|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 11:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Чет Май 22, 2014 9:34 am |
|
velush |
|
|
|
Dark Ranger Цитат: имам чувството, че ще заспя Ти пък сякаш никога не си гледал свръхдълги шоненки...това е обичайното чувство. Ако не ти се доспива при гледане или нещо не е наред със заглавието или си прекалил с кофеина.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Вто Юни 17, 2014 8:24 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
'Аре бе, нали ви кефеше втория сезон, що не го коментирате? Пак да кажа - бая кофти адаптация... През повечето време ми е бая досадно, но го прецъквам по навик. И все пак, за да не звуча съвсем като хейтър, ще кажа и нещо положително - въпреки че артът става все по-отвратителен, поне в последния епизод видяхме малко кръв... Чудо! Иииии... Зариби ме и ендингът. Битките са яко прецакани, но хумора понякога го докарват - в последния епизод ме утрепа следното: Та, продължавам да си го следя, главно заради дребните детайли, които ми допадат, но учудващо защо не се сещам за тях в момента... edit: Забравих да кажа: VastoLorde96 написа: Да, на епизод по 5 чаптъра и скоро като настигнат мангата пък ще ревете, че имало филъри... На мен доста ми харесваха филърите във Фейри Тейл - поне спрямо тези на Наруто, Блийч и повечето дълги шоненки.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Пон Юни 23, 2014 12:03 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Нали? В тоя случай ми е особено кофти.
Не бих казал, че и първото ФТ беше нещо кой знае какво, но пък беше едно от първите ми анимета (3-то или 4-то, ако не греша) и тогава си ми хареса, та дори ми стана едно от любимите (то големия избор съм имал, де... :Д)
А сега като гледам този противен втори сезон, който ние, феновете, така чакахме, ми става лошо.
п.с Поне има индивиди, на които им харесва този сезон повече. Радвам се за което.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Сря Юли 02, 2014 1:59 pm |
|
Str3e7 |
|
|
|
Епизод 13 - Още си е зле. Вероятно това ще го пиша всяка седмица
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Сря Юли 09, 2014 1:08 pm |
|
Str3e7 |
|
|
|
Епизод 14:
Чудо! Тази седмица няма да хейтя... Много. Новият ОП е невероятен! Най-после нещо от класата на истинския Фейри Тейл! За сметка на това ЕД-а е много по-зле от първия. Но вероятно и на него ще му свикна...
Колкото до самия епизод - Битката м/у Джура и Лаксъс очаквах да е доста по-епична, но и така ми хареса... Поне допреди края - завърши със страшно тъпа загуба за Джура.
Колкото до сражението на Грувия с/у Лион и Шери(я?)/Чери(я?), хич не ми хареса. Самите атаки бяха скучни, а накрая излетяха и станаха на звездички в небето, досущ като Екип "Ракета" от Покемон, където този подход ми харесва, но тук ме дразни доста.
Нататък, когато остана само Стинг, наистина си представих да стане интересно - той показва пауър-ъп (който неведнъж намекна, че има) и разгромява Фейри Тейл, след това Сейбъртут печелят игрите, и след всичко свързано със "Затъмнението", един масов бой на двете гилдии в стил "Фейри Тейл" срещу "Фантом Лорд". Но не-е-е... Стинг трябваше най-смотано да се откаже, защото Ерза и останалите го гледат лошо, а за капак дори си върна Лектор. Лейм...
Все едно... След като видях опенинга и какви яки моменти следват, малко или много си върнах надеждата за това опропастено аниме, и (най-вероятно временно) вдигнах оценката с 1 единица (от 5- на 6/10).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|