|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 5:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo (есен 2014) Публикувано на: Пон Окт 20, 2014 7:03 pm |
|
engine |
|
|
|
Аха, и то пък точно тая намериха да пречукат. Не, че беше нещо особено,ама на фона на останалите... Ангелизе е няк'ва турбо-героиня. За един епизод направи развитие, дето и Кира от Сийд ще му завиди. И накрая, т'ва беше много яка машинка. Така като гледам, на цялата организация за световна защита хорица с мана ще им свършат по-добра работа. Интересно, тоя пръстен някакъв каталист ли беше, дето е отключил маната на принцесата за постоянно, или просто беше сложен там, за да ъпгрейдне фърчилката. Тя сигурно е правена за пилот-магесник, ама след като нема как да осъдят магесник (защото знаем, че там всички са божи кравички и нищо лошо не правят), се е наложило да премоделират мехите и да пращат там бесни лесбийки и малоумни лолита. Баси пилеенето на ресурси, честно.
_________________ Който пие облак троен,той за утре е спокоен!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo (есен 2014) Публикувано на: Вто Окт 21, 2014 9:16 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
lovelyangel666 написа: Also, подозирам, че на тая, дето се опита да изнасили Ange й предстои да й се случи нещо лошо >:3 Too predictable Тъпа е като галош, милата принцеска Похвално е, че й отне само 3 епизода да се превърне в badass-a от постера. Доживях и да видя свестна битка във въздуха, само че всичко се развали от тъпизма с пръстена й, който се активира само в една паралелна мултивселена, в единствения ден от годината, в който еднорозите си сменят рогата и само ако върху него капне капка кръв от челото й, докато тя кара последната останала стара таратайка (новите модели 300% нямат тази трансформаторска функция). И естествено, в съгласие с всички вселенски закони на анимето, останалите гърли стояха отстрани и я чакаха да приключи монолога си, в който все пак се установи, че не й се умира (добър момент) Другият добър момент беше, когато произнесе невероятната реч на гроба, как щяла да живее and shit и после опита крем карамела, но се разплака, че е гадно, не че не е яла нищо от like.. може би 3 дни И не на последно място convenient превързването на циците и оная й работа като единствените места, пострадали след битката и падането й. Което ми напомня и за това как като на розовата й се разтресе кабината след като драконът отряза крака на робота й и първото нещо, което ни показаха, е как се друсат и циците :Д P.S. Напикаването също беше добро.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo (есен 2014) Публикувано на: Нед Окт 26, 2014 2:59 pm |
|
engine |
|
|
|
Тумбаци, братче, пълни тумбаци са всичките в тая... творба на съвременната аниме индустрия. И к'во - 5 минути дървеняшки напъни за комедия, 5 минути изявления тип "Дай таа да гя тепаме, оти ни нъ кефи нешу.", пет минути експозиция тип "Мали, ей ся дюшеш ни дойде тая принцеса, дето бота много и е навит" и пет минути принцесата, която се държи като гъз. И в крайна сметка не разбрах, тия машинки на к'во бачкат, щото съм хиляда процента сигурен, че не е на нафта. Превюто за следващия епизод успя да ми вдигне надеждите до някъде. Я си представете, Ангелинка да я изхвърлят вълните на остров, дето никой хал-хабер си нема к'во е т'ва мана - малиии, културен шок за всичко живо. Борбата за равноправие между тия и ония се пренася в небесата! Гледайте, само сега: Онуй Аниме С Принцесата, Дето Е По-Проста От цела Рота Гъзове С Галоши И Цинкови Кофи!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo (есен 2014) Публикувано на: Сря Окт 29, 2014 9:43 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Последният момент в епизода беше wtf? Пада нашата в морето, събужда се чистак гола и увързана до някакъв мъж, незнайно как озовал се на обезлюдено място на остров, пълен само с жени? I.e. този пич като принц Ерик си седял на брега на морето да чака да изплува русалката Ариел, и като я е намерил, съблякъл я, завързал й китките и просто си е легнал до нея да поспи? engine написа: И в крайна сметка не разбрах, тия машинки на к'во бачкат, щото съм хиляда процента сигурен, че не е на нафта.
На някакви меджикъл нано партикълс, съдейки по коледните светлинки, дето излизат от ауспусите.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo (есен 2014) Публикувано на: Сря Окт 29, 2014 12:07 pm |
|
engine |
|
|
|
Не, разбира се. Кира (така ще го наричам, щото много си приличат) живее на остров някъде по г*зерете на географията и точно в този ден е решил да излезе да събере малко мидички по плажа. Не щеш ли, видял една голема метална конструкция с хуманоиден вид и неясен произход да лежи на пясъка. Бидейки момче с буден ум и любопитен по натура, Кира се отправил на кратко пътешествие в търсене на отговор на въпроса "И ко е туй, ся?", само за да открие, че в големата метална конструкция лежи една руса... какичка в безсъзнание и подозрително мокри (и оскъдни) одежди. Понеже Кира е бил възпитан в духа на алтруизма, той храбро извадил девицата от металната кутия с неизвестно предназначение и нямайки къде другаде да я занесе, той я занесъл в собствения си дом. Там, съвсем джентълменски я съблякъл, за да не изстине и да не хване пневмония, след което легнал до нея да я затопли, при което заспал. За негов късмет завързал ръцете на тази мистериозна девойка, защото съвсем не искал да рискува тя да го нападне с обвинения в разни непристойни дейности.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo (есен 2014) Публикувано на: Сря Окт 29, 2014 10:37 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
|
Мани ти другото, вярно ще се окаже точно така както го описа :Д
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo (есен 2014) Публикувано на: Нед Ное 02, 2014 9:04 pm |
|
SpiritualLiege |
|
|
|
Абе като изключим обичайните ром-ком простотийки(колкото пъти се спъна ония сшиндел и се на вулва се нахаква - бати късмета и на мярата ) и се абстрахираме от неистовите напъни на сънрайз да ми напомнят за Сийд- епизодчето ми хареса. Главната се олюпи малко и замяса на човек;един-два флешбека, колкото да подържат сюжета; драконов cockblock накрая - общо взето Ich freue mich. Даже съм готов да им простя за Кира-клонинг №357, само защото ме подсети ,колко смешно изглеждахме с тия 90-тарски прически ала Трифон Иванов, едно време .Само като извадя някоя стара снимка - абе детските години на Руди Фьолер . П.С:Само на мен ли ми се стори или главната получи оргазъм като уби дракона .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo (есен 2014) Публикувано на: Вто Ное 04, 2014 12:43 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
|
Есте, тия нямаше как да не се опитат да се целунат в единственият момент, в който ще има disturbing. engine написа: -баце Туци е нормал. И барабар целата му фамилия до девето коляно, както видяхме от снимката. SpiritualLiege написа: П.С:Само на мен ли ми се стори или главната получи оргазъм като уби дракона . Не, май им е програмирано. И баш шефката в спомените на Нормал-кун се беше усукала някак... оргазмово.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo (есен 2014) Публикувано на: Пон Ное 10, 2014 5:14 pm |
|
engine |
|
|
|
Много интересен епизод, особено със слугинята, дето нещо и липсва способността да се пригажда към обстановката, както и персонал по висшите етажи на администрацията.
And now, for a quiz: - Защо на нормалите изобщо ги наричат нормали, след като те са отклонението? Нямаше ли да е по-логично да ги наричат ненормали или нещо от сорта? - След като и драконите ползват мана, има ли някаква възможност онез, големите зверове по някакъв начин да ги разфасоват и да ги раздават на населението, за да има то достъп до въпросната енергия? Все пак силно се съмнявам, че змейовете ги карат към гробищата, където да ги погребат с почести. - Като се има предвид горното, дали е вероятно змейовете всъщност да са просто разгневени представители на съседна реалност, които силово протестират срещу грабителството на енергийните им ресурси... и на труповете на техните братя? Или пък е имало война между двете споменати вселени, която е резултирала в настоящото положение?
Надеждите и мислите ми за следващия епизод: - от това, което видях, смятам, че бай Киро Нормалния ще има златна възможност да гастролира, ако не в следващия, то в по-следващия епизод. - смятам, че вече е крайно време историята да тръгне в някаква посока, за предпочитане към конспирацията. - братото на Ангелинка нещо много ми зачезна, а адски ме радва - замазан злодей с педалско излъчване и неясни мотиви, както и порядъчна липса на акъл. Пендела БАНЗАААААЙ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo (есен 2014) Публикувано на: Пон Ное 10, 2014 6:40 pm |
|
velush |
|
|
|
Цитат: Защо на нормалите изобщо ги наричат нормали, след като те са отклонението? Може би тук произлиза от "нормала", която е права перпендикулярна на първоначалната. Цитат: има ли някаква възможност онез, големите зверове по някакъв начин да ги разфасоват и да ги раздават на населението Ти се майтапиш. Богатите затова са богати и властващи - защото взимат всичко хубаво за себе си. Каквото не могат да вземат ще унищожат, за да не може да се груха друг и после да им прави конкуренция.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|