|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 5:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Пон Окт 06, 2014 1:18 pm |
|
velush |
|
|
|
По-раздалечените и понякога разместени очи, по-ниските детайли на рисунъка...а какво да кажем, че си отидоха 40% от перспективата (всичко е вече доста по-плоско) и 30% от междинните анимациите (които и поначало не бяха много).
Ако не ми вярваш, пусни си някой от по-старите епизоди.
Не мисля че Deen са го развалили нарочно, но предполагам че са им дали по-малко пари. Другият вариант е, да са им оставили прекалено кратко време за продукция.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Пон Окт 13, 2014 10:28 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Така ... целият първи сезон е изгледан, благодарение на препоръка от даду (feel free to blame him) Нещата, които ми харесаха: - Света (раси, способности, разнообразие) - Развитие на героите - Романс (харесват ми такива аниметата, особено като не ти го навират в лицето) - Симпатични main cast & side characters - Няма един OP герой, който мачка всичко живо Не ми харесаха: - Последните няколко епизода - за мен не донесоха нищо нова към анимето ;X - Young party-то - освен Isuzu и Rudy, останалите бяха малко meh ... - Shiroe's love triangle *отново meh* - Повтаряемост и циклене Overall: - Има хляб в анимето, в света, в историята, в развитието на персонажите (hurray for romance), но за съжаление твърде често минават от интересното към мудното ^^;;; Крайната оценка клони към 7/10, макар че наистина исках да му дам повече ^^;; Колкото до втория сезон - смятам да изчакам да завърши и ще питам даду пак. Надеждите ми за историята на анимето не мисля, че съвпадат с това, което ще се случи...така че ще си изпрося накрая някой spoiler
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Пон Окт 20, 2014 4:38 am |
|
engine |
|
|
|
Т'ва го очаквах с нетърпение. За момента върви хубаво, макар и да признавам, че не съм особено претенциозен, що се отнася до графичен дизайн и реализация. Голям плюс за партито е Реган/Ригън/както там са произнася, тоя просто е убийствен, изкефи ме още в първи сезон. Наотсугу май ще се сдобие със свой либофен триъгълник, както е тръгнало, и то от к'ви жени, майко мила. Откъм история също ми харесва, да му се не види. Нема да ни финансирате? Ъ? Ама давате джобни на няк'ви мобове? ОК, ясно. Айде на рейд, момци! Щом не дават, ние ш'си вземем! От друга старана ми липсва принцесата, дано я покажат повечко в следващите епизоди.
_________________ Който пие облак троен,той за утре е спокоен!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|