|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tokyo Ghoul / Tokyo Ghoul:re Публикувано на: Пон Ное 24, 2014 6:51 pm |
|
FirePenguin |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
|
Определено става много интересно, вече поне знаем няколко неща: 1. Канеки (Сасаки) все пак е още гул. 2. Сасаки не просто прилича на Канеки. Вече е потвърдено, че е. Вероятно Арима е създал втори персонаж и Канеки е бил затворен?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tokyo Ghoul / Tokyo Ghoul:re Публикувано на: Пет Дек 19, 2014 3:27 pm |
|
FirePenguin |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
|
Ъпдейт на темата. Сложил съм линкове към MangaUpdates и Wikipedia и съм добавил информация за Tokyo Ghoul: Jack. Tokyo Ghoul:re 10 - Зле представена история, 10 глави локуми, кога най-накрая ще се види нещо яко... от няколко глави вече няколко страници ги пропускам, защото просто си губя времето с тия простотии.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tokyo Ghoul / Tokyo Ghoul:re Публикувано на: Пет Дек 19, 2014 4:04 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
ае куче ти да няяш раздвоение на личността е смсл до ся сяко мнение ти беше положително пък си нш хуу няяло в историята
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tokyo Ghoul / Tokyo Ghoul:re Публикувано на: Пет Дек 19, 2014 10:40 pm |
|
FirePenguin |
|
|
|
аее, брат... чуй ся... мнението ми се променя постоянно, но пък и нищо чудно да имам раздвоение :3 ПП: Туку що разбрах, че гула е бил Наруто в най-добрата завършена манга тая година. Честито. Най-добре разказана история, всичко беше перфектно. (пише положителния образ, сори ) Сега сериозно какво става - ами първата част наистина си беше страхотна, но :re е... пълен т*шак засега...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|