|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Nanatsu no Taizai ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 24, 2014 4:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44561_1613820851.jpg) |
VastoLorde96 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Да бе, мани я Вероника, нека си живурка, ама ситуацията с Хаузър е много тъпа. Нито са го дали да се бие, нито как умира, а в един момент - Бам! Лежи мъртъв с дупка в корема.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nanatsu no Taizai ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 28, 2014 9:06 pm |
VastoLorde96 |
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
VastoLorde96 написа: Елизабет ще го съживи. Мхм... Крайно време беше и кръчмарят да се размърда. Край на тая арка, а Мерлин продължава да ме кефи!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nanatsu no Taizai ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 02, 2014 10:01 pm |
VastoLorde96 |
|
|
И аз не очаквах да го разкрият, но със сигурност това не е максималната му сила. Той в случая не е направил нищо, само блокираше атаките на платинения идиот. Мани демоничните сили, ами ако си намери и свещеното съкровище (или каквото там беше)? Той с една пръчка отбива всяка атака, като хване истински меч, е направо непобедим. Какво ще стане, когато вземе съкровището си?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nanatsu no Taizai ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 03, 2014 9:35 am |
VastoLorde96 |
|
|
За да има някаква файда от Хоук. Иначе само го млатят и нищо друго. Иначе тва с измерването на силатс мнго ми напомня на Dragon Ball Z.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nanatsu no Taizai ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 03, 2014 6:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3514_1248823372.png) |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
И на мен ми се стори малко безсмислено добавянето на тези нива, но явно е за по-ясно разграничаване на силите на опонентите за в бъдеще. Но ако не е много популярно, може и ей така да изчезнат ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Примерно в Торико след като се разкриха нивата за калориите и кое колко калории хаби, не след дълго спряха да се споменават. Иначе Хоук винаги ме е радвал, но от както се прероди, характера му се промени и малко вече ме дразни...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nanatsu no Taizai ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 03, 2014 7:21 pm |
VastoLorde96 |
|
|
А, Хоук радва, ама т'ва не пречи да е безполезен. Като се появи някой злодей, изрита го веднъж и го прати на оня край на света. Някой от Греховете (обикновено Мелиодас) пребие злодея, после Хоук се върне целият потрошен и почва да се хвали, че той го е победил. Едно и също всеки път, но въпреки това не омръзва.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nanatsu no Taizai ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 19, 2015 6:07 pm |
VastoLorde96 |
|
|
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... nds/.83434Едно 300 чаптъра не ни бегат! А сега за днешния чаптър (111): Бан и Джерико ми пълнят душата; Крал, Диана и Елизабет са ми безинтересни, както обикновено; Гоутър се държи много странно, най-много да смени страните... Мелиодас каза малко повече за демоните, ама най-много ме изкефи Мерлин - досега винаги е била някаква сдържана, хладнокръвна, а сега... ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Like! Колкото до Хоук... Абе, Хоук си е Хоук, какво повече да кажа?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|