|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пет Апр 25, 2014 7:24 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Мерси, Копеле! Бирички аз не предлагам, ама приеми благодарностите ми п.с После ще си едитна коментара с това, което смятам да гледам, така че не ми го приемайте за спам. едит: Та... Започвам. Sword Art Online 2 - се гледа задължително, тъй като съм голям фен на първи сезон. Space * Dandy 2 - сега гледам първия сезон, ако ме изкефи ще видя и втория. Glasslip - надявам се да се окаже приятно слайс-оф-лайф, защото точно такова ми трябва лятото Ще видя първи еп. Gekkan Shoujo Nozaki-kunHamatora 2 - Още не съм довършил първия сезон. Ако ми хареса, ще видя и втори. Zankyou no Terror - Едва ли ще се окаже нещо хубаво. С тези тъпоизглеждащи герои... Strange+ 2 - Задължително, много се смях на първи сезон. Shirogane no Ishi Arvevollen - Меха ли е, ще се види. Tokyo Ghoul - Това ще го погледна със сигурност, възлагам му големи надежди. Rail Wars - Изглежда свежо. Сигурно ще го видя. Rokujyouma no Shinryakusha?! - Звучи супер изтъркано... Но ще го видя и него, че лятото съм особено свободен за гледане. Ao Haru Ride - Романсче. Никога не е излишно Tokyo ESP - А дано, ама надали... Free! 2 - ще се гледа със сигурност, голям привърженик съм на плуването и първи сезон ми хареса (като не броим постоянния фенсървиз)Nobunaga Concerto - странно привличащ постер, маса любими сею-та... Ако имаше описание и повечко жанрове нямаше да е зле, но го слагам в списъка. Mujaki no Rakuen - Хм-м-м... Смятам да го гледам, но очаквам плоско ечи както обикновено. Medamayaki no Kimi Itsu Tsubusu? - Звучи забавно. Само да не стане траги-комедия в стил Watamote... Akame ga Kill - Звучи ми интересно, затова мятам и него в безкрайния списък ОВА: Kuroko no Basket, Blade and Soul (вероятно), Kyoukai no Kanata, Witch Craft Works, Noragami, Kenzen Robo Daimdaler (евентуално), Blade and Soul (туй се повтаря лол), Blade and Soul (май полудявам...), A no Natsu de MatteruФилми: K: Missing Kings Накратко, ще следя отблизо сезона... Но не предлага кой знае какво. Неизброените заглавия предвещават огромна простотия.
Последна промяна Str3e7 на Чет Юни 12, 2014 3:41 pm, променена общо 18 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пет Апр 25, 2014 8:00 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Очертава се много слаб сезон през лятото, ако само това са аниметата, които ще излязат. Sword Art Online 2 - със сигурност ще го гледам, може би най-доброто от този сезон ще е това. Tokyo Ghoul - ще го видя, интересно се очертава, само да не го провалят. А, за да изгубя време ще погледна и новата версия на Psycho Pass.
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пет Апр 25, 2014 8:32 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Като цяло не са много. Всяка изминала година изплюва все по-големи лайна.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пет Апр 25, 2014 10:51 pm |
|
faye |
|
|
|
Аз съм доволна и от април и юли също се очертава добре. Миналата година за цялата година заедно с едноепизодните ови съм следяла под 20 заглавия, тази година има хляб: Sailor Moon ми ще го погледнем. Вероятно ще е добро SAO 2 - Вероятно знаете мнението ми за поредицата, но! Пробвах да прочета новелата отговаряща на тази арка. Стана ми скучно и така и не довърших. На аниме може и да стане номера, а пък и има 1-2 WTF моменти Kuroshitsuji 3 - Дано да анимират мангата без да правят свободни съчинения! Дано!!!! Glasslip - Може би. Прилича на Nagi no Asakura, което ми беше леко мудно и безинтересно докъдето го гледах, но може да се окаже ок. Gekkan Shoujo Nozaki-kun - Романтична комендия, без харем? Брой! Shounen Hollywood -Нямам представа какво ще е ама изглежда шаренко и хубаво Majimoji Rurumo - /смятам, че трябва да е нещо забавно. тип FT може би Ao Haru Ride - Романсче! Трябва да се провери! Love Stage!! - БЛ... Ама мангата е супер сладка! 100% Tokyo ESP - Още едно много обещаващо заглавие. Мангата е страхотна Tokyo Ghoul - ^ горното важи с пълна сила Zankyou no Terror - трейлърът изглежда добре, но имам извесни резерви. Надявам се на нещо подобно на Темпеста, но надали. K: Missing Kings - Жалко, че не е ТВ... макар че ако беше щяха да го разводнят като първото ТВ и щеше да е тъпо... Абе ще се гледа -.- ПП: Psycho Pass 2 е от октомврийските
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Съб Май 31, 2014 11:13 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
bump http://atxpieces.files.wordpress.com/20 ... 014-v3.jpgМай още не съм на 100% кое ще следя, но what I will definitely NOT watch Всички п3д3растии от типа на Love stage, Shounen Hollywood и Kuromismuchi или както му беше заглавието Kantai Collection. - аниме по игра - аниме по игра с карти - аниме с момиченца - аниме с момиченца, които представляват кораби (arpeggio anyone?) Всички sequel-и без моногатарито.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Съб Май 31, 2014 11:40 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Е, излагаш се сега! Почти сигурен дроп 2 заглавия. Всички знаем, че ще са повече!
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Съб Май 31, 2014 12:55 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Имаш нужда от промяна на името на списъка от "любопитно" на "несигурен дроп". Also, май дечицата почнаха да те взимат на подбив по случай че си hangyaku no velush, the drop king :3
Оу, Akagame ga Kill ако е ставащо, do tell :Д
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Съб Май 31, 2014 1:24 pm |
|
velush |
|
|
|
lovelyangel666 Цитат: името на списъка от "любопитно" на "несигурен дроп" You score -1 points in velushologie. Както знаеш добре моето любопитство по дефиниция е нездраво, което подразбира и несигурен резултат.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Юни 04, 2014 6:01 pm |
|
velush |
|
|
|
Цитат: още тентикъл рейп ...ааа...още слъг тентикъл рейп...
Последна промяна velush на Чет Юни 05, 2014 9:51 am, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|