|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Чет Мар 06, 2014 5:49 pm |
|
xPsychOx |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
|
Цитат: .... an ending where everyone died, but.... Nooooooooooooooooo..... ___________________________ Вчера изгледах анимето за втори път и вечерта реших да почна мангата. Днеска сигнах до последната излезнала глава и доста ми допадна. Просто нямам търпение да свърши, че ми е много любопитно какво ще стане по-нататък. Уффф... ( > . < ) за това мразя да гледам/чета недовършени работи, прекалено съм нетърпелив.
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Пон Апр 07, 2014 9:02 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Много силна глава. Ето че дори човечеството да е на прага на изчезването до последно има политически интриги кои ще е крал(или президент) - и коя "партия" ще управлява, като задължително изкара мръсното бельо на предните управници Rip reebs president, дали пък сега синът му няма някак си да се развие като керъктър ? И някой отрази ли Акермановците в главата ? Леви се оказа Акерман (чернокос) както е и Микаса (чернокоса) - и двамата са нон стоп в бийст моде нинджа мада факъри така че сто процента имат някаква роднинска връзка; а на всичкото отгоре се оказа и че тоя кептъна на еМПитата е Акерман - da fuq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Вто Апр 08, 2014 11:19 am |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
И на мен ми направи впечатление това. Аз пък останах с впечатлението, че тоя капитана е бащата на Леви, не знам защо. Освен ако вече не е упоменато, че родителите му са мъртви, i think i'll stick with it. Или може би е често срещано фамилно име, но при положение, че това е AoT, много ме съмнява, че случая е такъв. Току виж се оказал чичото на Микаса.
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Пон Май 05, 2014 8:56 pm |
alexander31 |
|
|
|
Според вас възможно ли е Ерен по някакъв начин да манипулира времето? Какво имам предвид-Още в началото дават Микаса с къса коса.Тя казва на Ерен "Ще се видим по-късно"После има черен панел,след това дават Микаса с дълга коса и Ерен казва"кога косата ти е станала толкова дълга".Тоест-Както знаете Микаса си отрязва косата след като става войник. В анимето пък ,преди Ерен да се събуди показват няколко сцени-някой от тях вече са се случили.(Сякаш се вижда,че изяжда баща си(ако не се лъжа за да се превърне обратно в човек за пръв път трябва да бъде изяден човек))
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Нед Юли 06, 2014 11:54 am |
gring0 |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 15, 2013 11:02 pm Мнения: 26 Местоположение: Варна
|
мангата и анимето са малко баннати навсякъде. къде да чета новите чаптъри
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Вто Юли 22, 2014 12:08 pm |
replay92 |
|
|
|
Започнах да чета Before the Fall. Много е приятна, харесва ми идеята най-накрая да дадат какво е било преди, и най-вече че главните герои са двама, а на двеста. Засега съм прочел само първи чаптър, но тя мангата си излиза бавно така че няма закъде да бързам. След това се чудя да чета ли и самото Shingeki no Kyojin, защото си е дългичко, а мен маалко ме мързи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Нед Юли 27, 2014 4:12 pm |
replay92 |
|
|
|
Разбира се, че няма да се появат тайни, свързани с главната история. Все пак това е "before", но на мен ми харесва и с тези герои. Това дете титан наистина е нащо различно и предполагам ще загуби контрол и ще започне да я яде хора към средата (нали знаете... вечните клишета), но засега сякаш няма такива намерения. Ще четем пък после ще видим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Пон Юли 28, 2014 12:05 am |
|
Ilimana |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
Ако не ме лъже паметта, действието се развива около 70 години преди главната история. Което ще рече, че може да се разкаже за построяването на стените, какво е било преди тях, ако хората не помнят издигането им, то защо е така. Такива неща имах предвид. Историята на Before the Fall тихомълком ги подминава тези работи. Това е разбираемо, но е малко скучно така. Не ми се вижда Kyukuro (май така се казваше) да е титан. Просто е оцелял по някакво чудо в корема на майка си. По-нататък може да се покажат някакви последствия от това, ама съм малко скептична Пък и толкова бой изяде, а не се възстанови бързо като Ерен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Пон Юли 28, 2014 8:39 am |
replay92 |
|
|
|
Е те стените май са построени преди това. Аз като четох и ги показваха, така че са посроени още преди време.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Вто Юли 29, 2014 1:31 am |
|
Ilimana |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
Мисълта ми е, че са минали около 30 години от построяването на стените и би трябвало да има хора, които да помнят какво е било преди тях, издигането им и т. н. Честно казано не ми се проверява, но съм почти сигурна, че действието в Before the Fall се развива около 70 години преди главната история, а самата тя се развива около стотина години след появяването на титаните. Което би трябвало да означава, че са минали около 30 години от издигането на стените. Това с точност плюс-минус 10 години. Може и да се бъркам с годините, но както вече казах, не ми се рови в мангата и не съм на 100% сигурна, че е така. Е, ако са минали доста повече от 100 години от появата на титаните, то незаслужено съм очаквала нещо повече от Before the Fall.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Пон Сеп 01, 2014 3:29 pm |
|
FirePenguin |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
|
Много хубава история. Започнах с анимето, прочетох Guinaku Sentaku, настигнах Before the Fall, но за самата главна история Shingeki no Kyojin все още малко ме мързи. Все пак 60 чаптъра трудно се настигат, а аз не съм от най-упоритите Все пак плановете ми са скоро да я започна и за максимум 1 седмица да я настигна. Да видим какво ще направя...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|