|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Fuuka Публикувано на: Вто Окт 28, 2014 5:06 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Автор: Seo Kouji Жанрове: Comedy Drama Ecchi Romance School Life Shounen Slice of Life Статус: Ongoing Mangaupdates, Batoto, CrunchyrollТова е продължението на Сузука от същия автор. Yuu Haruna just moved into town and loves to be on twitter. Out on his way to buy dinner he bumps into a mysterious girl, Fuuka Akitsuki, who breaks his phone thinking he was trying to take a picture of her panties. How will his new life change now? ____ Абе до днес си мислех, че е поредната сапунка на Сео. След последните 2 глави, които ме провокираха да пусна темата, не се променя мнението ми, но пак ми дойде като гръм от ясно небе. Явно 37 чаптъра са били нужни, за да започне.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fuuka Публикувано на: Сря Окт 29, 2014 8:51 pm |
|
nozo |
|
|
|
мдам човека буквално изби рибата П.П. а, да след 37 съм почти сигурен че в следващата му манга, автора ще използва Daiki за главен герой
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fuuka Публикувано на: Чет Окт 30, 2014 6:14 pm |
Hajutze |
|
|
|
Ми че то Наруто не е ли история за Сасуке, спокойно може да мине и без него (него = Наруто)
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fuuka Публикувано на: Съб Ное 08, 2014 3:07 am |
|
krish |
|
|
|
37-38 - тук са депресиращите глави и да видим още колко ще има и как ще излязат от депресията. Може би с някоя песен, която да ги сплоти...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|