сори.
Та, епизод тоя:
- явно Капут -сама има администраторски права над дупките в пространствено-времевия континуум или както там му викат. Бтв, Мистър Лош много си прилича с бащата на баче Киро. Интересно к'ва е връзката.
- аз разбирам, че тая история нема да стигне за 26 епизода ако ги нема тия изгъзици, ама сериозно, не можаха ли поне борба в кал да сложат, а? Хем щеше да е еротично, хем неопределено, хем по-малко щеше да струва, хем щеше точно толкова да не ме интересува.
- след невероятната препратка към спортното аниме имаме добрата стара комбинация КГБ (корем-гъзере-бозки) като прелюдия към същинската част на епизода, който се състоеше в много яки пържилки и много немощни опити за драма от една страна и комедия от друга. Всеки път като пъкне Мистър Лош или стане дума за него, и всичката мъка за билдване на атмосфера отива на майната си. Тоя вече не го мразя, щото е скапаняк, а защото е ми разваля кефа... и щото е скапаняк.

МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2015 7:21 pm 
Аватар

Eп-16:Напълно безсмислен епизод.Гледах го бреди едно 15мин и вече кажи речи забравих, че съм го гледал.Освен едната добра сцена под душовете дет булките удариха малко лаф, всичко останало беше една миазма от боски, баджаци и......голф

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 12, 2015 2:29 pm 
Аватар

Ураааа!Зарязахме ги драгоните да вървят на майната си, за да се върнем към класическото за Сънрайз ,Гъндам противопоставяне между Поручик Цун и Ангелинка.А да спойлер:

Ват а.....................твист? :roll:
С нетърпение очаквам последващите битки между двете.Ще има много КИРРРААААААА и АТРУУУУУН =)) .
А, вече всичко живо си има пръстен - да не им се наложи на края да ходят до Съдбовната планина ,че нали уж единствен пръстен ги владее, единствен вси ще ги сбере и в тъмнина ще ги обвие :jester:

Надявах се, че кат зарежем драконите нещата ще се пооправят ама пак се върнахме на Тъпи женски припирни - част втора.Kомбата нещо много яко я беше ударила критическата.Гледам и оная помошничката - все още не мога да й избера прякор и яко се двоумя между Полковник Клинк или Лейтенант Харис :mrgreen: - се отдала на чашката.Остава й само да удари един куплет "Бургаски вечери, рибарски мрежи" :drunk: .Показаха и три нови попълнения към отряда. които от сега ги пишем бегали - я изкарат два епизод, я не.
Поне Кира конинг №3578212/13 остана на сухо и Червенокоска все още има шанса да захлеби

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 12, 2015 2:53 pm 
Аватар

Цитат:
АСРАААААН

Fixed with japanese pronunciation...of sorts.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 15, 2015 2:31 pm 
Аватар

Изпущил си едно "Н" в началото.
Исках малко повече мат'рял за коментар, пооставих последните три епизода, та да ги жабна на един път. Ето какво имам да изкоментирам като коментар:
- епизод тоя минус 2: браво, нещо стана... накрая. Е, пак по-добре от съвсем нищо и дваесе кила балдър и боски. Очаквам с нетърпение следващия.
- епизод тоя минус 1: рофлол, брау комнадоршата, брау. Имаме еди съюзник, дето може да помогне и к'во - ми майната им на тия фърчилки, много са грозни да им вервам. Рижото има доста добра възможност малко, така, да прилеби. Явно има билдъп някъф. Да не говорим за епичното набиване на канчето на високо равнище. Баче Киро е ебати нинжътъ. Респект, бате, респект!
- епизод тоя: Който започна с два зелени ракола. Понякогаж имам чувството, че тия сценаристи съвсем директно показват какво им е мнението за публиката на тяхното... изделие. Сериозно, сополно зелено? Абе, ваш'та...
Не, сериозно, на световната революция жална и майка с войници като Салиан и Ангелинка. И след като цялата простотия завърши, накрая видяхме светия граал на истината - СИЧКО Е БИЛО ЗАРАД ЕБНЯТАААААА! Макя ти и командорша, макя ти е сценарист!

Е, пак беше по-добър епизод от предните два. Ама не много. И тия пръстени даже на битака ги нема по толкова много. Ембрионе, Ембрионе, голем си скапаняк, сине.

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 3:36 pm 
Аватар

еп. 20
- Ембриона официално оглавява личната ми класация за ПСУЛЮТНО изтрещел кретеноид. Аз, вика, ще съединя двата свята и ще направа нов свят, който ще е по-добър от тях. Айде ся, мойто момче, да ми кажеш как точно установи, че тоя подход е валиден. Първия свят от твойта помощ е на такова дередже, та хората само и само да оцелеят бяха принудени да се превърнат във влечугоподобни органични батерии. Втория свят, от друга страна, в момента е населен от безмозъчни идиоти, дето само знаят да викат "мразя" и "искам". Т'ва, разбира се, е преди дори да споменем факта, че явно населението и на двете планети ще се прероди под образа на нова пътна настилка - сега по-твърда, по-качествена, по-красива. Само днес покрийте унилия си квартал с циментирани във вечна агония невинни същества от друго измерение. За контакти: Ембрио Педер.
- Ангелинка достигна нови дълбини на унижението. Т'ва беше просто отвратително. От толкова много начини да намразим Мистър Лош, сценарята избраха възможно най-евтиния. Евала, момци, златни сте.
- Така, командоршата иска да пречука лошия не защото той е избил приятелите и съюзниците й, на които тя е държала толкова много, а защото я е употребил и захвърлил като скъсан презерватив. Браво, муцка, браво. Просто пофално. Сценаристите надминават себе си.
- Салиан тръгва по стъпките на бившия си кумир. Имам усещането, че и тя ще има какво да каже преди да настъпи края. Любов, любов, ти вкарваш всички в Пирогов.
- Искам да знам Мистър Лош как ги прави тия номерца с възкресяването си. Ей т'ва ми е най-интересното. За съжаление ще се наложи да се примиря с друг кух пехливански побой във въздуха. Ужасително. Е, поне мога да се надявам, че некоя от роял гарда на Капут-сама ще научи от първа ръка какво е пържилка.

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 3:50 pm 
Аватар

engine написа:
- Ембриона официално оглавява личната ми класация за ПСУЛЮТНО изтрещел кретеноид.

Да, защото мозъкът му е спрял еволюцията си някъде по време на ембрионалното развитие. Hence the name.

Според мен преражданията си ги прави благодарение на някаква ъпгрейдната холограма, истинското му тяло е някъде забичено на майка си в кътния, па той си се прожектира къде си иска. Best case scenario е инвалид в стъкленица и светът, който е създал, се крепи на множество маркучи, прикрепени към мозъка му, откъдето праща импулси, включително и клонингите си.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 5 [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]