Дата и час: Вто Фев 04, 2025 5:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 5 [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo (есен 2014)
МнениеПубликувано на: Чет Окт 16, 2014 12:06 pm 
Аватар

Еххх, трябва да те приучим някой ден да дропваш и да се чувстваш добре от това.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 18, 2014 7:16 am 
Аватар

Щом има цица и фърчилки, значи сичко е добре. И повече ме интересува не кой кого опъва а например защо само жените ги хваща хипоманията, на к'во хвърчат фърчилките и не на последно място, как го правят пингвините.
За момента следим. В случая ще бъда оптимист и ще го гледам до към осми епизод примерно.

МнениеПубликувано на: Пон Окт 20, 2014 2:21 pm 
Аватар

3-ти епизод в общи линии:
-Нимфоманката са гътна.
-Принцесът до края се държа като тъпа П*тка!
-Имам същата табакера като комбата.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 20, 2014 7:03 pm 
Аватар

Аха, и то пък точно тая намериха да пречукат. Не, че беше нещо особено,ама на фона на останалите...
Ангелизе е няк'ва турбо-героиня. За един епизод направи развитие, дето и Кира от Сийд ще му завиди.
И накрая, т'ва беше много яка машинка. Така като гледам, на цялата организация за световна защита хорица с мана ще им свършат по-добра работа. Интересно, тоя пръстен някакъв каталист ли беше, дето е отключил маната на принцесата за постоянно, или просто беше сложен там, за да ъпгрейдне фърчилката. Тя сигурно е правена за пилот-магесник, ама след като нема как да осъдят магесник (защото знаем, че там всички са божи кравички и нищо лошо не правят), се е наложило да премоделират мехите и да пращат там бесни лесбийки и малоумни лолита. Баси пилеенето на ресурси, честно.

МнениеПубликувано на: Вто Окт 21, 2014 9:16 am 
Аватар

lovelyangel666 написа:
Also, подозирам, че на тая, дето се опита да изнасили Ange й предстои да й се случи нещо лошо >:3

Too predictable :lol:

Тъпа е като галош, милата принцеска :lol: Похвално е, че й отне само 3 епизода да се превърне в badass-a от постера. Доживях и да видя свестна битка във въздуха, само че всичко се развали от тъпизма с пръстена й, който се активира само в една паралелна мултивселена, в единствения ден от годината, в който еднорозите си сменят рогата и само ако върху него капне капка кръв от челото й, докато тя кара последната останала стара таратайка (новите модели 300% нямат тази трансформаторска функция). И естествено, в съгласие с всички вселенски закони на анимето, останалите гърли стояха отстрани и я чакаха да приключи монолога си, в който все пак се установи, че не й се умира (добър момент) :lol:

Другият добър момент беше, когато произнесе невероятната реч на гроба, как щяла да живее and shit и после опита крем карамела, но се разплака, че е гадно, не че не е яла нищо от like.. може би 3 дни :lol:

И не на последно място convenient превързването на циците и оная й работа като единствените места, пострадали след битката и падането й.
Което ми напомня и за това как като на розовата й се разтресе кабината след като драконът отряза крака на робота й и първото нещо, което ни показаха, е как се друсат и циците :Д

P.S. Напикаването също беше добро.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 2:59 pm 
Аватар

Тумбаци, братче, пълни тумбаци са всичките в тая... творба на съвременната аниме индустрия. И к'во - 5 минути дървеняшки напъни за комедия, 5 минути изявления тип "Дай таа да гя тепаме, оти ни нъ кефи нешу.", пет минути експозиция тип "Мали, ей ся дюшеш ни дойде тая принцеса, дето бота много и е навит" и пет минути принцесата, която се държи като гъз.
И в крайна сметка не разбрах, тия машинки на к'во бачкат, щото съм хиляда процента сигурен, че не е на нафта.
Превюто за следващия епизод успя да ми вдигне надеждите до някъде. Я си представете, Ангелинка да я изхвърлят вълните на остров, дето никой хал-хабер си нема к'во е т'ва мана - малиии, културен шок за всичко живо. Борбата за равноправие между тия и ония се пренася в небесата! Гледайте, само сега: Онуй Аниме С Принцесата, Дето Е По-Проста От цела Рота Гъзове С Галоши И Цинкови Кофи!

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 5:02 pm 
Аватар

Уф, тъпи женски припирни.Двйасет минути ме занимават с глупости- вместо цици и бой ми дават някви шегички в стил пърловак.Бах им майката.
Тия от лезбо-харема, като толкова я мразят, що просто не я дръпнат встрани и червенокосата да й каже
"Кир, ти старото ебаваш ли?".

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 9:43 am 
Аватар

Последният момент в епизода беше wtf? Пада нашата в морето, събужда се чистак гола и увързана до някакъв мъж, незнайно как озовал се на обезлюдено място на остров, пълен само с жени? I.e. този пич като принц Ерик си седял на брега на морето да чака да изплува русалката Ариел, и като я е намерил, съблякъл я, завързал й китките и просто си е легнал до нея да поспи?

engine написа:
И в крайна сметка не разбрах, тия машинки на к'во бачкат, щото съм хиляда процента сигурен, че не е на нафта.

На някакви меджикъл нано партикълс, съдейки по коледните светлинки, дето излизат от ауспусите.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 12:07 pm 
Аватар

Не, разбира се. Кира (така ще го наричам, щото много си приличат) живее на остров някъде по г*зерете на географията и точно в този ден е решил да излезе да събере малко мидички по плажа. Не щеш ли, видял една голема метална конструкция с хуманоиден вид и неясен произход да лежи на пясъка. Бидейки момче с буден ум и любопитен по натура, Кира се отправил на кратко пътешествие в търсене на отговор на въпроса "И ко е туй, ся?", само за да открие, че в големата метална конструкция лежи една руса... какичка в безсъзнание и подозрително мокри (и оскъдни) одежди.
Понеже Кира е бил възпитан в духа на алтруизма, той храбро извадил девицата от металната кутия с неизвестно предназначение и нямайки къде другаде да я занесе, той я занесъл в собствения си дом. Там, съвсем джентълменски я съблякъл, за да не изстине и да не хване пневмония, след което легнал до нея да я затопли, при което заспал.
За негов късмет завързал ръцете на тази мистериозна девойка, защото съвсем не искал да рискува тя да го нападне с обвинения в разни непристойни дейности.

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 10:37 pm 
Аватар

Мани ти другото, вярно ще се окаже точно така както го описа :Д

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2014 1:42 pm 
Аватар

еп.5
-абе, няк'си т'ва не идеше като баш ечи, да му се не види.
-баце Туци е нормал.
-тука ВОНИ на конспирация.
-за т'ва ли чаках цяла седмица?

МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2014 9:04 pm 
Аватар

Абе като изключим обичайните ром-ком простотийки(колкото пъти се спъна ония сшиндел и се на вулва се нахаква - бати късмета и на мярата =)) ) и се абстрахираме от неистовите напъни на сънрайз да ми напомнят за Сийд- епизодчето ми хареса.
Главната се олюпи малко и замяса на човек;един-два флешбека, колкото да подържат сюжета; драконов cockblock накрая - общо взето Ich freue mich.
Даже съм готов да им простя за Кира-клонинг №357, само защото ме подсети ,колко смешно изглеждахме с тия 90-тарски прически ала Трифон Иванов, едно време :lol: .Само като извадя някоя стара снимка - абе детските години на Руди Фьолер 8) .

П.С:Само на мен ли ми се стори или главната получи оргазъм като уби дракона :hmm: .

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 04, 2014 12:43 am 
Аватар

Есте, тия нямаше как да не се опитат да се целунат в единственият момент, в който ще има disturbing.

engine написа:
-баце Туци е нормал.

И барабар целата му фамилия до девето коляно, както видяхме от снимката.

SpiritualLiege написа:
П.С:Само на мен ли ми се стори или главната получи оргазъм като уби дракона .

Не, май им е програмирано. И баш шефката в спомените на Нормал-кун се беше усукала някак... оргазмово.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 10, 2014 5:14 pm 
Аватар

Много интересен епизод, особено със слугинята, дето нещо и липсва способността да се пригажда към обстановката, както и персонал по висшите етажи на администрацията.

And now, for a quiz:
- Защо на нормалите изобщо ги наричат нормали, след като те са отклонението? Нямаше ли да е по-логично да ги наричат ненормали или нещо от сорта?
- След като и драконите ползват мана, има ли някаква възможност онез, големите зверове по някакъв начин да ги разфасоват и да ги раздават на населението, за да има то достъп до въпросната енергия? Все пак силно се съмнявам, че змейовете ги карат към гробищата, където да ги погребат с почести.
- Като се има предвид горното, дали е вероятно змейовете всъщност да са просто разгневени представители на съседна реалност, които силово протестират срещу грабителството на енергийните им ресурси... и на труповете на техните братя? Или пък е имало война между двете споменати вселени, която е резултирала в настоящото положение?

Надеждите и мислите ми за следващия епизод:
- от това, което видях, смятам, че бай Киро Нормалния ще има златна възможност да гастролира, ако не в следващия, то в по-следващия епизод.
- смятам, че вече е крайно време историята да тръгне в някаква посока, за предпочитане към конспирацията.
- братото на Ангелинка нещо много ми зачезна, а адски ме радва - замазан злодей с педалско излъчване и неясни мотиви, както и порядъчна липса на акъл. Пендела БАНЗАААААЙ!

МнениеПубликувано на: Пон Ное 10, 2014 6:40 pm 
Аватар

Цитат:
Защо на нормалите изобщо ги наричат нормали, след като те са отклонението?

Може би тук произлиза от "нормала", която е права перпендикулярна на първоначалната. =))

Цитат:
има ли някаква възможност онез, големите зверове по някакъв начин да ги разфасоват и да ги раздават на населението

Ти се майтапиш.
Богатите затова са богати и властващи - защото взимат всичко хубаво за себе си. Каквото не могат да вземат ще унищожат, за да не може да се груха друг и после да им прави конкуренция.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 5 [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]