|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 7:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Пет Юли 11, 2014 10:18 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Ragnos написа: Следват множество абсурдни ситуации, "слуайни" срещи и изнасилен хумор. Накрая осъзнават, че са един за друг. Блях... Worst kind of romance.
Ще го следя засега, но предчувствам посоката, в която ще се развие. студено! много студено! also, информацията в епизода я дадоха малко набързо сдъвкана, но наистина ли толкова не разбрахте какво става? познавали са се от преди, явно, щото си знаеха имената, когато се заговориха при параклиса. и пича си е сменил името не заради Футаба, а защото родителите му са се развели и той е взел името на родителя, с който е останал.
Последна промяна Love child на Пет Юли 11, 2014 11:33 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Вто Юли 15, 2014 8:28 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Окей, главният не е чак толкова голям гъз, явно е искал да я научи на нещо и малко да я накара да се потруди. samara написа: А учителят дето все носи блузи с котешки мотиви ще се окаже, че му е брат, нали? Да. Само дето не е бил толкова edgy като нашия човек, че да си смени името след развода на техните И най-вероятно е имал вземане-даване с тази с черната коса, с която се разминаха на стълбите. И съдейки по това, че той я поздрави cheerfully, а тя го изгледа все едно й е изял таратора с вилица, би следвало да се касае за one-sided love и сенсеят не е могъл (или не е искал, все пак е сенсей) да отговори на чувствата й.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Вто Юли 15, 2014 10:17 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
sensei has a mole и спойлер за имената
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Вто Юли 15, 2014 2:30 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
lovelyangel666 написа: Да. Само дето не е бил толкова edgy като нашия човек, че да си смени името след развода на техните И най-вероятно е имал вземане-даване с тази с черната коса, с която се разминаха на стълбите... lovelyangel666 написа: ...би следвало да се касае за one-sided love и сенсеят не е могъл (или не е искал, все пак е сенсей) да отговори на чувствата й. Да, и аз така си помислих... Love child написа: sensei has a mole и спойлер за имената И това никак не ме учудва. Да видим докъде ще успеят да го направят предвидимо и дали ще има разни twists дето трудно ще ги видим. Иначе ми харесва, че главният подбутва момичето да започне да мисли за себе си, а не за мнението на други. Ще е интересно да я видим как ще се промени, още повече понеже ни загатват, че има силен дух.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Сря Юли 16, 2014 12:12 am |
|
Dark Ranger |
|
|
|
Добре, след като изгледах втори епизод, разбрах защо не понасям този тип анимета. То не беше едно лигавене... Ко, Мо, направо ми скъса нервите тая, както и онова "сладинкото" девойче, както впрочем и всички останали типажи от женски пол. Рисунъкът ми става все по-противен. В първи епизод мислех, че е що-годе добре, но сега ми бърка у здравето, най-вече тия огромни очи, дето са им напраскали. Както и да е, поне акцентират повечко върху училищния живот, та ще се застоя още малко, току-виж може да го избутам с клизма.
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Сря Юли 16, 2014 4:20 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
|
по тая логика, в шонените също.
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Съб Юли 19, 2014 3:13 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Епизод 2: Продължава да ме радва много. Футаба най-накрая се отказа да се прави на такава, каквато не е. Само дето не ми се ще да става приятелка с онази "сладката", щото нещо не ме кефи... Е, поне спря да нарича главния Танака. И мен почна да ме дразни даже btw ако се оформи любовен триъгълник Футаба-Мабучи-Танакасенсей, аз ще си шипвам главната със сенсея...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Вто Юли 29, 2014 11:10 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Ако на Murao не й се случат нещата със сенсея, накрая ще се хване с тоз русокосия, дето я сваля :Д Въпреки, че както тръгнаха отношенията между русокоското и розовата, там ще се завърже интригата. А тия двамата Futaba и Kou правят свалка тип 2ри клас
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Вто Юли 29, 2014 1:15 pm |
|
krish |
|
|
|
До 3-ти епизод. Върви си прилично и приятно, с приятна атмосфера за шоджо. И началната песен почна да ми харесва.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|