|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 2:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: 6000 - Rokusen ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 05, 2012 7:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8546_1386014626.jpg) |
realist |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
![Изображение](http://i.imgur.com/xQdyE.jpg) Заглавие : 6000 - Rokusen Брой чаптъри :7+ Статус : Ongoing Година : 2010 Жанр : Horror Seinen Сериализирана в : Comic Birz (Gentosha) Мангака : KOIKE Nokuto Artist(s):KOIKE Nokuto Groups Scanlating: Lazy Ass Scans След трагичен инцидент, в съоръжение намиращо се на 6000 метра под водата, избил всичките му работници , то бива затворено и изоставено за три години.След като японската компания, която го притежава, е погълната от китайска, Съоръжението е отворено наново.Кадокура Кенго и неговия колега Данзаки са изпратени с екипа, отварящ наново подводното съоръжение.Веднага се случва "инцидент", който ранява смъртоносно Данзаки. Кенго остава сам, с колеги на които не вярва, в зловеща подводна обстановка, която може да е нещо повече от това, което се вижда на пръв поглед. Лично мнение: Мангата, започва доста обещаващо.Може да се окаже доста добро сървайвъл заглавие. Тема с линкове за свалянеОнлайн четене:
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: 6000 - Rokusen ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 05, 2012 7:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20229_1337967890.png) |
WrathOfGod |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Не мога да се ориентирам нещо, месечна ли е? Иначе звучи страшно добре. Загледах, че и арта е доста приятен и подходящ за атмосферата.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: 6000 - Rokusen ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 26, 2012 8:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5117.jpg) |
hellcreep |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Поредната турбо яка манга която едвам, едвам излиза на бял свят. Дори не съм прочел всичките преведени глави но направо се зарибих много здраво. Напомня ми на всичките филми на ужасите от този тип дето съм гледал като дете ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Някакси самата обстановка в мангата ме кара хептем да се побъркам ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Дано само групата не я изостави, че ще ми е много тегаво.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|