Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Keyman: The Hand of Judgement
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2014 7:13 pm 
Аватар

Изображение
Type: Manga
Status: Publishing
Published: Apr 19, 2011 to ?
Genres: Action, Comedy, Drama, Ecchi, Horror, Mystery, Supernatural, Tragedy, Seinen
Authors: Warai Naku (Story & Art)
Serialization: Comic Ryu
Batoto
Description:
Keyman is the resident hero of Rockville City, a place inhabited by both humans and animal people. In the years since his debut as a hero, crime has decreased significantly, which does not look all that great for the local police force. But one day, after he catches yet another group of criminals, Keyman is mysteriously murdered. Detective Alex and his police force are investigating the murder, and one of their major clues is the words "Dr. Necro," which were carved onto Keyman's body after his death. Their case gets even stranger when Alex unexpectedly meets "Dr. Necro," who appears to be a young girl, in a bar. What monster could be behind the murder of Keyman, and what does the childlike Dr. Necro have to do with it all?

Заглавие: Re: Keyman: The Hand of Judgement
МнениеПубликувано на: Нед Дек 21, 2014 4:22 am 

Пробвах няколко чаптъра. Освен ечи сцените и три шота не намерих нещо интересно. Подхода с крокодила е добър но не се връзва в общата картинка.

Профил  

Заглавие: Re: Keyman: The Hand of Judgement
МнениеПубликувано на: Пон Дек 22, 2014 1:29 pm 
Аватар

Стигнах до 15 глава и до сега ми харесва. Малко ечи сцените ми идват в повече, но пък историята ми е интересна.
Малко ми прилича на някакво съчетание между черно-бели детективски филми и супергерои :lol: Персонажите са добро съчение между клишета и оригиналност. Атмосферата не е прекалено потискаща, но не липсват и по-мрачни моменти. Пък и има добри битки.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]