Ми спирай. Вместо да точи развитието в 3 чаптъра го събра в един, като използва персонаж за разкритията. Още от битката му с хлапето беше очевидно, че той е бита карта, чиято цел е да движи историята в определени моменти. Перфектно се придържа към темпото за моя вкус.
_________________ Боже Господи...
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves
Публикувано на: Пет Май 02, 2014 11:55 pm
Shinigam1
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
Искаше ми се някой от елдърите да скочи на бой и Шион да му плесне една ама... мечтииии Съмнявам се да е станал много по-силен с тази кратка тренировка отколкото беше преди. Тия всичките там в мурима са мишоци от най-висок клас.
Публикувано на: Пон Юни 23, 2014 4:04 pm
subzer0
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
Е, нека първо си поотупат прахта и после да се сдобряват. Все пак колко време чакаме да видим битката между двамата, а пък Шион все го пребиват и печели по default.
^ same. Единственото нещо, което ми хареса от него досега. Дъртите ако не са умрели, то поне очаквам да са ранени или някакво друго състояние, което би ги извадило от боя и дало повече светлина на Шион да блесне със своите умения на подвижна боксова круша.
. . . Повече от месец нямаше нищо и миналата седмица най-накрая излезе новия чаптър, но не обикновен чаптър! Не... Беше поредният недовършен чаптър - някакви си мижави 14 страници... Сега си влизам в мангарийдър да проверя дали е качена някоя от мангите, които чета и БАМ! The Breaker: New Waves 172 - 37 страници! Реших, че това е някаква компенсация от страна на авторите, ама к*р! Просто 18 странички, които за пореден път са качили по два пъти... Иди ги разбери...
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves
Доста съм разочарован, не очаквах нашия да направи нещо кой знае какво ама поне един удар мислих, че ще вкара Сега тоя ще си му каже пак не и нашия ще ревне. Мислих си и, че ще пробва да ползва последната техника... ама друг път
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 39 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения