|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 9:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Jinsei (лято 2014) Публикувано на: Пон Юли 14, 2014 10:31 am |
|
velush |
|
|
|
Заглавие:Jinsei | 人生相談テレビアニメーション「人 Тип: ТВ Излъчване: 06.07.2014 до ? епизоди: 13 Жанр: Comedy, Parody, Clubs, School Life, Slice of Life Производители: Feel Web: AniDB, MALРезюме:Yuuki Akamatsu, who is in the Kyuumon Gakuen Second News Club, is asked to become the counselor of the club immediately after joining the club by Ayaka Nikaidou, the club leader. Three girls currently give advice to issues sent in by the students: Rino Endou from the science stream, Fumi Kujou from the literary stream, and Ikumi Suzuki from the sports stream. However, the three always have different opinions and cannot get their views to agree, so they just try things out anyway... ------------------------------------- И какво аз знам за заглавието: Jinsei ep. 1 - комедийка с множество и при това скорострелни гегове. Нещо като кръстоска между сложно референтния хумор на Joshiraku и отношенията между героите в Boku wa Tomodachi ga Sukunai. От подхванатите до тук от мен хумористични заглавия от сезона, това ме впечатли най-силно. Да видим дали ще продължи в същото темпо или епизодът беше просто за зарибявка.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jinsei (лято 2014) Публикувано на: Пон Юли 14, 2014 2:27 pm |
|
krish |
|
|
|
Аха, ясно. Просто, очаквах да ами директни подигравки с други анимета. Явно ще го подмина.
|
|
|
Заглавие: Re: Jinsei (лято 2014) Публикувано на: Сря Юли 30, 2014 5:00 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Belgarion написа: Изглежда ми скучно, смятам да го пропусна Всъщност се оказва, че не е чак толкова лошо.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|