|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 10:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 20, 2014 12:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44561_1613820851.jpg) |
VastoLorde96 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Ако Стинг и Роуг победят Тъмния крал, тва ще е най-тъпото нещо в цялата манга... И нещо много имитират ФТ... "Мразя, когато някой наранява приятелите ми!"... Е, айде моля ви се! А Минерва, която е кучка, демон и не знам си още какво, реве като малко бебе. Нещо тия неща ми се виждат твърде пресилени и драматични. Дано в следващия чаптър има нещо повечко за връзката между Грей и Силвър, стига си тия мистерии. ПП.: Фро ми пълни душата!
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 21, 2014 9:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3291.gif) |
6iblio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
VastoLorde96 написа: Ако Стинг и Роуг победят Тъмния крал, тва ще е най-тъпото нещо в цялата манга... Ще бъде неописуема тъпня. И историята с тия 3000 фейса много ме дразни. Изчерпа се веднъж, няма какво да я повтарят. Авторът да беше измислил нещо ново.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 21, 2014 10:41 pm |
v2nkata |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
На мен пък ще ми хареса ако го победят. Поне ще има някаква изненада.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 22, 2014 12:46 am |
v2nkata |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Още от началото на мангата разправят колко са силни dragon slayer-ите, а след всяка арка имам точно обратното чувство. Затова ще ми хареса ако те успеят да го победят или поне да го притеснят истински.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 22, 2014 2:46 am |
VastoLorde96 |
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Нацу сам ги разпремята и двамата по време на игрите. Сега се бие със скелета и едва ли ще свърши бързо, а ти ми казваш, че Стинг и Роуг, които са по-слаби от Нацу, ще победят Тъмния крал, който със сигурност е в пъти по-силен от скелета Най-вероятно Макаров ще използва магията под гилдията. Алтернативният вариант е Гилдартс да се появи и да спаси деня.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 27, 2014 2:06 pm |
VastoLorde96 |
|
|
Приживе Силвър май е бил поп, ама Делиора му е пукнал главата (от там е и белегът). После Ур приковава Делиора с Ледена обвивка и, ако не се лъжа, с годините го е убивала. Тартар го съживяват и за да се присмее и отмъсти на Ур, използва тялото на бащата на един от учениците й и използва ледена магия (или проклятие), също като нея. На мен всичко ми се вижда логично.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 27, 2014 6:09 pm |
VastoLorde96 |
|
|
История, пълна с магии, дракони, демони и т.н. Най-спокойно съживяват някой демон, след като умре, колко му е да възстановят трупа на някого?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 28, 2014 3:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33852_1289223041.png) |
krish |
|
|
Супер добре завъртяха нещата около историята на Грей. Доволен съм. Чак не мога да повярвам, че ще има отделна манга на Фейри Тейл (spinoff) + списание "Фейри Тейл". Егати новините в тази глава.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 28, 2014 3:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3291.gif) |
6iblio |
|
|
Не знам какво се кефите. Както е изтъркано спасяването на Люси, така е изтъркано как Грей всеки пък се среща с опоненти свързани с него по някакъв начин. А това дето некромансерът го каза, че Грей ще последва съдбата на Ур, ще е върха на тъпотията, защото ще имаме няколко варианта. Първи вариант - Грей замразява Делиора и умира. Ми тъпо е авторът да убие герой, който предишната арка пак е убил, но после е съживил. Втори вариант - Джувия се жертва за него. Пак тъпо, защото това ще е сигурно 5тия човек, който се жертва за Грей. Трети вариант - никой не умира. Тъпо, защото вече авторът пресъздаде сълзливата история как Уенди и котката уж ще умрат, а не умряха. И сега пак.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 29, 2014 2:37 am |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Аз на това с Делиора никак не се кефя. Щеше да е по-добре, ако или първите битки с него не се бяха случвали и търсенето му да беше до този момент, или да ни беше показал друг демон от книгата на Зереф, вселен в тялото на бащата. Колкото до спин-офф мангата, ако я сложи ечи комедия, ще нацели десятката. Поне няма да се чуди как да измисли екшъна.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|