|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 10:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кое бе последното аниме, на което дадохте оценка 10/10? Публикувано на: Съб Юни 28, 2014 4:37 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Haikyuu(макар да не е свършило още )
|
|
|
Заглавие: Re: Кое бе последното аниме, на което дадохте оценка 10/10? Публикувано на: Нед Юни 29, 2014 10:00 pm |
spiffer |
|
|
|
ONEPIECEFTW написа: Haikyuu(макар да не е свършило още ) The same here
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кое бе последното аниме, на което дадохте оценка 10/10? Публикувано на: Съб Юли 19, 2014 6:10 pm |
|
Dark Ranger |
|
|
|
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin! Една от най-качествените продукции, на които съм имал честта да бъда свидетел. Просто всичко от арта до историята беше top notch. Имаше моменти, в които дори и аз успях да се разчувствам, просто загубих ума и дума за емоциите (и позитивни, и негативни), които преливат в това аниме. Няма как този шедьовър да не влезе в личния ми топ 5, където го поставям редом до друго брилянтно заглавие според скромното ми мнение - Death Note. П.П Забравих да спомена и че има най-якия опънинг, който някога съм слушал. coldrain - We're not alone!
|
|
|
Заглавие: Re: Кое бе последното аниме, на което дадохте оценка 10/10? Публикувано на: Съб Юли 19, 2014 10:12 pm |
|
Dark Ranger |
|
|
|
Гледай го с релийза на FroZen. Според мен качеството не е зле, а напротив - по-добро отколкото очаквах. Също така субтитрите им са ток и жица, аз лично останах страшно доволен. Лесно разбираеми са, а и се вписват перфектно във времетраенето, тъй че да не се налага да стопираш по средата на епизода, примерно, за да си дочетеш дадена реплика. Впрочем епизодите може да ги дръпнеш набързо оттук 1-10, 11-24, 25, 26
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|