|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Free! (saga) Публикувано на: Чет Юли 24, 2014 1:50 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
4-ти епизод: Соске и той страда от синдрома на Рин Айде да го пуснат на едно състезание и да му мине. Хубави моменти имаше като ги даваха като деца.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Free! (saga) Публикувано на: Чет Юли 31, 2014 12:46 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Точно тоя ми е най-противният педераст! Ама вие, жените, си имате друг поглед над нещата. Преспокойно това момченце може да ти стане най-добрата приятелка и да си обсъждате маникюра, 'щото аз го усещам така накъде бие тоя. Не е от наш'те! Не е дечко, баш педераст си е, не знам защо така си се заблудила. Виж му и маниерите, тоя си е чисто гейче - от - до! Ей, като се сетя, тоя ми късаше нервите в първи сезон - агресия, бе! Б@х тая мама...
|
|
|
Заглавие: Re: Free! (saga) Публикувано на: Чет Юли 31, 2014 5:31 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Нагиса за мен е най-дразнещият персонаж. А пък Рей с очилцата, гласчето и движенията са го дали най-изразен от всички май. Да не забравя и пеперудките
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Free! (saga) Публикувано на: Сря Авг 06, 2014 3:06 am |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
samara написа: Соске и той страда от синдрома на Рин Айде да го пуснат на едно състезание и да му мине. Това ми хареса. Епизоди 4-5: Четвъртия ми беше леко скучен... Гледах го даже два пъти май, и пак нищо не помня. Пети пък си беше открито тъп, ама имаше бая забавни моменти: - По време на "разпита" - тука наистина се попилях, особено на частта с Хару - Когато Макото се скри зад Хару, нищо, че стърчи една глава отгоре (това може и преди да е ставало, к'вито са гейтаци всичките, ама сега го забелязах) - Тук не съм сигурен, ама като Нагиса се държеше странно, май някой беше вметнал "И преди е било така" - познайте кой си помисли, че милия наш Нагиса е в цикъл и т.н., мързи ме да изброявам таквиз неща късно нощес. Драмата в това шоу не ме кефи, особено пък като става дума за най-противния от компанията. Ся поне заговориха за щафети, национални, а-у, току-виж получим нещо по-свежо.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Free! (saga) Публикувано на: Сря Авг 06, 2014 3:15 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
KoP3Le7o написа: Т'ва оня най-изпедерастения ли беше? Дето още е на кръстопътя - мъж или жена съм? Да. samara написа: Не. Нагиса е хиперактивният, дето винаги е най-голям ентусиаст за всичко и е леко дечко. Е тъй де... what did he say? Горното описание дори е по-точно. Imo Nagisa щеше да е наполовина по-малко дразнещ ако беше с нормално seiyuu. А не с current льольото дето го озвучава и звучи все едно всеки път като записват в студиото и някой извън кадър го стиска за топките. И ако не се казваше Nagisa ;D
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Free! (saga) Публикувано на: Съб Авг 09, 2014 3:29 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Епизод 6: Почна вече да го кара по-спортно. Целия епизод беше отдаден на състезанията, както по принцип всички в началото искахме. Страхотна анимация извадиха! Само не знам 'що скипнаха 100-те метра бътерфлай, сигурно защото Рей си нямаше опонент. Добре беше направено всичко уж, ама нещо много сухо минаха... В смисъл, ник'ви емоции нямаше. Особено от "Самезука", те всеки път бяха втори или по-назад, пък сякаш хич не им дреме. Все едно, няма как да отрека, че това е най-добрият епизод за този сезон.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Free! (saga) Публикувано на: Нед Авг 31, 2014 8:20 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Най-накрая взеха да вкарат малко интрига и Haruka да покаже емоционални изблици Дори шкафчета се удряха, а-у. И Makoto не се класира за следващия кръг! Беше станало толкова предвидимо, че не очаквах, че изобщо някой от супер-отбора няма да се класира за следващия кръг, WOW. И Sousuke седеше на пода на банята под душа като емо! Най-екшън съдържащият епизод до този момент :Д А сцената с шкафчето е няк'во като оная сцена с оградата от първи сезон, само къде сега си размениха ролите.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|