|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Нед Окт 19, 2014 12:07 pm |
|
FirePenguin |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
|
Търся си някое хорърче, но не толкова брутално като Торико... Нещо като Tokyo Ghoul или Kiseijuu Да не е някое лигаво.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пет Окт 24, 2014 2:31 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Нещо grim cute като Kuro и Gakkou Gurashi? вече съм погледнала предложенията в МАЛ, търся нещо, което аз или другите са пропуснали да предложат
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пон Окт 27, 2014 3:12 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
thank you, ще ги погледна ^_^
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Яну 01, 2015 11:32 pm |
detelinaol |
|
|
|
Някой може ли да ми каже манга подобна на 666 Satan?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Съб Юни 20, 2015 7:29 pm |
|
SwagGirl2002 |
|
|
|
Последната манга , която четох беше Amai akuma ga warau.Доста ми хареса , но я намерих само на английски.Жанра е : Comedy,Harem,School life,Shoujo,romance. Ето го резюмето:Haruru Shirosaki, a girl whose father is a director, is always busy. Her best friend is Mami. She visits a girl's school across the road from a boy's school. One day she sees a boy in the window of the boy's school. When she comes home from school the boy she had seen earlier is there saying he will become her butler? Is this just a dream? Ето и линк към сайта от който четох: http://mangafox.me/manga/amai_akuma_ga_warau/ Там ще намерите цялата манга на английски.Надявам се да съм помогнала.
_________________ SwagGirl2002
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Юли 09, 2015 1:45 am |
|
realist |
|
|
|
GTO, Slam Dunk, Kyou kara Ore wa!!, Eyeshield 21 , Beelzebub, Dragon Ball, Rookies, Kekkaishi, Konjiki no Gash!!, Nurarihyon no Mago, Rave, Yu Yu Hakusho, Black Cat, Gamaran, Ushio to Tora, Hareluya II Boy, Recca no Honoo, Hokuto no Ken, Souten no Ken, Samurai Deeper Kyo.
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Съб Авг 01, 2015 8:29 pm |
|
The Hollow Shrine |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1635 Местоположение: Akasha
|
Трябва ми момичешко фентъзи. Нещо шарено и не твъде slice-of-life. Не съм чел много манга, така че давайте смело. Затова и примерите ми са от други формати: Utsuro no Hako to Zero no Maria, Nerawareta Gakuen, Kyoukai no Kanata, No. 6, Kuroshitsuji. Чувам много добри отзиви за Bokura no Kiseki, но не съм сигурен дали ми вдъхва доверие. За шарения се сещам и Amnesia - абсолютно нищо против reverse harem жанр, но моля главната да не е дебилна изтривалка със синдром на Даун. For the record: Hakouki - been there, done that; Hiiro no Kakera - първият епизод не ми направи добро впечатление. Та манга или новела с такива характеристика биха били много, много добре дошли.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|