|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Съб Мар 15, 2014 2:39 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Чичи нитрото беше забавно Точно пък от темпото в Торико да се оплаквате, не върви Имайки предвид с какво темпо се развиваше действието не отдавна, не виждам за какво се оплаквате сега. Нормално е да има и някоя по-бавна арка. Като не ви харесва темпото, четете Наруто, Блийч или ОП (само където там е още по-бавно XD).
|
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Сря Апр 02, 2014 8:11 pm |
|
Shinigam1 |
|
|
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
|
Тоя Зонге още ли е жив пълен игнор обаче ахахах Уж тръгнаха ама имам чувството, че още на входа ще си имат проблеми. След като толкова се подготвяха четиримата с различни климати и глупости за Гурмет света, не ми е ясно как Коматсу ще оцелее там!? Ако попаднат на някакво място, като онова, на което Торико попадна с налягането и трябваше пияния да го спасява. Мислих си, че дори и да не му дадат сила да се бие, поне някоя, с която да оцелява...
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Чет Юни 12, 2014 11:25 pm |
|
krish |
|
|
|
Особено интересна 281-ва глава. Видяхме Мелк - първи. И това с мъдреца Дарума и Бранчи беше смешно.
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Пет Юни 13, 2014 12:40 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Още един саге, който се оказва перверзник. Явно това е едно от условията за тази работа или просто си идва с нея. Жалко, че следващата седмица няма да има глава, много ми се искаше да разбера какво се е случило преди година и половина, колкото се може по-скоро.
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Вто Юли 15, 2014 5:15 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
УАУ! Това наистина ли се случи или автора си прави ебавка с нас?! УАУ! Както и да е, хареса ми! Очаквах да падне, но това беше просто невероятно! Торико вече ще си има едно на ум, когато се пробва да предизвика някой от кралете. Дали пък сега няма да превключи в режим "демон" или Херакъл съвсем го съсипа? И според мен, независимо колко бързо се движи оная кола-жаба, конят би трябвало с един скок да ги настигне.
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Чет Юли 24, 2014 2:11 am |
|
krish |
|
|
|
Ха-ха, има нещо такова 6iblio. И на мен нещо взе да ми става банално, но поне от към действие беше добре нарисувано. И сега новата глава... мега абсурда... защо Приех частта с възстановяването на дясната страна на Торико, но изскачането на това измислено чудо...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|