|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gekkan Shoujo Nozaki-kun (лято 2014) Публикувано на: Пон Юли 28, 2014 8:29 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
4-ти епизод: Това аниме е чудесна сатира на няколко нива. И става все по-добро. Подигравките с популярната медийна култура и пазарите са страхотни. Логиката, с която героите подхождат към нещата е тотално обърната на стереотипните им образи. Играта и частта с Томода, където му написаха самостоятелна история с протагониста беше върхът. И заключението на мини-арката със симулациите на миксера - задушевен разговор в тоалетната
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gekkan Shoujo Nozaki-kun (лято 2014) Публикувано на: Нед Авг 03, 2014 1:36 am |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Епизод 4: Ей този вече беше добър колкото първи, ако не и по-добър! Буквално не спрях да се смея през цялото време, всичко е толкова абсурдно, че думи нямам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gekkan Shoujo Nozaki-kun (лято 2014) Публикувано на: Пон Авг 04, 2014 2:04 am |
|
krish |
|
|
|
АААА, много добър 5-ти епизод. Просто паднах. Изобщо не трябва да се чудим, защо толкова се радва на сегашния си редактор, предния е бил пълна досада. Ама и той сегашния редактор - влиза взема новата главата и си тръгва, чрез имейли ще си общуват след това, каквото има за коментиране по главата... не просто А пък Сакура вече всеки подозира кой е, и каква връзка има с Нозаки. Може би, най-добрия епизод след първия.
|
|
|
Заглавие: Re: Gekkan Shoujo Nozaki-kun (лято 2014) Публикувано на: Пон Авг 04, 2014 2:27 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Маено-сан беше просто... А то и името му е едно... Сегашният редактор също е образ. А еспериментът на Нозаки бешеш най-добър. И като процес и като резултати.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gekkan Shoujo Nozaki-kun (лято 2014) Публикувано на: Пон Авг 04, 2014 5:27 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Епизод 5: Нозаки започва все повече да ме кефи! В началото си мислех, че ще е някакво дърво, ама вижте го сега! Забавен епизод беше.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gekkan Shoujo Nozaki-kun (лято 2014) Публикувано на: Съб Авг 09, 2014 3:21 am |
The Maid |
|
|
|
>Wakamoto Norio просто казвам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gekkan Shoujo Nozaki-kun (лято 2014) Публикувано на: Пон Авг 11, 2014 2:00 am |
|
samara |
|
|
|
> you said it. Хаха, това аниме обича да си играе с gender roles. A aгонизиращият Нозаки в сцената с Уака и Сео на покрива беше страхотен. Новичкият герой засега изглежда интересен. Малко ми напомня на Кашима, не знам защо. Интересно кога ли ще научи, че Лолелей е всъщност Сео? Очаквам да разиграват малко шегички около това преди да се случи, де. А накрая как оплескаха ефектите на мангата.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|