|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 6:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Manga Awards 2014 - избор на жури Публикувано на: Чет Дек 04, 2014 3:19 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Темата с победителите от миналите години: AsMAЗа сега не са предвидени големи промени от миналогодишният конкурс. Ако имате и някакво предложение, може да го дадете в тази тема. Трябва да се избере жури, което ще е 6 или 7 човека, като крайният вариант може и да са по-малко. Всеки може да избере 2ма (включително и себе си), които смята, че са следили повечко заглавия през последните година/и и има добра преценка. Като крайният избор кои да влязат в журито ще имам аз. Краен срок на гласуване: максимум до 26 Декември 2014Забележка: хора регистрирани след 1 Октомври 2014 или с по-малко от 10 мнения, нямат право да гласуват, и гласовете им няма да бъдат взети под внимание.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Manga Awards 2014 - избор на жури Публикувано на: Чет Дек 04, 2014 12:43 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Гласувам за deathrazor и Logrus. Личи си, че четат доста манги (поне тези, които и аз) и са активни в дискусиите (не само да преразказват какво са прочели, а да изкажат мнение). Мисля, че това е предостатъчно.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Manga Awards 2014 - избор на жури Публикувано на: Чет Дек 04, 2014 3:16 pm |
|
FirePenguin |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
|
Гласувам за deathrazor. Пича чете яко, личи си по постове, mal-ове и т.н., в този форум той е един от най-начетените и няма по-подходящ за жури.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Manga Awards 2014 - избор на жури Публикувано на: Съб Дек 06, 2014 1:07 am |
|
faye |
|
|
|
@deathrazor, мерси за доверието но съм пас. Мислете за някоя друга девойка да ме замести. Моите кандидати... ми в манга раздела всички се знаем, които активно четем Подобно на Lorgus, ако има някой които има желание да се пробва, да ми пише лично.
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|