Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 11 от 18 [ 257 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin
МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 5:49 pm 
Аватар

Цитат:
.... an ending where everyone died, but....

Nooooooooooooooooo.....

Изображение

Вчера изгледах анимето за втори път и вечерта реших да почна мангата. Днеска сигнах до последната излезнала глава и доста ми допадна. Просто нямам търпение да свърши, че ми е много любопитно какво ще стане по-нататък. :hmm:

Уффф... ( > . < ) за това мразя да гледам/чета недовършени работи, прекалено съм нетърпелив.

МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2014 9:02 pm 
Аватар

Много силна глава. Ето че дори човечеството да е на прага на изчезването до последно има политически интриги кои ще е крал(или президент) - и коя "партия" ще управлява, като задължително изкара мръсното бельо на предните управници :D
Rip reebs president, дали пък сега синът му няма някак си да се развие като керъктър ?
И някой отрази ли Акермановците в главата ? Леви се оказа Акерман (чернокос) както е и Микаса (чернокоса) - и двамата са нон стоп в бийст моде нинджа мада факъри :lol: така че сто процента имат някаква роднинска връзка; а на всичкото отгоре се оказа и че тоя кептъна на еМПитата е Акерман - da fuq :shock:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2014 11:19 am 
Аватар

И на мен ми направи впечатление това. Аз пък останах с впечатлението, че тоя капитана е бащата на Леви, не знам защо. Освен ако вече не е упоменато, че родителите му са мъртви, i think i'll stick with it. Или може би е често срещано фамилно име, но при положение, че това е AoT, много ме съмнява, че случая е такъв. Току виж се оказал чичото на Микаса.

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 8:56 pm 

Според вас възможно ли е Ерен по някакъв начин да манипулира времето?
Какво имам предвид-Още в началото дават Микаса с къса коса.Тя казва на Ерен "Ще се видим по-късно"После има черен панел,след това дават Микаса с дълга коса и Ерен казва"кога косата ти е станала толкова дълга".Тоест-Както знаете Микаса си отрязва косата след като става войник.
В анимето пък ,преди Ерен да се събуди показват няколко сцени-някой от тях вече са се случили.(Сякаш се вижда,че изяжда баща си(ако не се лъжа за да се превърне обратно в човек за пръв път трябва да бъде изяден човек))

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:54 am 

мангата и анимето са малко баннати навсякъде. къде да чета новите чаптъри

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 12:07 pm 
Аватар

MangaFox, MangaReader, MangaStream, Eatmanga

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2014 12:08 pm 

Започнах да чета Before the Fall. Много е приятна, харесва ми идеята най-накрая да дадат какво е било преди, и най-вече че главните герои са двама, а на двеста. Засега съм прочел само първи чаптър, но тя мангата си излиза бавно така че няма закъде да бързам. :) След това се чудя да чета ли и самото Shingeki no Kyojin, защото си е дългичко, а мен маалко ме мързи :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2014 2:01 pm 
Аватар

На мен Before the Fall не ми харесва особено много. Клиширана е, едва ли ще се разкрият тайни, свързани с главната история. Става за губене на време.
То не, че Shingeki no Kyojin ми е много интересна напоследък, като изключим преследването на Levi. Иначе поне се наблюдава някаква промяна в някои от героите (Armin, Jean).
Имам чувството, че Historia ще бъде манипулирана от баща си. Вижда ми се много лабилна.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2014 4:12 pm 

Разбира се, че няма да се появат тайни, свързани с главната история. Все пак това е "before", но на мен ми харесва и с тези герои. Това дете титан наистина е нащо различно и предполагам ще загуби контрол и ще започне да я яде хора към средата (нали знаете... вечните клишета), но засега сякаш няма такива намерения. :) Ще четем пък после ще видим.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 12:05 am 
Аватар

Ако не ме лъже паметта, действието се развива около 70 години преди главната история. Което ще рече, че може да се разкаже за построяването на стените, какво е било преди тях, ако хората не помнят издигането им, то защо е така. Такива неща имах предвид. Историята на Before the Fall тихомълком ги подминава тези работи. Това е разбираемо, но е малко скучно така.
Не ми се вижда Kyukuro (май така се казваше) да е титан. Просто е оцелял по някакво чудо в корема на майка си. По-нататък може да се покажат някакви последствия от това, ама съм малко скептична :roll: Пък и толкова бой изяде, а не се възстанови бързо като Ерен.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 8:39 am 

Е те стените май са построени преди това. Аз като четох и ги показваха, така че са посроени още преди време.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2014 1:31 am 
Аватар

Мисълта ми е, че са минали около 30 години от построяването на стените и би трябвало да има хора, които да помнят какво е било преди тях, издигането им и т. н.
Честно казано не ми се проверява, но съм почти сигурна, че действието в Before the Fall се развива около 70 години преди главната история, а самата тя се развива около стотина години след появяването на титаните. Което би трябвало да означава, че са минали около 30 години от издигането на стените. Това с точност плюс-минус 10 години. Може и да се бъркам с годините, но както вече казах, не ми се рови в мангата и не съм на 100% сигурна, че е така.
Е, ако са минали доста повече от 100 години от появата на титаните, то незаслужено съм очаквала нещо повече от Before the Fall.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2014 10:08 am 
Аватар

Не, не се бъркаш, така си е.

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2014 4:39 pm 

Тогава можем да се надяваме на "Shingeki no Kyojin: по-before the fall" :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 01, 2014 3:29 pm 
Аватар

Много хубава история. Започнах с анимето, прочетох Guinaku Sentaku, настигнах Before the Fall, но за самата главна история Shingeki no Kyojin все още малко ме мързи. Все пак 60 чаптъра трудно се настигат, а аз не съм от най-упоритите :lol: Все пак плановете ми са скоро да я започна и за максимум 1 седмица да я настигна. Да видим какво ще направя...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 11 от 18 [ 257 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]