|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Пет Юли 06, 2012 10:41 pm |
|
Marik |
|
|
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:46 pm Мнения: 338 Местоположение: New York
|
Днес като видях новината в ANIDB се стреснах Знам, че някои компании започнаха да правят remake на аниметата си за да вкарат новите неща като например подобрение в графиката итнт, но не очкавах да пипнат Sailor Moon. Естествено няма да откажа да видя Sailor Moon на 1080p + някои други подобрения. Анимето си беше добро за периода си, помня колко зарибен бях по героите. Много ме кефеше и Mamoru Чакам с нетърпение някое PV да пуснат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Съб Юли 07, 2012 5:04 pm |
|
akvamarin |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 01, 2008 12:52 am Мнения: 667 Местоположение: Selenit Saturn
|
Я34L17У написа: През лято 2013 ще очакваме нова адаптация на мангата! Няма да е филм, а истинско аниме по случай 20-годишнината! Edit: Официално обявени факти: Toei поемат анимето. Ще е римейк. Говори се, че ще е по-mature от оригинала. Ако извадят нещо като Мадока... Мамору ще се върне като сейю, а Усаги каза, че "искала да вземе участие". Новият ОП: "Otome no Iro ni"(The Color of a Maiden) от Momoiro Clover Z. Жалко, че няма да е Moonlight Densetsu, но все пак.. Невероятно! ...нов спецял ли ще е, или подбран вече съществуваш еп. така и ни разбрах
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Съб Юли 07, 2012 5:16 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
ох, жена... пише си го - римейк ще бъде...
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Пон Юли 09, 2012 1:16 am |
DARK MASTER |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
|
Всичко ще е ново. Или поне май ще е по 1 към 1 с мангата.
А това че май ще има малко по-възрастна атмосфера. Дано не значи супер много фен сървис.
_________________ And wrath shall pour, from mouths of steel, on spawns of Satan!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Пон Юли 09, 2012 8:53 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Ми, най-вероятно ще си е сериал. Ако е 1:1 към мангата, бих се радвала... Ще ми спести едно 20-30 епизода, в които реално нищо не се случва xD
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Пон Юли 09, 2012 11:17 am |
|
velush |
|
|
|
Някак бях останал с впечатлението, че става дума за нова история, а то пък щяло да бъде remake.
Ама нищо де, пак ще се загледа. Ако го направят по-близко до мангата, ще стане по-яко (и по-shoujo ориентирано)...само дето малко ме съмнява...по-скоро ще искат да зарибят нови фенове. С това "по-мрачно" се опасявам, че могат да принизят драмата до елементарна tearjerker-щина. Дано хората отговарящи за промените имат малко по-големи амбиции.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Чет Дек 27, 2012 1:22 am |
|
krish |
|
|
|
Отдавна му се каня на анимето и ето, че изгледах първи и втори сезон. И аз бях до тук, не мога да издържа повече. Изгледах първи сезон и долу-горе ми хареса, макар и главното девойче - Усаги да ме дразнеше малко. След това стремглаво се хвърлих към втори сезон, който ми попиля нервите, но аз издържах. Едвам го догледах де, макар и да имаше интересни злодеи. И пак имаше много и ненужно лигавене. Планирах да изгледам и другите сезони, но поне засега не мисля да продължавам. Вече ще чакам новия сезон през лятото на 2012.
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Чет Яну 24, 2013 5:13 pm |
|
Moriko |
|
|
Регистриран на: Пет Яну 05, 2007 11:33 am Мнения: 150 Местоположение: Midguard
|
Донякъде се радвам, че ще излезе римейк и донякъде се опитвам да не се радвам толкова. Оригиналният сериал си имаше своите добри и лоши страни. Лошите - големи разлики от мангата, безобразно количество екстра епизоди без никакво развитие по историята, така и не разбрах как някои герои отказват да израстнат на акъл (визуализирам Усаги, която в мангата е по-развита като персонаж с течение на главите). Добрите страни са че се повтарят някои човечни теми за приятелството, работата в екип, доброто и злото. Все още се чудя къде да сложа дублажа, защото заради него дълго време ми бяха объркани представите за половата принадлежност на някои герои (Зоизит, например от първи сезон). За римейка се надявам да се придържа към ориганалната манга история и да върне само едно или две неща от първия сериала. Може би се надявам на много, но искам по-"пораснала" Усаги, да е малко по-сериозна. Някой горе каза за по-мрачна версия - това наистина бих искала да го видя.
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Чет Яну 24, 2013 8:06 pm |
|
velush |
|
|
|
Всъщност това за gritty reboot не че не е интересно, но не разбирам защо винаги подхождат така. Ето откъс от една комедийна статия за новия Superman (Усаги все пак му е нещо, като колежка ) Цитат: When did optimism become a bad thing? Modern filmmakers are bent on taking popular, existing properties and bringing out the darkest and grittiest aspects they can find and making that their story. When directors look at a character like Superman, they're not saying, "Hey, I'd like to tell a story about this guy in blue and red spandex who loves America and punches bad guys and smiles and is handsome!" They're saying, "Sure, Superman, but what makes him angry? I want to focus on the stuff that depresses him, I want to see Superman as a badass. What if Superman was a dick? That's the movie I want to make, because even though I'm making a Superman movie, I don't actually care for the character. My name is Zack Snyder."
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Съб Фев 08, 2014 6:01 pm |
DARK MASTER |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
|
Сейлор Мун на немски отново . 17.02.2014 Montag Sailor Moon VIVA 17:35 3 Folgen am Stück http://www.tomodachi.de/html/ant/service/tv_planer.htmlhttp://www.viva.tv/shows/1796-sailor-moonПо VIVA по 3 серии на ден. От 17ти Февруари. От 18:30 наше време. Благодарение на VIVA успях доста да наваксам с OP. Сега OP ще го заменят с SM. Надявах се на DB и/или DBZ защото там имам доста забравени неща и около дузина изпуснати епизоди а само на немски искам да го гледам. Преди да пробвам HD. Но SM ми е едно от първите анимета дето наистина ме зарибиха и съм забравил доста. Специално 1, 2 сезон. А и на скоро си изгледах филмите пак щото и те ми бяха много смътни. Особено зимния филм дето ми дойде желание да го гледам щото го гледах за пръв път на немски на нова година много отдавна . А бре, до сега не е ли излязъл някакъв трейлър или някакво късо видео на тоя remake ? То уж Декември месец щеше да е та края на Декември и нищо. Не съм се интересувал сериозно почти хич ма очаквах поне някакви картинки да се пръкнат из форумите.
_________________ And wrath shall pour, from mouths of steel, on spawns of Satan!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~ Публикувано на: Пон Фев 10, 2014 12:23 pm |
|
velush |
|
|
|
Цитат: То уж Декември месец щеше да е та края на Декември и нищо. Последният анонс беше за юли. Цялото забавяне дойде от конфликт между авторката на манагата и TOEI...който забави с години продукцията. Ако са го разрешили справедливо, не би трябвало да има много пълнежи и реинтерпретации, като в старото аниме.
Последна промяна velush на Вто Юли 01, 2014 12:54 pm, променена общо 1 път
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|