|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Пон Юни 16, 2014 9:15 am |
|
Ragnos |
|
|
|
Това почнах и аз да го следя. Не съм голям почитател на тениса, въпреки че в университета го цъках през първите две години, а чичо ми и до днес е инструктор. Анимето не е нещо особено, но ме радва заради особения протагонист. А и са прави, че бой по стената му е майката на този спорт. Навява ми спомени от детството, когато ми подариха първата ракета. Направо бях свалил мазилката от гаража на баща ми. Колкото до грозната анимация - и мен ме шокира в първия момент, но после като се замислих си зададох въпроса "Добре де, като е красива анимацията, как разбираш кой е красив и кой грозен?". Тук не ми е особено трудно да го преценявам. Особено онзи, дет го "баткосва" нашия Ей-чан... егати кривия пич.
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Сря Юни 25, 2014 12:45 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
12 епизод: Хаха! Това беше интересна тренировка. Image training for the win! Винаги ми е смешно как представят западняците в анимета Плюс големите глави при реакциите на героите Авторът очевидно е запленен от психологическата страна на спорта. И печели и мен с това.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Сря Юни 25, 2014 1:01 am |
|
krish |
|
|
|
Да, добре си беше представена тренировката. Определено обясненията и стратегиите на героите са добри. А сега, дали Ей-чан ще победи и този път? Ще разберете ако гледате следващия епизод на "Baby Steps ".
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Сря Юни 25, 2014 2:04 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Интересен епизод, само с това мога да го определя. Следващия ще е в пъти по-добър и интересен, тъй че чакам с нетърпение.
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Нед Юни 29, 2014 5:33 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
|
Чакам с нетърпение следващия епизод. Новия съперник на Маруо е малко нестандартен, но ще видим дали Маруо ще го бие, но вероятно ще се стигне отново до тайбрек.
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Пон Юни 30, 2014 7:38 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Е, поне авторът успява да ни покаже, че в тениса има всякакви индивидуални и странни хора Все още смятам, че тази техника за рисуване на корта е малко преувеличена като идея, но пък напълно виждам как бих я опитала, ако се запиша да уча тенис. И защо е силна срещу противници, свикнали на друг тип ритъм. Мачът обаче е доста любопитен. (вероятно пак ще е много близък мач) Вече е ясно, че всеки опонент на Ей-чан го тласка към по-голямо развитие. И колкото по-различен начин на мислене имат от него, толкова по-интересно ще се развиват нещата.
Последна промяна samara на Пон Юни 30, 2014 8:26 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Пон Юни 30, 2014 7:52 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
|
samara написа: Вече е ясно, че всеки опонент на Ей-чан го тласка към по-оголямо развитие. И колкото по-различен начин на мислене имат от него, толкова по-интересно ще се развиват нещата. Много добре казано, мисля, че авторите точно това се опитват да направят и да ни покажат.
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Нед Юли 06, 2014 4:42 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
|
Много добър епизод, неочаквано за мен победи Маруо Но е добра новината, че стигна чак толкова далеч в турнир(топ 4, т.е. 1/2 финали). Това с пъзелчето беше интересно направено и накрая много гадно му се схвана крака на Иваса и след два аса и край - гейм, сет и мач за Маруо
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Вто Юли 08, 2014 1:02 am |
|
samara |
|
|
|
След част от мачовете дето гледах на Уимбълдън, този епизод беше разпускащ Но пък като тайминг си падна точно на място. Маруо още не може да повярва на собствените си успехи, но достигна топ 4 в този турнир и беше неизбежно да не се изправи пред думичката "pro". Време е да видим докъде ще го докара. Моментът с пъзела беше много хубаво направен, а треньор Миура винаги има какво да каже на Маруо, за да му помогне да напредне. Мачът с Иваса наистина приключи anti-climatic, но на мен ми хареса после момента с разговора между тях и как и двамата си задаваха неочаквани за другия въпроси. Плюс, че Маруо му подаде тетрадката си като за автограф
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Нед Юли 13, 2014 6:47 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
|
Добър епизод, интересен развой на мачът. Арая разчита най-вече на физиката и мощта си, яко във фитнеса тренира пича Дано в следващия се реши мача, защото имам съмнение, че ще продължи общо 3 епизода.
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Пон Юли 14, 2014 4:28 am |
|
samara |
|
|
|
Арая си е направо звяр. Е, тук вече ще видим много по-солидна игра от страна на Ейчиро, според мен. Досега отношението му все беше стил "Имам още да работя да ги стигна." Тук вече е планиране на няколко удара напред и как да обърне темпото на противника. А Арая как само обърна моментума с прекъсването за протеста срещу рефера На Ей-чан обаче сега му трябва и хубав сервис, който да му носи точки.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Пон Юли 21, 2014 11:03 am |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
|
16 епизод - Точно на най-интересното свърши, направо умирам от любопитство какво ще се случи.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|