|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 6:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Пон Ное 17, 2014 2:49 pm |
|
velush |
|
|
|
Ragnos Цитат: така го призовава Значи кондомът е само бойното му облекло... Log Horizon 2nd Season ep. 7 - най-малоумната и безсмислена тренировка на всички времена. Поне обясниха защо дядо Коледа е такъв психар. Обяснението е по-голяма загадка.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Пон Дек 01, 2014 12:29 pm |
|
IceBreaker93 |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 13, 2011 4:59 pm Мнения: 1721 Местоположение: 5th circle of the hell
|
Широе в реалния свят ? Бахти грозника, по добре да си останат в играта Последните 2-3 епизода са много добри, поне има екшън и хубав саундтрак, но за анимацията няма да говоря.
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Пон Дек 01, 2014 12:32 pm |
|
velush |
|
|
|
Апропо, някой да знае какво е това с рязането на косата? Някакъв японски обичай? Щото ако искат да маркират мястото, как ще си спомнят, че въобще са били там, та да знаят какви са тези космалаци по пясъка? По-добре да бяха изписали някакви знаци (стига да не ги "отмие лунната вода" или "заличи лунният вятър" ). Backup mirror server е по-смислена идея от test server.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Сря Дек 03, 2014 4:19 pm |
|
StormBlade |
|
|
Регистриран на: Вто Дек 27, 2005 11:21 pm Мнения: 295 Местоположение: Midland
|
От всичко дотук, най - много ми хареса отборната игра. Може би единственото аниме което най се доближава до действителността как протича една отборна битка в raid. От друга страна, епизодите с лова на онзи психар беше малко тъпо и изтърсено за пълнеж. Както и тези мистични.. обучения. В крайна сметка да бяха просто казали, че й липсва опит и е нужно да вдигне летвата, за да отключи нов талант. Изчезването на Кръсти беше буквално plot twist изваден от задника на един от сценаристите. Точно в стил "абе време е нещо да стане... НЕЩО ДА СТАНЕ!" за това дайте да изпратим някъде един от поддържащите герой които дори не е деутерагонист на майната си чрез мистичен начин™. И в крайна сметка какво? Оказва се че аугментациите на оръжията стават буквални в... буквален смисъл. Нещо което трябваше да е така от самото начало, ама айде сега. Сигурен съм че има отново някое обяснение вързано на възел, за да изглежда deep. Едно от нещата, които ме дразнят в днешните анимета. Съчувствай на персонаж дето виждаш през един, два епизода и има малко то почти никакво развитие като характер etc. В същия ред на мисли и с флашбековете в стил "помниш ли когато това и онова се случи в тоя и оня епизод? Е, сега се чувстай гадно за него." е същата история. И все пак продължавам да го гледам защото ми държи интереса, въпреки тези трески. Последният епизод беше на 50% copy/paste от предишният, след като видях абсолютно същите кадри на плажа, точно като предишният. Това беше cheap, почувствах се измамен като от китайски търговец. Ако ще правят нещо интересно да го правят, защото засега build-up-а има е под всякаква критика. Сюжетно не е зле като Black Lagoon, но не очаквам Cowboy Bebop качество тука, тъй че засега анимето има живец.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Сря Дек 10, 2014 3:58 am |
ZleFox |
|
|
|
тази реч си беше жива гавра
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Пон Яну 12, 2015 12:32 am |
|
StormBlade |
|
|
Регистриран на: Вто Дек 27, 2005 11:21 pm Мнения: 295 Местоположение: Midland
|
Log Horizon S2E14 References everywhere... TNMT Ky Kiske от GG Tokugawa Ieyasu от Sengoku Basara 3 че даже и лека ебавка с китайските фармери в MMO-тата Не съм сигурен дали харесвам тези персонажи, но усещам, че нинджата ще ми допадне доста. Иначе още един sub plot.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|