|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пет Юли 25, 2014 3:53 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Заглавия от сезон есен 2014, които имам намерение да следя:Hitsugi no Chaika Second Season - Страхотен първи сезон, чакам с нетърпение този. Силно се надявам на по-добра анимация.Shingeki no Bahamut GENESIS - Няма описание още, но трейлъра ме изпълни. Гледа се. Garo: Honoo no Kokuin - Харесва ми арта, стабилно трейлърче... Ще го туря, пък да видим. Trinity Seven - Да понапълня малко списъчето, пък после да си трия на воля.Ore, Twintail ni Narimasu - Главният споделя моите фетиши, как да не го погледна Nanatsu no Taizai: The Seven Deadly Sins - Очаквам нещо свежо, пък и не е хубаво да се пропускат такъв тип шонени Imawa no Kuni no Alice - Изглежда супер психарско. Gekijouban Shingeki no KyojinЗаглавия, изглеждащи интересно, но с липса на достатъчно информация/трейлър:Orenchi no Furo Jijou - На пръв поглед изглежда като хардкор яой... Обаче като прочетох резюмето, ме изби яко на смях, та ако наистина е нелепа комедия без гейски сцени, ще се получи чудесно. Чакам трейлър. Girlfriend (Kari) - Очаквам някаква пълна боза... Но пък това, че е правено по игра за смартфони, ме заинтересува. Чакай повече информация, както и трейлър. Daitoshokan no Hitsujikai - Звучи страшно тъпо. Все пак ще изчакам трейлър, 'щото керъктър дизайна нещо ми навява на B Gata H Kei.World Trigger - Чакам трейлър. Amagi Brilliant Park - Чакам трейлър.Ane Log - 'Ши видим... Fantasista Stella - Интересното е, че действието ще е през световното по футбол тази година... Ще видим.Kiseijuu - Много ме накефи резюмето, а и съм гледал някои странички от мангата и доста добре ми се вижда. Но с отвратителния (и променен) дизайн на героите, силно ме разколебава. Чакам трейлър.Други заглавия: Yowamushi Pedal Second Season - С лед като изгледам първи (и ако ми хареса, разбира се).Gugure! Kokkuri-san - Може да стане някаква добра комедия, но едва ли. Ще го погледна, ако ми се сторят ако ми се сторят малко аниметата от сезона. Log Horizon Second Series - След като (ако) изгледам първи сезон. Terra Formars - Като излязат ОВА-ите, ще видим.Mushishi Zoku-Shou Second Season - Някъде в далечното бъдеще...Nisekoi AOD - Когато (и ако) изгледам анимето. Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo Omaera ga Warui! (2014) - Като горното.Kekkai Sensen - Едва ли ще се получи нещо яко за един епизод, затова го слагам в тази графа. Rakuen Tsuihou: Expelled from Paradise - Як постер, нула инфо или трейлър. Може, да.Dia no Ace (2014) - Така и не загледах първи сезон... А май е време Sidonia no Kishi: Daikyuu Wakusei Seneki - Като си догледам първия сезон :3
Последна промяна Str3e7 на Съб Авг 02, 2014 4:13 pm, променена общо 5 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пет Юли 25, 2014 7:04 pm |
|
posteriori |
|
|
|
То, така като гледам в чартовете, задължителните за гледане са само FSN, Kiseijuu, Mushishi и Psycho-Pass 2. Евентуално бих гледал Shigatsu wa Kimi no Uso (макар че изглежда прекалено сладникаво), Grisaia no Kajitsu (малко е под въпрос, тъй като във VN-a само една от героините бе читава) и втората част на WIXOSS. Поредното аниме на KyoAni изглежда отвратително на ниво превю, може би трябва да пуснат някой по-читав трейлър, но пак не бих хранил надежди за някакво качество (освен в техническо отношение, разбира се). По принцип Sanzoku no Musume Ronja представляваше някакъв интерес имайки предвид източника, но анимацията е безумно евтина и дървена за аниме, правено през 2014 и то от студио Джибли! Така че там съм пас почти на 100%. И... май толкоз.
_________________ .~.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Съб Юли 26, 2014 9:09 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
My List:
Задължителни: Kiseijuu (просто стискам палци адаптацията да е на ниво *please please please*) Mushishi (няма нужда от обяснение) Magic Kaito (2014) - because Кайтооооо <3 *-* Yowamushi Pedal 2 - 2nd season <3 Psycho-Pass 2 - 2nd season *nods* Fate/Stay Night (2014) -нека видим как ще подходят ufotable, макар че самата история не ми беше на сърце
Ще хвърля едно око на: Donten ni Warau - за зарибявка, swordplay (samurai~like) и мангата съм я чела до някъде ^^;;; Nanatsu no Taizai - Савата се опитва да ме хайпне - ще му дам шанс xD (+manga) Amagi Brilliant Park - KyoAni XD Sanzoku no Musume Ronja - eдна на любимите ми книжки - да видим как ще я адаптират! World Trigger - в списъка заради мангата Shigatsu wa Kimi no Uso - ще се пробва, зариби ме по постер, а и харесва gentle SoL заглавия Orenchi no Furo Jijou - it has bishies on the poster XD Garo: Honoo no Kokuin - no info, but looks ok Hybrid Child (доста хайп има около мангите на Nakamura Shungiku, а и е шонен-айче)
Много , много под въпрос: Log Horizon 2 - само ако успея да изгледам сезон 1
Очертават се сравнително малко анимета за задължително гледане (при това 4/6 са продължения) и както винаги в списъка "ще хвърля едно око" има повече манга адаптации и разни шаренийки за зарибявка ^^;;;
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 26, 2014 10:19 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
Я... таман взема да отворя календара да видя какво ще идва Такам... Нови: Amagi Brilliant Park"Original Work: Gatou Shouji" Може да заслужава поне се види Denki-gai no Hon'ya-san"Quirky Characters, Subtle Romance" Добре, предполагам, че ще заслужава да се види Gugure! Kokkuri-san"4-koma" Дообре, ще се види Orenchi no Furo Jijou"4-koma" yeah... another 4-koma Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de"The five members of the literature club awakened with extraordinary powers half a year ago... their normal daily routine continued. No secret organizations bent on world destruction, no super-powered wars, no braves or demon kings."
Дообре, до тук звучи приятно, I see the possibilities! Продължения(или просто повече от същото... кой както види): Ai: Tenchi Muyo! Hitsugi no Chaika 2Не е като да не го изгледах 1вия сезон, що не и 2рия Log Horizon 2 Magic Kaito изглеждащи съмнително: Trinity Seven: 7-nin no Masho Tsukai
World Trigger
Garo: Honoo no Kokuin
Madan no Ou to Vanadis
Girlfriend (Kari)"Girl Friend Beta... is a 2012 Japanese smartphone game developed by CyberAgent for iOS and Android devices. As of June 2014, it has over 5.3 million users."
dafuq... Hybrid Child На кратко: Още Tenchi! Още Log Horizon! Някакви със свръхестествени сили дето само седят и си ч... говорят...
Надявам се, че ще се забавлявам
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Съб Юли 26, 2014 10:47 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Аз бих гледал Fate/Stay Night (2014), Mushishi, Kiseijuu (направо изригвам, само да не серат, че... ), Psycho-Pass 2 и Terra Formars.
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Съб Юли 26, 2014 1:46 pm |
|
Dark Ranger |
|
|
|
Продукциите от есенния сезон, които са под прицела ми и със сигурност ще гледам: Kiseijuu - очаквам ужасно много от това аниме, още откакто го обявиха, историята му ме развълнува поне на база резюме, остава само да ни я представят адекватно; Nanatsu no Taizai - най-вече заради хайпа около мангата; Terra Formars - ситуацията е аналогична с тази на Kiseijuu, стискам палци да не го осер@т;
Шоутата, на които мога да хвърля едно очо: Amagi Brilliant Park - очаквам трейлъра му, но съдейки по резюмето, ще е някакъв микс от комедия и романтика, надявам се рисунъкът да е на много добро ниво; Fate/stay night (2014) - при положение че Fate/Zero ми допадне; Log Horizon Season 2 - ако изгледам първия сезон; Mushishi Zoku Shou 2 - в случай че предишните два сезона ми допаднат; Psycho-Pass 2 - не съм догледал първия сезон, но имам чувството, че и вторият ще бъде обект на моето внимание; Sanzoku no Musume Ronja - изглежда ми като приятно авантюристично заглавие, а аз точно такива обичам, затова може и да получи шанс; World Trigger - ще изчакам отзивите върху него след излизането на първия епизод;
Ай, стига толкова...
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Съб Юли 26, 2014 2:20 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Ето го и моя списък за анимета, които ще гледам през есента на 2014:
Задължителни: Kiseijuu - Много очаквам от това аниме, дано не провалят адаптацията му. Terra Formars - Същата история като Kiseijuu Yowamushi Pedal 2 - Как няма да го гледам? С нетърпение очаквам развръзката на състезанието.
Ще погледна и: Nanatsu no Taizai - Доста хвалят мангата, ще го видя. Psycho-Pass 2 - Гледах първия, и този ще погледна. Mushishi Zoku Shou 2 - Всичко зависи от предишните 2 сезона. Garo: Honoo no Kokuin - Ще го видя.
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пон Юли 28, 2014 11:20 am |
|
velush |
|
|
|
Абонамент:Nisekoi OADFate/Stay Night (2014)Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo Omaera ga Warui! (2014) - не харесах голяма част от предния сезон, ама знае ли човек...пък и сеюто вади убийствен глас. Ai: Tenchi Muyo! - доколкото разбрах, ще са мини епизоди. Hitsugi no Chaika 2Log Horizon 2 - hatewatch scheduled.Magic Kaito (2014)Mushishi Zoku Shou (2014)Любопитно:Nanatsu no Taizai: The Seven Deadly SinsImawa no Kuni no AliceDonten ni WarauGaro: Honoo no Kokuin - да се надявам, че няма да се окаже BL KiseijuuMadan no Ou to VanadisTerra Formars - Black-Beetle-Man attacks. Толкоз кретенско, че чак любопитно:Kaitou JokerAmagi Brilliant ParkGrisaia no Kajitsu - seriously, what the fuck? Gugure! Kokkuri-san - не мога да преценя, дали това бишонени или гей бишонени Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de - " five members of the literature club awakened with extraordinary powers". Ъ? Shingeki no Bahamut: GenesisSora no Method - само за да видя кво е това в небето. World Trigger
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Юли 30, 2014 1:20 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
At first glance, ще гледам само манга адаптации и sequel-и есенния сезон samara написа: Sanzoku no Musume Ronja !!!!! Това ще го следя на 200%. Please, oh, please hit me in my childhood
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Юли 30, 2014 2:44 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Роня е мн мощна книга, човече. Или поне така си мислех като малка, де. Има някакъв vibe дето е по-различен от другите книги на Линдгрен. You should totally watch it if it's worth shit. Или по-добре да хванеш книгата, ама вече си прескочил възрастта, на която можеш да й се изкефиш докрай. Нали беше от типа "проба-грешка, не ме кефи = дроп"
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Юли 30, 2014 5:22 pm |
|
velush |
|
|
|
Да, принципът е проба-грешка, но Роня е на Гибли...а аз не обичам Гибли...та имам нужда от побутване. А и Линдгрен ме кефи повече с детинщините си, като Емил от Льонеберя, а не когато забива в драма от сорта на Братята с лъвски сърца. Т.е. не че последното е лошо, ама се чудя какво ли биха направили тези извратени японци с нещо такова .
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Юли 30, 2014 5:44 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
|
*побут побут* Всъщност полигон ще правят animation work-a, джибрито са на заден план. That convincing enough for you?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|