Дата и час: Пон Мар 10, 2025 12:23 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: My SasuSaku fic. Half-blood
МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2014 4:23 pm 

1-глава.
_Саске_
Беше 8 сутринта. Докато си спах сладко сладко някой реши, че трябва да ми прекъсне съня за красота и кой беше това ли? Едно водорасло на име Наруто Узумаки. Син на Посейдон. Той ми е единствения приятел тук в лагера на нечистокръвните. Само той не се страхува от мен. Какво е лагер на чистокръвните ли. Ами сещате ли се за Херкулес. Сина на Зевс, чиято майка е смъртен. Разбира се не само Зевс има такива деца от смъртни. И другите богове имат освен Хера, Артемида и още няколко, които са девици. Та тези деца тоест ние постояно сме преследвани от чудовища и този лагер е мястото където сме в безопасност и ни учат да се изправяме срещу тях и да ги пращаме в Тартар.
Наруто е истински тъпак, ама си е жесток приятел. С него се познаваме от 3 години когато мама ме прати тук. Той е единствения, който не се изплаши от мен когато всемогъщия ми баща ме призна за свой син. Обикновено всички ме избягват, освен лудите фенки от хижата на Афродита. Ама те са много досадни, вече смених 5 училища за 3 години заради тях. КОгато се доелирам винаги съм с чучело или Наруто. Ама кво толкова страшно ми има. Само дето Зевс ми е баща. (не че умирам точно той да ми е) В състезаниата с колесници Наруто пак ми партнъор. Готино а. Дете което е нещо като принц на небето и дете което пегасите го обожават и слушат. Сещате се Посейдон е създал пегасите и заради това.Та да се върне в хижата ми. Тя е голяма, празна и студена. Има само едно доста големичко легло и баня. Разбира се ако поискам нещо от сорта на плазма Xbox Wii или каквото и да е Хирон ми го осигорява. НО все пак няма да е зле ако баща ми ми прати някой брат или сестра. Ааа забравих кой съм. Обикновено всички новодошли ме знаят без да съм им се претставил. Та аз съм Саске Учиха. Запзил съм си фамилята на майка ми! Готин пич по които всички момичета припадат. Никога не съм се връзвал сериозно с някоя от дъщерие на Афродите (разбира се само те са достатъчно достойни за мен).
- Саскеееее, не ми пука кой е бащта ти, ако не излезещ до 2 мин. Ще залея хижата на бащта ти с огромно цунами. - провика се русия ми приятел. Това му беше готиното не му пукаше чии син съм, а какъв съм. Та когато чух какво е замисли се облякох на бързо едни черно дънки, фанелка на Linkin Park, кецовете на Vans и айде навън. Ама този верно не се е щегувал, когато излязох забелязъх огромно цунами да идва към хижичката ми. Наруто като ме видя направи движение с ръката си и цунамито си отиде. Слава бого!!!
- Абе водоросляк такъв. Ти уред ли си?- разкрещях му се аз, ама точно в ухото.
- Дааааа ами ти явно не! - след тези думи аз подгизнах. Ама нямаше да му остана длъжен. Като го докоснах с пруст през Наруто мина горе долу нисък волт напрежение.
- Ауууч!!!- изохака Наруто.- Ще си платиш затова. - той пак ме заляс вълна ама доста по голяма.
- Ахх тиии копеле такова! - от небето се чу гръм и френда ми го одари светкавица. Връхчетата му коса се бяха опожарили, а той целия беше в пепел. Като се видях паднахме от смях. Продилжих ме така около 7 мин. и сигурно ако Хирон (дъртия кентавър) не беше дошъл скоро нямаше да спрем:
- Момчета спрете и отиваите в градината на закуска. Имаме важно попълнение! - уведоми ни той и после в галоп затича към другите хижи. ,
- Оооо супер нов герой. Саске на бас, че ще е готино маце от хижата на Афродита!- заподскача от радост русия
- На теб кво ти пука нали си с Ино! - да този идиот от 2 седмици си има гадже. Като се замисля Ино е готина блондинка с много дълъг перчем, сини очи и единствената красива от хижата на Атина. Ама не е мой тип.
- Дабеее вярно, още немога да свикна, че имам толкова страхотно гадже!- замечта се Наруто. Попътя към столовата минхме през ягодовите полета, плажа на Лонг Аиланд и Голямата синя къща.
- Саскеее! - провика се най-досадното червенокосо нещо на този свят.
- Сутринта официално вече не може да стане по-зле! - промърморих си под нос.
- Брат загази я. Неси дойде! - захиле се Наруто
- Ти кой наричаш Неси бе.-изкреща буквално в ухото ми.- Саске защити ме де! - замилва ми се Карин. Карин-момиче от хижата на Афродита. Висока слаба, да не кажа направо клечка. С високи скули и малки очила с лилави рамки. По-досадна от нея няма!
- И защо Наруто си е напълно прав! - Тя или по-скоро то се отделичи от мен и ме заплаши:
- Ако продължиш да се държиш така ще скъсаме!! - WTF ама аз не съм с нея.
- Саскеее! - плесна ме по главата Наруто - аз съм ти най-добрия приятел, а ти не си ми казал, че с Карин сте гаджета. Позор Саске позор. - а така смей ми се, ще видиш ти. За слава на Зевс Карин си отиде при братята и сестрите и ние продължих ме необеспокоен. В градината с Наруто се разделихме и си седнахме по масите. Дамм ние бяхме едниствените от голямата тройка. На масата ми се появиха всякъкви зърнени закуски, мляко, сок и каквото още се сетиш. Погледнах към Дионис и му благодарих с кинмване на главата. Той разбира се дори не си направи труда да ме погледне. Горкия тати гоо наказа да е директор на лагера заради някакви развратни истории с няква нимфа. Аз взех една препечена филиика и се запътих към големия огън в центара на поляната за ядене. Пуснах филииката и си помислих ** за Зевс**, странен обичай. На боговете им харесва аромата на храната и затова всеки полубог е длъжен да пусне нещо и да благодари на боговете. Седнах си обратно на мястото. Хирон който беше до господин Д. потропна няколко пъти с копито. Всички замлъкнахме и погледнахме към кентавара.
- Добро утро, на всички. Днес искам да ви престсавя новото попънение в лагера. Надявам се да се сприятелите с нея и да не стане като със Сали - да това беше гадна история. - Представям ви Сакура Харуно. Дъщеря на Хадес. - всички онемяхме. От толкова времен не е имало дете от голямата тройка и то на Хадес. Та зад Хирон се появи розовокосо момиче в лек емо стил. Ама да ви призная дете на Хадес или не тя беше ама 100 пъти по-секси от децата на Афродита. Беше някъде на около 16. Колкото мен и Наруто. Ама чакй малко, защо идва толкова късно. Нали правилото беше че до 13 майка ти или бащта ти трябва да е пратил сатир и той да те заведе тук. А ето го и отговора ми:
- Сакура е на 16 знам че правилото е до 13, но когато тя е станала на 10 бащта и я е взел в Подземното царстео и я обучавал. Така миличка може да седнеш до...-Хирон ни огледа всичките. СПря погледа си на мен. После на Наруто. - Саске!- и ме посочи

Приятно ми е да се запознаем! Да но ви хареса фика. Приемам всякакви крити. :peace: :peace: :peace: :nod:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 1 мнение ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]