Честно ви казвам мангаката така се разови, че забрави, че този е имбата дето просто може да ги закове всите на място ... enough with the fanservice ( никога не съм си мислил,че ще кажа/пиша подобно нещо O_O ).
Заглавие: Re: Freezing
Публикувано на: Сря Апр 24, 2013 2:41 am
deathrazor
Аз изгубих всякакъв интерес към мангата още когато нашия путьо прости на брата на Стела за всичкия този тормоз. Стана интересно когато "Чудовището" умря и до там. Гледам от време на време разни страници от скорошните чаптъри и се е появила няква друга пикла дет се води пратовчедка/сестра и щях да повърна. А наща Стела още я е срам да се съюзи с ония,а той е твърде бета за да каже на останалите момичета НЕ. Всичките манги на този са боклук! Хората само ми разправят за UnbalanceXUnbalance...its trash like the rest. Само Maian имаше някви заложби ама и тя нещо се разводни. I mad
Публикувано на: Нед Юли 13, 2014 9:18 pm
loader
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения