1 еп. - Ами има накъде да се развива, интересно е и ще го гледам. Жалко само, че цял епизод гледах гол мъж Дано в другите епизоди поне са облечени. Иначе голяма простотия - жената прави свирка, а мъжа вместо да се кефи й разказва за демони Иначе става...
Заглавие: Re: Garo: Honoo no Kokuin [есен 2014]
Публикувано на: Пон Окт 06, 2014 4:09 pm
tobifan00
Регистриран на: Пон Юли 08, 2013 5:21 pm Мнения: 238 Местоположение: София
Character design-ът страшно много ми хареса, CGI is a bit too flashy (но имайки предвид, какъв е оригиналът му се прощава), героите ме радват и историята изглежда интересна като за първи епизод. Medieval theme, witch hunts, лоши свещеници, демони, различен стил на анимиране, добрите са малко OP и са забавни ... и ... и да, имат лъскави брони xD Очаквам втори епизод ^///^
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3 If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
Публикувано на: Вто Окт 07, 2014 10:30 am
velush
Garo: Honoo no Kokuin ep. 1 - историята почва доста безумно (демонът можеше да спаси и майката), а разработката е типична японска героика (на която не съм фен). Освен това керъктър дизайна и 3D CGI са грозновати. Все пак ще остана за известно време на борда.
ПП Историческа справка за авторите (и всички труженици на киното и телевизията) - вещиците се давят, а не се горят. Горят се само еретиците!
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
Има хляб в това заглавие. Битките уж са яки, но на много места е такъв карамбол, че нищо не се разбира какво става. Може би най-гадната му черта за момента е супер калпавата анимация, подкопана стабилно със CG. Анимацията на opening-a ми хареса though. OST-то също. И subtle sex темите.
Hell, subtle е меко казано Има един + в тефтера ми, че още от първия епизод на един от главните му духа демон и на нашият не му мигна окото.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
Ако беше стандартната битка между магове/вещици срещу демони, би било потенциално добре, но тези трансформиращи се воини с бонус - грозна анимация, определено не ме надъхват да продължа да гледам това нещо.
_________________ .~.
Публикувано на: Пет Окт 10, 2014 11:00 pm
krish
Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
Публикувано на: Вто Окт 14, 2014 3:51 pm
FirePenguin
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
^ same here Значии, героите се правят на интересни, никакво развитие, OP даже е пълен с голотия (като първи епизод), та и да няма голотия - баси смотания е.. абе в общи линии очаквах повече и съм разочарован.
Публикувано на: Вто Окт 14, 2014 4:11 pm
velush
Двама старци обсъждат сексуални подвизи. - Е, аз какво ли не съм правил... двойки, тройки, чудесии... - Аз пък с какви ли не съм пробвал - негърки, мулатки, жълти... - Абе, само с мъж не съм пробвал... - Ами, тo и аз! - Ми, виж сега, ние сме приятели, знаем се, ако искаш да пробваме заедно! - Ми добре, кога? - Ми ей сега! След 1 час седят двамата умислени. Единият промълвил тъжно: - Пропилян живот...
Публикувано на: Вто Окт 21, 2014 5:48 pm
samara
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 181 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения