|
Дата и час: Чет Яну 28, 2021 6:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Starcraft 2 - Finally something to talk about  Публикувано на: Вто Мар 19, 2013 6:44 pm |
 |
Squall_1st |
* |
|
Артбука в колекторса е як, но другото е фейл. Тва е най-якия артбук на близард който съм отварял дося.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Starcraft 2 - Finally something to talk about  Публикувано на: Вто Мар 19, 2013 7:43 pm |
 |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1622 Местоположение: София
|
аз от доста време спрях да закупувам колектърси.....просто няма смисъл....фигурките и артикулите събират прах, а след време ги прибирам някъде и повече не ги виждам....даже кутийки не искам...само digital download
ПП Мултито е много забавно в момента, но зърга е малко under power-нат, а тия Medivac-и направо ми съсипват нервичките. Някой с малко повече микро скилове ти куса дупето :<
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Starcraft 2 - Finally something to talk about  Публикувано на: Сря Мар 20, 2013 12:00 pm |
 |
Squall_1st |
* |
|
Аз си купувам колекторси само с фигурки и някакъв по-интересен мърчандайз. Всъщност взех mgs hd limited collection заради тениска, но артбука е най-якия артбук който имам. 250+ страници а4 формат. Последно си взех и ac3 freedom edition и metal gear rising. И в двете има фигурки. : )
Иначе на стареца ми се играе, но трябва да играя само през акаунта на брото, понеже в момента не ми се сипват пари за две игри. Това със зерга ако е така е тъпо. Аз само зерг играя.
На мен ми е... Време е за диабло 3. (think)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Starcraft 2 - Finally something to talk about  Публикувано на: Чет Апр 18, 2013 10:41 pm |
DARK MASTER |
|
 |
|
Starcraft 2 - Heart of the Swarm - Global Invasion
Появата на бойния крайцер е най-великото в клипа.
Да го ева няма ли български превод ? Или поне на първата някаква кръпка.
_________________ And wrath shall pour, from mouths of steel, on spawns of Satan!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Starcraft 2 - Finally something to talk about  Публикувано на: Пон Апр 22, 2013 1:39 am |
DARK MASTER |
|
 |
|
На първата за да я разбира и малкия ми брат малко повече . Намерих що годе добра кръпка за BG интерфейс на WarCraft 3 TFT. И една за цялото Diablo 2. Мисля, че до сега трябва да има и нещо такова и за Стареца ? Не знам къде да търся.
_________________ And wrath shall pour, from mouths of steel, on spawns of Satan!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Starcraft 2 - Finally something to talk about  Публикувано на: Пет Ное 07, 2014 12:56 am |
 |
beezy |
|
 |
|
"Maduk ft. Veela" Ми. Veela
|
 |
|
Заглавие: Re: Starcraft 2 - Finally something to talk about  Публикувано на: Пет Ное 07, 2014 1:43 pm |
 |
Ragnarök |
|
 |
|
Mario's mom
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|