|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Съб Сеп 13, 2014 3:11 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Shingeki no Kyojin - ch. 61Най-накрая се свърши с тая революция, остава само да спасят Ерен и Хистория. И дано после пак тръгнат срещу титаните, че ми писна от тия интриги във властта. То по-добре новините да гледам - там е същата работа...
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Пон Сеп 22, 2014 2:37 pm |
|
krish |
|
|
|
Не вярвам на такива новини, какво са казали мангаките. То както казва IceBreaker93 Наруто и Фейри Тейл щяха да свършват, ама... Докато не стане, няма да се разбере.
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Вто Дек 09, 2014 12:20 pm |
|
Ilimana |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
Historia много ме дразни! Как пък не се замисли малко, ами така сляпо вярва на баща си! Не предположи ли, че Grisha може би има добър мотив да открадне тази сила от нейното семейство и да я даде точно на Eren, а не да я запази за себе си. Ако могат да победят титаните, защо не са го направили до сега? Или не могат, или не искат. И в двата случая все Reiss излизат лошите. Семейството ѝ хич не е такова невинно и жертвоготовно, каквото го представя баща ѝ. Чудя се дали тази сила не могат да я управляват само младежи. Щом сестрата на Historia е трябвало да изяде чичо си Е, може чичото да е искал да разкаже на хората какво знае и затова да е трябвало да бъде убит. Но от друга страна Grisha трябва да имал сериозна причина да забърка Eren в толкова опасен конфликт. Все си мисля, че като баща би искал синът му да е в безопасност. Та затова си мисля, че може просто да е нямал друг избор. Надява се Hange да оцелее. Много интересен персонаж е и ми е от любимите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Чет Дек 11, 2014 9:56 am |
|
Ilimana |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
Вария И аз не я харесвам особено много, но таях малка надежда, че след като ѝ падна маската на светица, ще покаже малко характер. Ще се ядоса на баща си, че я е зарязал, такива неща. Но като гледам едва ли ще стане.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|