|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitsugi no Chaika (пролет 2014) Публикувано на: Вто Юли 01, 2014 10:46 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Благодаря ти за тази жизнено-важна информация, която реши да споделиш, но по моето недотам скромно мнение, никой не го грее за личната ти хигиена. Не че те интересува, но по скалата ми за извратени чичковци вече достигна нови висини. Битката с летящите кули ако беше малко по-дълга, все някой щеше да мине и да каже, че е развлачена CrazZzy написа: Според мен част от живота й си отиде и така ще спаси Жилет. Звучи прекрасно и жертвоготовно и красиво, ако не знаех, че това няма никакво значение за анимуто, освен да се налее драма, понеже тези второстепенни герои either way си дожвяват без проблем края на шоуто (for reference check out Misa in Zleth Note ). Предпочитам да спаси Жилет и да се превърне в Кормор-- Чайка
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitsugi no Chaika (пролет 2014) Публикувано на: Вто Юли 01, 2014 1:13 pm |
|
velush |
|
|
|
lovelyangel666 Цитат: жизнено-важна информация Странно, аз пък си мислех, че целият сайт съществува точно с цел бягство от реалността. Т.е. колкото по-малко жизнено важна информация съдържат постовете, толкова по-добре. Мисля, че дори преуспявам в този бизнес...ма ето ти казваш точно обратното, все едно постоянно поствам, къде са най-евтините цени, кои ще са следващите банки засегнати от негативна кампания, съвети за медицинска помощ при аварии и пр. И между другото, в дългата брада на теория няма нищо нехигиенично. Това е все едно да се натяква на дамите, че прическите им са потенциална биологична бомба и е по-добре да ходят с бръснати глави. Пример: виж косата на Чайка... представи си колко пърхот, гниди и въшки ще изпопадат само при едно почесване! Ква е тази твоя предубеденост към брадите? Цитат: Битката с летящите кули ако беше малко по-дълга, все някой щеше да мине и да каже, че е развлачена Ми аз не за продължителността говорех, а за анимацията, но явно само толкова пари са имали.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitsugi no Chaika (пролет 2014) Публикувано на: Сря Юли 02, 2014 8:04 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
velush написа: аз пък си мислех, че целият сайт съществува точно с цел бягство от реалността В такъв случай живееш в заблуда. velush написа: И между другото, в дългата брада на теория няма нищо нехигиенично. А на това му се вика гузен негонен бяга, имайки предвид, че никъде не съм посочила специфично, че е нехигиенично. Поддръжката на facial hair-а си остава хигиенен навик, however. velush написа: Ми аз не за продължителността говорех, а за анимацията, но явно само толкова пари са имали. Нямаше толкова downgrade в сравнение с последните няколко епизода. Въобще по протежение на шоуто след средата започна да се смъква quality-то, което по принцип е нормално при >90% от заглавията. И сам много добре знаеш, че първият/-ите епизод/и е/са за зарибявка
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitsugi no Chaika (пролет 2014) Публикувано на: Сря Юли 02, 2014 10:09 am |
|
velush |
|
|
|
lovelyangel666 Цитат: Поддръжката на facial hair-а си остава хигиенен навик, however. Едно е поддръжка, друго е премахване. Тук просто се доказващ, като facial hair hater. Цитат: И сам много добре знаеш, че първият/-ите епизод/и е/са за зарибявка Да, ама обикновено и за последния епизод има animation bump с цел реклама на видео продажбите и евентуално бъдещи сезони. Правя си извод, че поначало не са планирали това за край на сезона и проектът е разцепен на две в последствие.
Последна промяна velush на Чет Юли 03, 2014 9:15 am, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitsugi no Chaika (пролет 2014) Публикувано на: Чет Юли 03, 2014 8:33 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
|
velush написа: Тук просто се доказващ, като facial hair hater. Тук просто си вадиш аргументите от задника. velush написа: Правя се извод, че поначало не са планирали това за край на сезона и проектът е разцепен на две в последствие. Тия изводи, дето си ги правиш някой ги съобщи още на предната страница Also, при такъв край на сезона не ти трябва да гледаш quality-то, за да си направиш извода, че ще е разделен на две :Д
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitsugi no Chaika (пролет 2014) Публикувано на: Чет Юли 03, 2014 9:42 am |
|
velush |
|
|
|
lovelyangel666 Цитат: Тия изводи, дето си ги правиш някой ги съобщи още на предната страница Не, никой не е писал такова нещо нито на предишната, нито на по-предишната. Имаше анонс за втори сезон, но никъде не казват, че всъщност са разделили оригиналния проект на две. Това че са толкова близки един до друг можеше да означава друго - евентуално вторият е влязъл в подготовка докато вече е вървяла продукцията на първият. С този финал тук, аз само предполагам, че може първоначално да са били едно цяло. Работата по една анимация от нулата трае поне година и половина, две. Т.е. за да го излъчат есента, в момента трябва вече да тече финалният етап на развитието му (качествено анимиране, добавяне на звука и дублажа, груб монтаж, финални корекции на анимацията, последен монтаж и изглаждане).Цитат: аргументите от задника Аааа и bottom hair hater...
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitsugi no Chaika (пролет 2014) Публикувано на: Чет Юли 03, 2014 10:24 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
|
velush написа: Аааа и bottom hair hater... So I take it you're a bottom hair lover? Repulsive. Най-малкото коментирах разделянето на два сезона във времето точно с теб, докато ми твърдеше, че съм ортодоксален нацист, така че сега да ми се правиш на ударен с мокър парцал просто няма да мине А теб ако толкова те грееше при появата на тази информация, дали ще има още чайки наесен, можеше и сам да си я провериш в нета.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitsugi no Chaika (пролет 2014) Публикувано на: Чет Юли 03, 2014 2:30 pm |
|
velush |
|
|
|
Цитат: Най-малкото коментирах разделянето на два сезона във времето точно с теб...можеше и сам да си я провериш в нета. Тук се правиш на несхватлива, що ли? За втория сезон се знае от известно време. Интересът ми е в един детайл - кога са решили да го правят, още от самото начало или по-късно. Да, не е толкова важно и никой друг освен мен не му дреме за това.
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitsugi no Chaika (пролет 2014) Публикувано на: Чет Юли 03, 2014 7:19 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Според мен е възможно да се е знаело още от самото начало, защото тези финални епизоди на първата част не ми изглеждаха да са замислени като самостоятелен край, който да направи особено впечатление. Смисъл, историята се развиваше бавно досега, с доста епизоди, които си бяха разни напълно отделни истории, странични арки, дето не движеха много главния сюжет. Така че предполагам, че се е знаело от началото, иначе щяха да си дадат малко зор да сбутат и претупат историята, за да стигнат разни моменти в 12/13 епизода.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitsugi no Chaika (пролет 2014) Публикувано на: Чет Юли 03, 2014 7:51 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Скучна боза от началото до края. Не мога да дам повече от 5/10. И с този втори сезон не вярвам да успеят да постигнат нещо. Изобщо няма да си правя труда да го гледам.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|