Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 4 [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Terra Formars
МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 4:57 pm 
Аватар

Когато излезе следващия волюм.

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2014 9:01 pm 
Аватар

Захап. :mrgreen: Зарибявка си е! Овата добре се справи, щото аниме сериала нямаше шанс да ме насочи към темата с бозавия си 1ви. еп.

Добър е рисунъка много, ама па го мързи тоз та две не види и само копи пейства едни и същи елементи неляво и надясно. Артът иначе нема грешка :rocknroll:

Историйка с пот'нциал , но и вече с няколко сериозни дънера в плота, които засекох...да видим до къде ще стигне докат изпища на умрЕло.

500 години космическа еволюция хлебарка- хуманоидна хлебарка, =)) чичко Дарвин се обръща в гроба. Тва е неква супер-мега-спийди еволюция :lol:

И тея от У-НАСА за оръдия не са ли чувалЕ, че един прекрасен метод за масово изтребление на каквото и да било живо, дори хлебарки, дори хуманоидни таквиз пред скъпото сътворяване на човеконасекомни хибриди. :wink:

Но пък именно това е един от най-зарибяващите елементи в историята: истинските качества на тез гадини пренесени в човешките измерения. Супер! Виждали сме тук таме по някой персонаж в отделни филми и анимета, ама тук имаме пълен набор и то бойни.

Ако мен ме хибридизират може ли да е с богомолка, плийз :icecream: :icecream:

Както и да е, свърших вол.1 Минаваме на втори том. :thumb:

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2014 9:24 pm 
Аватар
Модератор

DiaDora написа:
500 години космическа еволюция хлебарка- хуманоидна хлебарка, =)) чичко Дарвин се обръща в гроба. Тва е неква супер-мега-спийди еволюция :lol:

Прочети малко повече и тогава ела пак да коментираш това :> Пределно ясно става, че някой/нещо е помогнал/о за еволюцията им, и не е естествен път.

DiaDora написа:
И тея от У-НАСА за оръдия не са ли чувалЕ, че един прекрасен метод за масово изтребление на каквото и да било живо, дори хлебарки, дори хуманоидни таквиз пред скъпото сътворяване на човеконасекомни хибриди. :wink:

И какво ще постигнат? Унищожение на планетата на която искат да отидат да живеят. Мда, много умно... Тераформираха я, за да я унищожат 500 години по-късно :lol: Също има теории, че хлебарките могат да оцелеят при радиация (а и има някаква радиация на Марс също). Отделно, първата мисия няма идея с какво ще се спречка. Втората мисия, не знае с колко ще се спречка, колко са силни и т.н. и отиват да разберат повече за тях. Вече третата мисия, е наясно, че са много и са силни, но не отиват само да ги убият, а им трябват проби и по възможност живи проби, за да може да намерят лек за вирусът (все пак гледа 1ви еп на анимето). Та, ако обстрелят планетата, първо ще изгубят дестинацията на която искат да отидат да живеят, второ няма да намерят лек и човечеството ще умре бавно от неизвестният вирус. Мда, добре че не си някой важен в У-НАСА, че ще обречеш човечеството на гибел с прибързани и необмислени решения. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2014 9:41 pm 
Аватар

Мда. Да не прибързваме, първо да се попрочете, а после ще търсим кусурите.
Щото понякога совите не са това, което са на пръв изглед и поглед. :wink:

:idea: Още един ? дет ма мъчи, с каква цел ще им хрумва да ги хибридизират точно с насекоми, но предполагам по-нататък и затова ще има обяснение ...

+ тва ако съм Некой от У-НАСА ще оставя естествения ЗЕМЕН подбор да си свърши работата с висура ... и без тва нали беше пренаселено доколкот си спомням.. :wink: :hat:

На нас Марсиански вирус ни не требе, ние си имаме Ебола :twisted:

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2014 10:05 pm 
Аватар
Модератор

Е те обясниха защо с насекоми в първи том. А и изследванията идват от насекомо, по-лесно приложимо е ако е първо с насекомо, пък тогава да се мисли за другите животински видове. Отделно хлебарка в човешки размер, се вижда каква сила има. Тогава се замисляш, ами ако е мравка в човешки размер? И ето ти идеята защо да са насекоми -> понеже насекомите ако са с размер на другите животни, ще са много по-силни от тях. Защото мечката в човешки размер я знаем колко силна е. Втори том вече обясняват как са стигнали и до другите.

"Земен подбор" от извънземен вирус? Да, точно "земен" ще е подборът :lol: А подборът ще бъде -> всички. Значи пак опираме, че ще оставиш всички хора на планетата да измрат. Я някой твой близък да се разболее от смъртоносна болест, да видим дали ще искаш "земният" подбор да си върши работата...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2014 10:20 pm 
Аватар

Яко започна :twisted: :ok:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 30, 2014 12:15 am 
Аватар

Ха...наполвината на 2ри том съм и 99% съм убедена вече ,че АЕ вируса е дошъл на Земята с *нещо* или *някой*, дето са изстреляли в капсулата от Бъгс 1. Съвпада с появяването му преди 42 години.

+ Видяхме 2 спесимена: тоя формалиновия и онзи дет Дедо Сибир го сгъна кат лавра (освен ако не са макети) : откъде са се пръкнали след като във втората капсула беше двуместна и само Стършела и онзи грозния са се побрали... не е имало място за хлебарки, сиреч!

Чети..Чети... :icecream: :wow:

Edit :Леле, разбрах спесимените откъде са... 3ти том and going!!!

Такъв мангокеф не ме връхлитал с години, много брутално-яка! :rocknroll:

Последна промяна DiaDora на Сря Окт 01, 2014 2:56 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Сря Окт 01, 2014 11:57 am 
Аватар

Разпънатата на кръст хлебарка в кораба на третата мисия ... май току що развих и аз чувства към тази манга :)
damn good :thumb:

p.s.
според мен мангата има, до този момент - 18 чаптър, два фрапиращи недостатъка. Първо начина по който се събира екипажа :tv: Той е буквално детински, и като визия/излъчване, и като подход. Според мен мангаката можеше да дигне много нивото на историята, ако беше спретнал по-добре издържан логически и смислено подбор, но сякаш е целял да бъде лек и несериозен, точно там. Недостатък за мен, стил за него ... преживява се, но е тъпо :?
И вторият - дрогата. Това е като казуса с Наутилиус и неговото "оръжие". Имаш супер фантастичната машинария, с оръжие което фрапира със своята простота, неефикасност и сякаш не е на мястото си. По ирония на съдбата, Жул Верн не е успял да измисли това, което същата година учен е дал на света - плановете за торпедото. Така и с тази манга. Космос, звезди, тераформиране на светове, извънземни цивилизации ... и шибана спринцовка :tv:

Има още една две дразнещи "грешки" в историята, според мен. Но те може да са нарочно заложени така и нататък в историята да се разкрие истината. Така, че като прочета до последния излязъл чаптър, ще ги коментирам.

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 02, 2014 12:09 am 
Аватар

Сичку дотук изчетох и строших собствения си рекорд по най-бързо прочетени глави някога. Значи много ми е допаднала и историйката и машинациите.

И героите.

Но по дяволите, защо почти нищо не показаха за Roman Devision дотук :bash: Капитанчето е такъв сладур. :?
Само на една страничка го показаха натръшкал планина от хлебарки и тва беше :(

Мен ме дразни поднасянето на минало, бъдеще и събития от две/три места на пресекулки в панелите. Станах разногледа. Пак стил, както би казал Логруса, но меня не нравится. Адски забавя и обърква. Постоянно трябва да се връщаш.

И прекаленото научно обстоятелстване , ..може би. Досадно е на моменти. Знам ,че е необходимо, но ... никой не обича училище, все пак :icecream:

Любими герои дотук: Шокичи, King Crab и Roman Captain. Женките отново откровено ме дразнят, а единствената която ме заинтригува, безславно си загуби главата без време :(

П.П. На тея хлебарки фустите са си копринени...набързо съкратиха и Пътя на Коприната. На Марс всичко се случва светкавично. И копринени ефирни дрешки си тъкат вече. :icecream:

МнениеПубликувано на: Чет Окт 02, 2014 2:58 am 
Аватар
Модератор

DiaDora написа:
Но по дяволите, защо почти нищо не показаха за Roman Devision дотук :bash:

Джозеф ще го видиш в следващият том, който можеби ще го преведат до седмица-две. Последните 20-25 чаптъра, които още не са преведени, той е един от най-често показваните герои. Голям изрод е :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 02, 2014 10:13 pm 
Аватар

=)) 8)

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4343099

Бъгс 3, the Revenge of vermins :twisted:

Намерих си RAW-та за душата. :blush: :wow:
Josef верно разцепва! :love:

*** Жената на Адолф обаче ква шафрантия,а ? ...И детето леко без mozaic organ. Само не разбрах, той защо приемаше всичко и славно носеше рогата... :? :shock: ***

МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2014 2:26 pm 
Аватар

Преводът до 96 глава излезе.

---------------

зЕми тея БАО-вци :kicking: и естествено :

600 years, the peak of human selective breeding = is it Superman ? (NOO) = is it Wonderman? (NOOOO) = is it JOSEPH GUSTAV NEWTON ?? YESSSSSS !!

:blush:

ще е супер да анимират добре битките му, животно е... :icecream:

за по-любознателните : http://en.wikipedia.org/wiki/Eugenics

МнениеПубликувано на: Съб Яну 10, 2015 3:41 pm 
Аватар

Настигнах го това нещо и мога да кажа, че е по-добре от анимето. Btw, ако някой не е разбрал - вече и 11 том е излязъл. Та, всичко дотук си разцепва, има още доста неизвестни, предстои да видим екшън. Дотук всичко точно, вече и със земята се свързаха. Дотук любимите ми герой са: Шокичи, Акари и... ами други няма. :lol: Доколкото разбрах един том излиза на 3 месеца, нормално. Значи към Март си чакам 12 том. :wow:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 20, 2015 2:11 am 
Аватар

Целия тоа шит в 11 том зарад едно *save us*... :lol:

Не ми се нрави пейсингът въобще :x
Можеха поне още нещо по-така съществено да свършат в тея глави.

Единственото дет разбрахме е, че 3 кораба летат към Марс с бесна скорост, 2 от които не се знае кви са...

МнениеПубликувано на: Сря Мар 04, 2015 5:47 pm 
Аватар

Well, rip cap'n Komanchi! Nice knowing ya! Явно и неговото време дойде.

Не можах да разбера какво беше това оръжие, което прониза Мишел. Някаква свръх модерна версия на болата?
И къде, по дяволите е Джо?! Наистина ли умря от атаката на Kuzuryuu? Според мен се е измъкнал в последната секунда или поне така ми се иска. Харесваше ми колко OP го е направил автора. Изглежда няма да има сватба. :D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 4 [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]