|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 6:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Вто Авг 05, 2014 9:18 am |
Hajutze |
|
|
|
Пък аз си мислех, че ше се хване с русолявия ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Вто Авг 05, 2014 10:17 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
samara написа: Че какво друго? Love child написа: С тия 12 епизода със сигурност дори зародиш на интрига (визирам втори love interest) няма да могат да вкарат като хората, сега само седя и се чудя какъв малоумен завършек ще му направят...
..явно на това са се спрели... първият конфликт, който в мангата се разреши за супер малко време тук ще си го влачат сигурно до края
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Вто Авг 05, 2014 1:20 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Hajutze написа: Пък аз си мислех, че ше се хване с русолявия ... x2 Well~ по казаното от Loev child съдя, че може и да има такова развитие, но ще си остане зад камерата Или поне няма да го видим в този сезон (а така като се очертава втори няма и да има). Поне е забавна времегубка.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Вто Авг 05, 2014 5:49 pm |
|
v3nk0y |
|
|
Регистриран на: Пон Май 28, 2012 6:41 am Мнения: 775 Местоположение: Earth
|
Нещо ми се струва, че в 5 епизод са сменили стила на анимиране. Не знам струва ли ми се, или не, но на моменти малко странно са рисували героите.
_________________ Mai waifu is better than your waifu Korra a bess uh-vatar!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Вто Авг 12, 2014 11:54 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Нещо не спработва особено за мен. Коу ме дразни. Много ме дразни. Той е надут всезнайко, а реално половината му реплики и действия са една маска, защото ей-така не може да се държи и говори нормално... И с тези динамики въобще ме вдъхновяват да викам за героите като двойка... Може би LovCom & Tonari no Kaibutsu-kun са ме зарибили по комедийните оттенъци в жанра и сега това не ме кефи особено, защото си е чисто и просто generic shoujo, което съм виждала в много други манги и анимета. Само, че с тук-таме разни философски разсъждения. П.С. Това "Ако той слезе от влака, ще еди какво си" беше супер тъп момент.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Сря Авг 13, 2014 7:25 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Маааааалко започнаха да го разточват. Ама съвсем мъничко (добре, защо нищо не се случва?). samara написа: "Ако той слезе от влака, ще еди какво си" беше супер тъп момент. Мда'е, предвидимо, че ще слезе от влака Въпреки че ако бях сценарист, щях да направя така, че да я хване и да я издърпа във влака, за да не знае какво да прави :Д samara написа: generic shoujo, което съм виждала в много други манги Може би за това мен още ме държи, понеже shoujo-тата в списъка ми с китайски детски могат да се преброят на едната ми ръка
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Сря Сеп 10, 2014 1:54 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
10-ти епизод: Да, това беше предвидимо. Подозирах, че е нещо свързано с единия или и двамата родители, но се оказа, че и братът е замесен. Бтв, Коу никога няма да поеме инициативата, нали? Комаба ще е тази, която ще го бута за всичко, подозирам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Чет Сеп 11, 2014 12:44 am |
|
posteriori |
|
|
|
Дроп на 6ти епизод. Анимето дълбае най-елементарните клишета от жанра, при това, по не особено приятен начин. Героите са като изваяни перфектни стереотипи, оставащи привкус на нещо употребено, предъвкано и увито в лъскава опаковка. А след невероятната дилема "ще слезе ли той от влака или няма да слезе", напълно се убедих, че Ao Haru Ride не може да ми предложи нищо, което да си струва изгубеното време. Жалко само, че много хора си вадят (всъщност напълно логични) негативни заключения за шоуджо жанра като цяло, заради подобни заглавия.
_________________ .~.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Чет Сеп 11, 2014 8:01 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
|
samara написа: Комаба Futaba*
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Чет Сеп 11, 2014 12:26 pm |
|
samara |
|
|
|
Опаа... Мда, личи си, колко ме е грижа, щом дори името на главната не мога да запомня добре. posteriori написа: Анимето дълбае най-елементарните клишета от жанра, при това, по не особено приятен начин. Героите са като изваяни перфектни стереотипи, оставащи привкус на нещо употребено, предъвкано и увито в лъскава опаковка. Бтв, това ми се струва много точно описание. Още от началото си имаше тези елементи, но си остана и досега с тях.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|