|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 3:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter TV/Movie (есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 14, 2014 11:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Xguard написа: тея да не взеха да сгъват от радияциа ... very anticlimax -_- Това не е точно атомната бомба от нашия свят. Мисля, че ще го обяснят след епизод-две в анимето, така че го слагам в спойлер таг (щото може и да не го кажат въобще) IceBreaker93 написа: Харесва ми автора как убива злодеите. и на мен
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter TV/Movie (есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 24, 2014 5:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
115 епизод - опрял съм си пистолет в главата, облян в сълзи... До мен стои кофа и мокър парцал - в кофата да ми съберат мозъка, а с мокрия парцал да избършат опръсканите стени. 116 епизод - Много емоционален, и въпреки масата реване и драми на Гон, взе, че ми хареса.(махам опрения пистолет, огрян от лъч надежда) 117 епизод - признаци, че анимето се оправя + епичния момент с убиването на Бързака. Впоследствие неоправдани. 118-119 епизод - Рева заедно с Икалго - той се упреква, че не може да убие една хлебарка, а аз още не мога да взема решителната крачка да отнема живота си. Накъл се среща в лицето на смъртта и всичко минава на забавен кадър, животът ми - също. На път да натисна спусъка Киллуа изкача срещу Юпи, аз възкликвам от изненада и отпускам пръста от спусъка. Казвам си: "Има още надежда!" 120-121 епизод - Отчаян от живота... Разказвачът не млъкваше да обяснява за Юпи, той взима, че прави нещо интересно, и накрая Накъл се пречупва и цялата работа отива на кино, като за капак Юпи ги пощадява(удря с юмруци по клавиатурата от яд). Виждам нож на масата и посягам към него, за да си причиня нещо смъртоносно, но ме възпира да взема това решение това, че в другия епизод ще видя Нетеро и Краля. 122 епизод - Най-накрая Нетеро малко в действие! Приличен епизод. Щастлив и усмихнат, докато не виждам превюто за следващия епизод... Виждам Икалго... Животът наистина беше хубав... досега.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter TV/Movie (есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 24, 2014 5:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
Абе знам, че целият текст горе не са излияния на човек с реално душевно терзание, а компютърна симулация на терминатор, който иска да се представи за истински човек...обаче са абсолютната и ултимативна демонстрация на това защо мразя този вид поредици. За да можеш да изпиташ истинско удоволствие от тях, трябва да си самовнушиш, че всичко в тях те засяга истински. Вместо първо да се смееш на идиотизмите, а после да го зарежеш от скука, трябва да се вживееш насила. Добре де. Не се получи особено умно изказване (т.е. както обикновено), но трябваше да кажа нещо, защото горното творение (на изкуствен интелект) докосна нещо в душата ми.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter TV/Movie (есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 24, 2014 8:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33852_1289223041.png) |
krish |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Супер много ме изкефи, когато се появи Килуа и спаси Накъл от Юпи и след това го налага доколкото може да издържи с новата си техника със светкавичките. ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) Това беше 118 или 119 епизод.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter TV/Movie (есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 25, 2014 6:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=51491_1567497378.png) |
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Много чувствителен епизод, докосна ме със сигурност един от най-добрите епизоди досега. Страхотен завършек на арката, а пък епизода го гледах 3 пъти, заслужаваше си да го направя. Чудя се какво стана с Гон, след като му резнаха ръката, сигурно следващия епизод ще го покаже.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|