Дата и час: Пет Фев 07, 2025 4:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Музика: YOHIO
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2014 2:53 am 
Аватар

Понеже снимките, които искам да постна са прекалено големи за таговете тук, ще трябва да дам линк към тях, както и към био-то на YOHIO. Имам 900 снимки перфектни снимки и не мога да реша коя от всичките да постна тук :mrgreen: , а и вашият image таг не смалява снимките изобщо, че поне да не разтеглят темата.

Kevin Johio Lucas Rehn Eires (born 12 July 1995), е шведски рок певец, чиято соло кариера започна през 2012 г. Преди това беше в Seremedy, но аз лично се радвам, че ги напусна, защото има уникален глас, какъвто никой друг певец няма и е китарен бог - има клипчета с него, на които свири на китара и вади уникални звуци от нея. Което всъщност е разбираемо - баща му е Tommy Rehn, китарист в шведската хеви метъл банда Corroded и от бебе е захранван с китарни и метъл звуци. Затова и повечето му музика е рок и метъл.
Първият от клиповете по-долу е дет метъл изцяло на японски, а в други песни вкарва куплети на японски.
В клипа "Revolution" незнайно защо пее на японски, когато оригиналът на песента е на английски, та аз трябваше да сглобявам английска версия с Windows Movie Maker.
В "Our Story" има японски куплети, които споменах по-горе, а накрая - най-хубавото: любимата ми песен на този малък сладък метълист. Малък, 'щото е на 19. И е по-сладък от коя да е мацка! :mrgreen: Изображение

А тук е събрано всичко негово, което имам: http://rainbow-lodge.us/yohio/YOHIO-music.rar (270 МБ)
Ето линк и за снимките, които съм събрал досега - от нета и скрийншотове от клипове с него: http://rainbow-lodge.us/yohio/YOHIO-pics.rar (553 МБ)

Heartbreak Hotel за сваляне

Последна промяна Yohio Lover на Нед Ное 30, 2014 1:05 pm, променена общо 3 пъти

Изображение
 Профил  

Заглавие: Re: Музика: YOHIO
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2014 5:27 am 
Аватар
Ecchi Warrior

В първото видео с тези букли е много фъкъбъл =))
-
Ок, песента от първото видео определено влиза в плейлиста ми :rocknroll:

Хвана ми интереса. Ще прослушам каквото си дал в архива. :3
--
Абе на последното видео вади
Няма·достъп·до·този·видеоклип·в·държавата·ви. :headbang2:
-
Сега слушам другите тракове. Допада ми. Май ще му ставам фен и аз Изображение
Yohio Lover написа:
Имам 900 снимки перфектни снимки и не мога да реша коя от всичките да постна тук :mrgreen:

Ми направо да беше направил архив и с тях. Примерно го плесни в докса на абв :pokey: :lol:
---
Докато те чакам си спретнах един уол :3

Изображение

Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2014 11:34 am 
Аватар

Yohio Lover написа:
Първият от клиповете по-долу е дет метъл изцяло на японски

=)) :mock:

Да, бе, да, я сравни някоя дет метъл песен с този първи клип и открий разликите. Ето най-прост пример с нещо доста клиширано от тоя стил:

Иначе като си пуснах първото видео първата ми мисъл беше "J-pop", защото не зачетох описанието, а втората ми мисъл беше "WTF, тая пикла защо пее като Кърт Кобейн, надишал хелий?" :lol: След това прочетох описанието и ми стана ясно. :mrgreen:

МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2014 12:49 pm 
Аватар

Belgarion написа:
В първото видео с тези букли е много фъкъбъл =))
-
Ок, песента от първото видео определено влиза в плейлиста ми :rocknroll:

Хвана ми интереса. Ще прослушам каквото си дал в архива. :3
--
Абе на последното видео вади
Няма·достъп·до·този·видеоклип·в·държавата·ви. :headbang2:
-
Сега слушам другите тракове. Допада ми. Май ще му ставам фен и аз Изображение
Yohio Lover написа:
Имам 900 снимки перфектни снимки и не мога да реша коя от всичките да постна тук :mrgreen:

Ми направо да беше направил архив и с тях. Примерно го плесни в докса на абв :pokey: :lol:
---
Докато те чакам си спретнах един уол :3

Изображение

Изображение

Редактирах първото мнение и съм дал линк за сваляне на последното видео. Тубата с нейните "държавни достъпи" ми лази по нервите и затова съм си качил клиповете на място, където Тубата може само да ме хване за... Тубата. :twisted: След малко ще имаш линк (отново в първото мнение) и към снимките. Не малка част от тях са скрийншотовете от клипове с него, които скрийншотове съм ги правил аз.

И между другото, той си Е фъкъбъл. Влюбен съм в него и редовно сънувам мокри сънища с YOHIO. :blush:

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2014 3:51 pm 
Аватар

meh ... скучна музика, само изпълнителят е шарен. Ако я чуя по радио, дори няма да я отразя.

Цитат:
Легенда :: Администратори, Gender Queer, Регистрирани, Андрогинни, Асексуални, Бисексуални, Пансексуални, Транссексуални, Хетеросексуални, Хомосексуални

fascinating indeed :nod:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]