|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Пон Юни 02, 2014 8:02 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
I love, love, love this chapter! Ето какво ли липсваше в Клеймор от доста време. Равноправна, здрава, честна 1-1 битка, без свръх-мега-хипер яките техники (които в крайна сметка са абсолютно ненужни, защото нищо не правят така или иначе), в която героите не си говорят глупости и накрая някой умира и ти е жал, че загива стойностен герой. Не съм фен на възкресяването на герои. Да, първата ми реакцията като се появи Тереса беше негативна, тъй като го намирам за доста изкуствено създаден механизъм. Също както и този невероятен overpower, който дадоха на Пресилия (абсолютно небаланcиран, абсолютно нелогичен и не на мястото си). Така обстоятелствата просто отидоха натам, че нямаше кой друг на излезе срещу imba monster Пресилия, освен, естествено, dear Тереса. But she's epic so let's forgive her <3 Появата на Тереса показа много ясно дисбаланса в силите - нашите клейморки седят и зяпат като пукели Dx Не че не ме радват, но се създава усещането, че и със и без тях е все тази. Освен това е крайно време да ги редуцират малко - една замина, остават още 20 DX PS Тази манга се нуждае много от един край и ново начало. Светът има накъде да се развива, но с тези темпове - не.
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Пет Окт 03, 2014 2:03 am |
|
krish |
|
|
|
Чувствам се "Изгубен в Историята" на мангата... Еми просто си свърши.
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Пет Май 08, 2015 5:23 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Аз я изчетох наведнъж, да бавно ми се стори действието, но не ми пречеше.
Имаше достатъчно развитие на повечето герои, че дори и Раки не ме дразнеше. Това, че Тереза ще се появи за последната битка ми беше ясно още от началото, въпреки че си мислех че самата Клеър ще нанесе последния удар. Радвам се, че любимата ми Клейморка Мириа не умря, каквато беше най-голямата вероятност според мен. Също ми допадна, че противно на очакванията ми силите на Клейморките не изчезнаха.
Не съм доволен, обаче, от последната страница. Не ми се искаше да виждам Ирене на нея, може би статуята с двете богини щеше да бъде по-удачен вариант.
10/10.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Пет Юни 24, 2016 10:52 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Fail, fail, fail!!! Това беше най-бозавият край на манга, който съм чел. Ако трябва да съм честен, след въстанието срещу Организацията, мангата почна яко да и спада нивото. Единственото нещо, което ми хареса към края, беше появата на Тереза. Няма Клеймор, който да ме е радвал толкова, колкото нея.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|