|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 11:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Сря Юли 23, 2014 1:08 am |
|
DarthV |
|
|
|
Както някои казаха по-горе, наистина анимето едва сега започва. Сигурен съм, че ще ни изненада с нещо приятно в най-скоро време. Колкото до 16ти епизод, беше много неготин, сериозно. Пресонажа на Луси става изключително антипатичен с очакваните си реакции... Но какво да се очаква, във всяка арка от началото на 1вия сезон, че до сега (чак 2рия) - преобладава едно нещо и то е - "Силата на приятелството and shit..." Омръзна ми Луси да циври наляво, надясно... Самият глас на актрисата й ми става неприятен чак. Обшо взето се повтаря едно и също. Дано да се пооправи нататък, че аман...
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Чет Юли 31, 2014 7:26 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Епизод 17: Мда, теория 1 се сбъдна Принцесата въобще не става за ролята си, прекалено слабохарактерна е. Уж е владетелка, пък Луси мисли по-рационално от нея. Общо-взето най-якото в епизода беше призоваването на 12-те зодиака. А от онази сцена с Луси и Юкино би излязъл такъв страхотен хентай... И като по чудо драконите май са точно колкото гилдиите...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Чет Юли 31, 2014 8:14 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Във Великите магически игри участваха над 100 гилдии. Т'ва, че накрая останаха само 7 не значи, че другите гилдии са се изпарили. Просто показват по-известните, макар че показаха и онея от Огрето, дето са тормозели ФТ през изминалите 7 години. Не е това причината драконите да са седем. Те са седем, защото и драконовите убийци са седем - за всеки по един.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Чет Юли 31, 2014 8:26 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Загледай се в опенинга и ще разбереш. Даже и в превюто за 18 епизод май го дадоха (в килията му).
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Съб Авг 02, 2014 5:42 am |
|
NightWing |
|
|
|
Добре, добре, започва да ми харесва вече... Ебахти настръхването дето имах от думите на Нацу Хареса ми епизода. Ся е време малко дракони да потупат.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Нед Авг 03, 2014 7:15 am |
|
vladko92 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 04, 2014 8:35 pm Мнения: 16 Местоположение: Варна
|
В 17 (192) епизод много ми хареса призоваването на 12 Златни Небесни Духове (ЗНД), беше доста настръхващ момент и музиката си допадаше перфектно. В 18 (193) епизод, бях малко разочарован, защото 80% от епизода беше скучен, само когато накрая Натцу проговори на всички, и Кобра се появи, беше по така заинтригуващо, надявам се на голям екшън в следващия епизод когато всички драконови убийци ще се бият с по-един дракон 7 на 7
Последна промяна vladko92 на Пон Авг 04, 2014 4:24 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Нед Авг 03, 2014 6:35 pm |
|
krish |
|
|
|
Като цяло много добър епизод. А и този опенинг, песента просто
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Нед Авг 03, 2014 6:53 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Края г/д само си го биваше, иначе обичайната простотия...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|