|
Дата и час: Чет Мар 13, 2025 11:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм: Need for Speed (2014)  Публикувано на: Сря Юли 16, 2014 9:11 pm |
 |
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
## Режисьор : Скот Уо
## В ролите : Арън Пол, Доминик Купър, Имаджин Потс, Рамон Родригес, Майкъл Кийтън и др.
## Държава : САЩ
## Година : 2014
## Времетраене : 130 минути
## Резюме : Борейки се да предпази семейния гараж от фалит и закриване, Тоби Маршъл (Арън Пол) - механик, чиято страст са мощните автомобили, е принуден да приеме за свой партньор богатия и арогантен бивш NASCAR състезател Дино Брустър (Доминик Купър). И точно когато предстояща крупна сделка с брокер на автомобили сякаш ще реши проблемите на Тоби, едно злощастно завършило състезание дава възможност на Дино да го натопи за престъпление, което не е извършил, и да го изпрати в затвора, докато самият той узурпира и разширява бизнеса му на запад. Две години по-късно Тоби излиза на свобода, изпълнен с желание за отмъщение. Той е наясно, че единственият му шанс да елиминира от пътя си Дино е да го победи в състезание, известно като Де Леон - абсолютният връх в света на незаконните гонки с автомобили. За да стигне навреме за надпреварата, Тоби ще трябва да се впусне в експлозивни екшън приключения, включващи преследвания с ченгета от единия до другия край на Америка, но с помощта на екипа си и най-вече на изобретателната Джулия той ще докаже, че дори и в лъскавия свят на екзотичните суперавтомобили аутсайдерът може да финишира първи.## Премиера във Великобритания: 12 март, 2014, Световна премиера: 14 март
|
 |
|
Заглавие: Re: Филм: Need for Speed (2014)  Публикувано на: Пет Юли 18, 2014 7:12 pm |
 |
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Какво му харесахте и аз не знам  Слабата актьорска игра ли? Супер тъпия сюжет и история ли? Толкова предвидимата смърт на онзи малкия, не можеше ли да бъде? А и си имаше обичайните клишета, много слаб филм, жалко за толкова похарчените пари за заснемането му...
|
 |
|
Заглавие: Re: Филм: Need for Speed (2014)  Публикувано на: Съб Юли 19, 2014 8:33 am |
 |
NightWing |
|
 |
|
KISSSY написа: Не очаквах да ми хареса толкова наистина. Даже се хващам че периодично се ровя за хубаво качество в замундата, за да го гледам отново  Същото и при мен. Хич не очаквах да ми хареса, но истината е, че много ми допадна. Надявам се на още една част, ако не и повечко.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Филм: Need for Speed (2014)  Публикувано на: Съб Юли 19, 2014 2:52 pm |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
ONEPIECEFTW написа: Какво му харесахте и аз не знам  Слабата актьорска игра ли? Супер тъпия сюжет и история ли? Толкова предвидимата смърт на онзи малкия, не можеше ли да бъде? А и си имаше обичайните клишета, много слаб филм, жалко за толкова похарчените пари за заснемането му... и понеже е толкова слаб, реши да му направиш тема, нале
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Филм: Need for Speed (2014)  Публикувано на: Нед Юли 20, 2014 2:05 am |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Питаш - аз ти отговарям. Нямаше нито чак пък толкова слаба игра, нито толкова скапан сюжет, че да се чудиш какво ни е харесало. Много ми се ще да видя филм, в който няма абсолютно нищо предвидимо, ама кур. Спрете да очаквате, че всичко което излиза ще е на ниво Кръстникът. I liked the movie.....старо клиширано екшънче тип 80-те - 90-те, просто, ясно, без да се опитва да проповядва нечия дълбока идеология и без прекалено много драма, която да разревава Арън Пол на всеки 10 минути (за разлика от Breaking Bad). Човека искам да го гледам точно в такива роли. Тва което исках да видя по-подробно е начина, по който тунинговат колата, защото това беше половината гъдел на играта, а филма все пак носи нейното име. Втора част не искам да има защото мразя разводняването на прекрасно скалъпени историйки за пари - нямат материал, няма да е толкова добър и само ще ми развалят готиния вкус в устата след филмчето.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Филм: Need for Speed (2014)  Публикувано на: Нед Юли 20, 2014 6:28 am |
 |
Sharky |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 12:05 am Мнения: 1168 Местоположение: Сливен
|
Aaron Paul - Check, British chick - Check, Mustang - Check... Аз съм доволен
|
 |
|
Заглавие: Re: Филм: Need for Speed (2014)  Публикувано на: Сря Юли 23, 2014 10:28 am |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
KISSSY написа: и понеже е толкова слаб, реши да му направиш тема, нале Нали трябва да става драма. Филмът наистина беше предсказуем, поне успяхме да се посмеем с брат ми. Имаше доста малоумни сцени. Особено се сещам как колата на главния "лошко-тошко" гръмва, но защо, по дяволите, не видях класическото мятане по очи?!
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|