Ore, Twintails ni Narimasu. 俺, ツインテールになります. I will become twintailed.
Както авторът е обяснил, точката в края на заглавието е важна. Тип: TV Епизоди: 12 Продължителност: 10.10.2014 до ? Жанрове: Action, Aliens, Power Suits, Twintails, Parody, Novel adaptation Сайтове: [ anidb ] [ MAL ] [ Официален ]
Invade for the sake of twintails. Fight for the sake of twintails. Love for the sake of twintails. Protect for the sake of twintails. Tail Red (originally the MALE high schooler Mitsuka Souji), Tail Blue, Tail Yellow, and some white-haired pervert. Yeah, that's about it. Tail ON!
This was intense and complicated what a tenatious foe!
IceBreaker93 написа:
Дроп след 1-вия епизод
lovelyangel666 написа:
Definitely will not watch.
>mfw people don't put their hopes and dreams in tail red's twintails Но разбира се, това напълно сериозно аниме, което изобщо не беше комедия, има и напълно сериозен противник - още в първия епизод виждаме a tactical genius who commands fear simply with his presence on the battlefield От отдавна не ме беше болял корема докато гледам аниме.
бтв, лъвли, спокойно, той единствено приема да е момиче за да сваля президенските опашки
Спойлера:
それはうそだ
btw,
Спойлера:
the only reason I managed not to call you faggots for dissing aots is because browsing the screenshots made me laugh again
Публикувано на: Съб Окт 11, 2014 11:44 pm
krish
the only reason I managed not to call you faggots for dissing aots is because browsing the screenshots made me laugh again
Sa suga watashitachi no Homora-chan Ние не се въздържаме да ти върнем поздравите, chill
Това и без да го гледам мога да го определя като Daimidaler-а за този сезон. В някоя друга алтернативна мултивселена може и да е aots, както разбира се и Daimidaler, но сигурно няма да е в тази, или поне ще е aots за определена група хора. А aots по принцип е едно доста субективно понятие, дори и когато едно заглавие е блокбъстър. Едно време имаше лаф по интернета, че нещо може да е толкова фейл, че чак да е епик уин, за това не изключвам цвинтейл ни наримасу да е в тази категория.
Забелязвам тъжната тенденция в аниме индустрията как вече всеки сезон имаме (поне) по едно заглавие, правено от лоботомизирани пенсионери на LSD и по едно педалско заглавие. Не бих се учудил, ако следиш и Orenchi no Furo Jijou, dear Homora-chan.
Мисля, че сега е точният момент да кажеш, как заглавието никога няма да бъде оценено от дженерик паплачта в анифес-бг
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
Кой първи коментар? Моя, или OP-a на мейдката? Не за друго, а щото никой от нас не е споменал боку но пицо, или поне не директно Предполагам, че моя, защото се опитваш да се правиш на ънсъксесфъл тролл в момента, което не ти отива Ех... какво сладко момченце беше, какъв не-дженерик претеншъс фаг стана, тц, тц.
И да, имплайвам, че това е bad thing и то не за друго, а защото е ПОШЛО. Не че 90% от заглавията в момента не са пошлотия и преекспониране на стари сценарии или scrap сценарии, etc., etc. с идеята да изстискват докрай портфейлите на хората (които си плащат за това). Има обаче и стандартни неща, които са добри. Има и неща, които не са дотам оригинални, но пак са добри. Позволи ми да направя сравнение: тези заглавия са като обикновена бяла възглавница, пълна с гъши пух.
А твоите заглавия (или поне това, защото виждам, че си отделил от времето да го защитаваш и да покажеш скиловете, които си усвоил, докато си се брейнуошвал в /a/ ) са една лъскава шарена калъфка без капка дунапрен вътре. Която можеш да си я сложиш под главата да ти шумолка нощем, а на сутринта ще се събудиш с изкривен врат.
Но тези заглавия ще продължават да се правят и пошлотията ще продължава да тече и да се върти световната икономика
Also, Homora-chan. Заеби русалката, гледай Даймидалер. Ще ти хареса *wink wink*
P.S. Oh, and one more thing. Забавлява ме как пишеш няк'ви неща в спойлери, след първия банан май си се наплашил, че цабата ще те нокаутира пак ако кривнеш от пътя, макар и slightly А и... "паплач" е в женски род. Т.е. се членува "паплач-та".
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
Заглавие: Re: Ore, Twintails ni Narimasu.
Публикувано на: Нед Окт 12, 2014 2:50 pm
SpiritualLiege
Homora, plz. Написа tranphobic. Like... вече за втори път те поправям в рамките на една тема за atrocious правописа ти Not to mention there is hardly any meaning in the word "transphobia" as trans means "през" and "phobia" means "страх. Yes? No?
Homora написа:
Това пък откъде дойде..... кво общо има....
Ми като се замислиш има доста общо, защото супер много заглавия, които искат да бъдат оригинални се пръкват erry day с малко twink-ване тук-таме, иначе залагат на фенсървиза и това примерно някой случайно да барне мадамата за циците или тя случайно да се пребие върху бонера на главния, etc, etc. Но специално цвинтейла колкото и да е пародия, просто се подиграва със зрителя. Един вид "Ето, това е което вие обичате да гледате, нали? Ето ви една пародия, събираща всички познати ви до болка клишета и щипка оригиналност: ми главните са махо шоуджо ванна-би травестити, джи джи."
та какво общо има между пародия и преекспониране? И бтв разбираш много добре какво пиша, остави ми правописа на мира (да не говорим за "несъществуването" на transphobia)
Ore, Twintails ni Narimasu. Еп.1 - Мале, така съм се смял голяма простотия, голямо чудо. Оправи ми деня отвсякъде. Ей така по една дозичка на седмица от това страшно добре ще ми дойде
Има, че се опитва да е пародия, като използва вече преекспонираните неща (i.e. every repost is a repost of a repost, so it's still reposting, even if it's parodying). А правописът ти на всички езици е под всякаква критика, оставяме го
Also, let me self-quote for a sec there on the transphobia thingy, cuz it's seems you and the maid discussed it in privacy as the both of you reacted exactly the same way:
lovelyangel666 написа:
it's the same shit as
I dislike how the word is put together. I don't argue about its existence, honeybuns.
Also,
Спойлера:
Homora написа:
well my dick is bigger than yours
ЕЛА МИ БЕ МЪЖКИ
velush написа:
Публикувано на: Пон Окт 13, 2014 2:54 am
Rampage
Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
Публикувано на: Пон Окт 13, 2014 11:14 am
velush
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения