Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 15 от 20 [ 297 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~
МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2014 4:48 pm 
Аватар

Я, в българския език се ползвала думата "палавра" и то в смисъл "лъжа" или "шега"...за първи път попадам.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 11:39 am 
Аватар

codename_sailorv написа:
Е, имах предвид любов в най-чистия смисъл на думата, макар че в американския дублаж на старото аниме бяха порядъчно спайснали една сценa:D

любов в най-чистия смисъл на думата:
http://pururin.com/gallery/9006/tiny-bi ... shi-2.html

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 12:13 pm 
Аватар

Отвратително... :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 12:18 pm 
Аватар

Бе нямаше ли една различна puri-puri-puririn в Welcome to NHK? :lol:

Изображение

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 04, 2014 9:00 pm 
Аватар

Ще излъчат до 23-ти епизод :shock:
http://sailormoonnews.com/2014/09/03/wa ... ber-party/

https://www.youtube.com/watch?v=id60P5L0qZU

instagram.com/selenitsaturn
facebook.com/sailormoonselenitsaturn
Моля ви дайте ми машина която записва Мислите, Въображението, Идеите, Сънищата, Чувствата, Мечтите...
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 9:57 am 
Аватар

Това са епизоди от старото аниме, но с нов ремастер на видеото и нов английски дъб.
Писаха в io9, но не мога да открия статията (търсачката им е дървена).

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2014 2:47 pm 
Аватар

Страхотен епизод! Само малко ме подразни фактът, че я нямаше сцената, в която Усаги се превръща в младоженец. Трансформацията на Мако много ми хареса, а и атакаите й бяха добре направени. Епизодът за мен е много по-добър от оригиналния. Само че защо пак използваха сцени от предишни епизоди за превюто за следващия епизод? :?

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2014 3:11 pm 
Аватар

^ Защото от следващия се връщат към "йей, да нарисуваме грозно лице и да го използваме 10 пъти, всеки по 10 секунди!"

Епизодът беше просто прелестен. По-добър от първи във всяко отношение.
Може да съм малко biased, Мако ми е любимка, но действително...
Нямаше ЕДИН грозен фрейм. Най-грозните(които бяха само 2-3) бяха просто СЪВСЕМ леко off-model, а това е едно огромно постижение, предвид ужасиите, които видяхме в предните 3 епизода.
Наистина страхотна анимация в тоя епизод. Трансформацията на Мако определено е най-красивата от всички, а 3Д-то почти не личи!
Голяма красота, голямо нещо, просто... оставиха ме без дъх и без думи.
Много ме зарадва, че вкараха флашбеците и оная реплика на Нефрит.
Макар че обявиха, че всичко ще е акт по акт, няма да правят филъри (което беше огромно разочарование за мен), явно ще направят историята малко по-подплатена.
Музиката тоя път съвсем леко ме разочарова. Друг път е по-оживена, но тук когато я чаках да подчертае настроението на сцената, нещо я нямаше. Сигурно за това са нямали време.

В крайна сметка... очаквам следващият епизод пак да е пълен фарс и няма да се изненадам. Оставам си безкрайно благодарен на Тоей, че направиха епизода толкова добър, но не смея да очаквам повече от тях. Много се надявам поне да доизгладят останалите епизоди за блу рей и да станат горе-долу като този и първи(макар че първи откровено беше по-грозен от пети :D ).

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 07, 2014 5:54 pm 
Аватар

Какви чудеса може да свърши една допълнителна седмица. Епизодът беше, поне според мен, най-добрият до момента. Надявам се да не оплескат представянето на Минако, но това на Макото беше издържано, с няколко много дребни минуса - нямаше я сцената , в която Усаги се трансформира в мъж, но тя не беше и толкова важна, а за сметка на това получихме повече екранно време за опознаване на Макото и за сцени с момичетата. Другият минус, който се надявам да оправят - Макото нямаше тема за трансформиране - използваха тази на Ами. Малко е странно, че всички до момента имаха музикална тема, а тя не. Но като цяло всичко беше наред - липсата на off-model кадри си казва думата. :) Новият глас на Макото ми хареса, но ми се стори, че на Ами Кошимизу и отне малко време да влезе в роля, в този епизод. Не е нормално, предвид факта, че записват по няколко пъти, но ми се стори, че на няколко пъти променяше нивото на гласа си и ѝ отне малко време да се адаптира. Може би си внушавам. :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 08, 2014 9:59 am 
Аватар

Ivo0909
Цитат:
Само че защо пак използваха сцени от предишни епизоди за превюто за следващия епизод?

Това няколко пъти ви гледам, че се оплаквате. Аз пък релийзите, които ги гледам, винаги имат превю и винаги е с кадри от новата серия.

Bishoujo Senshi Sailor Moon: Crystal ep. 5 - епизод без анимационни дефекти, а стига бе. Сеюто на Юпитер е перфектно в нормален диалог, но извикването на атаките не и се отдава. Може би защото не не иска да се примири с това, колко безумни са текстовете. :lol:

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 08, 2014 11:47 am 
Аватар

velush написа:
Аз пък релийзите, които ги гледам, винаги имат превю и винаги е с кадри от новата серия.

Изображение
Бре, откъде ги вземаш ти тия релийзи? :D

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 08, 2014 12:11 pm 
Аватар

Аз ползвам УмрелатаРиба (а те май ползват Комунистите, но дали пипат след това, не знам) и не мога да съдя колко истински са кадрите за 6-ти (нищо чудно в самия епизод да се показват стари сцени, примерно това с Луна), но превюто за 5-ти и 4-ти абсолютно си бяха с кадри от самите епизоди, които не бяха показвани по-рано.
Другите не ги помня и не съм се заглеждал толкова.
Може пък тези превюта да ги взимат от друго място и да ги лепят на края на епизода. (M-L обичаха да редизайнват епизодите на Conan и Kaitou Kid по подобен начин.)

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 08, 2014 3:17 pm 
Аватар

Епизодите до трети имаха превю за следващия епизод. В края на трети епизод превюто беше напаснато със сцени от първи и втори епизод, които не бяха рециклирани за самия епизод, просто бяха скалъпили промо с тях и нов диалог. В четвърти епизод имаше превю за пети, а в пети използваха кадри от - първи, трети и четвърти епизод. Единствено първите два епизода нямаха превю за стрийминга извън Нико Нико, след това всички имаха, няма как да си гледал рилийз с промо с нови кадри за епизод 6, защото такова няма. :) Дори в официалния сайт все още нямат картинка от епизода, а обикновено слагат веднага след излъчването на предходния. Превюто за четвърти епизод беше с кадри изцяло от първите два епизода, като никой от тях не беше рециклиран за самия четвърти епизод, мога да ти ги кажа с тайминг. :) И промотата са с нов диалог, просто тези две бяха с кадри от стари епизоди и ги имаше в нико нико, никой няма как да ти ги залепи и да хване сеютата да му ги озвучат.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 08, 2014 3:40 pm 
Аватар

codename_sailorv
Цитат:
...

1. Коя група гледаш и ползваш за превод? (Аз както писах по-горе ползвам DeadFish, която май е базирана на Commie)
2. Да, в превютата ползват и стари кадри, но има и по някой нов.
3. В превюто за 4-ти, който аз гледах, абсолютно си показаха очилатата принцеса и кутията със скъпоценния и камък.
4. В превюто за 5-ти се виждаше Макото и то не от кадъра в който я показаха в 4-ти.
5. В официалния сайт може да си постват или не, каквото искат. :lol:
Някъде по-горе обяснявах как процесът на правене на епизод не е линеен и
някои сцени или поне материалът за тях вече трябва да са готови.
Може би се пазят да не сложат картинка или сцена, която след монтажа
няма да се появи във финалната версия.
(Това се случва в 80-тарските анимета - виждаш нещо в превюто, а после липсва.)
6. Хващам бас, че и в сегашното превю имаше поне един кадър, където виждаме Туксидо в 6-ти епизод.

Последна промяна velush на Пон Сеп 08, 2014 3:49 pm, променена общо 1 път

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 08, 2014 3:44 pm 
Аватар

Говорим за превюто след ендинга, там принцеса Ди няма да видиш. Показаха кутията в самия епизод накрая, като клифхенгър. А след ендингите има превюта, в които за втори и четвърти използваха стари кадри. Тегля релийзи на коми, хорибъл събс, гледам епизодите в никонико и хулу, защото преводите им се различават на места, а и в Нико Нико има преводи на няколко различни езика, правени от тоей. :) Умрялата риба използват релийзи от коми. :) Превю за пети имаше - подчертахме, че за шести нямаше нови кадри и за четвърти, от четвърти за пети имаше нови кадри. Кадрите с таксидо маск бяха изцяло от първи и четвърти епизод. :)

Последна промяна codename_sailorv на Пон Сеп 08, 2014 3:52 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 15 от 20 [ 297 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]