|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 8:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Ping Pong The Animation (Пролет 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 04, 2014 1:40 am |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Wind_Falcon написа: Анимето е зверски добро! Indeed, обаче тоя снил на анимация просто ми къса нервите (не казвам, че не е добър ... просто не ми приляга ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ). През повечето време имам чувството, че гледам озвучена манга .. не анимация.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ping Pong The Animation (Пролет 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 13, 2014 5:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Все пак не успях да устискам и започнах и това аниме. Уникално е! Радва ме как авторът те въвежда в спорта. Успя да ми промени мисленето за тениса на маса - спорт, от който нямах абсолютно никаква представа. п.с. Op & ED са страшни! Видях и интрото с новите кадри в пети епизод и там рисунките са абсолютно произведение на изкуството! Страхотна работа са свършили екипа, анимето радва страшно много! Заслужава да му се обърне внимание. п.с. 2 И аз скоро настигам епизодите.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ping Pong The Animation (Пролет 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 16, 2014 4:48 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
6-ти епизод: Нищо в това аниме не е конвенционално и леле, продължава да е грозно Буквално и преносно! Смайл определено се превръща в типа човек, който ненавиждаше. А Пеко и бабата очаквам да разцепват. Техните реплики отначало бяха страшно забавни. Най-много ми хареса промяната на Чайна. Кой би очаквал, че точно той ще носи положителните нотки в това аниме?
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ping Pong The Animation (Пролет 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 23, 2014 11:30 pm |
Hajutze |
|
|
Ако се съди по историята на треньора и директора и се вземе предвид превръзката на коляното на Пеко ... Не мисля че е трудно човек да се сети какво ще стане ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ping Pong The Animation (Пролет 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 24, 2014 10:24 pm |
Hajutze |
|
|
Шанса да набутат в един епизод тия гореспоменатите + самия той да си каже, че и той човека имал чувства ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . А и вече един път се предаде за да "спаси" друг играч. Много ще е тролско, ако не се "предаде" срещу Пеко
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ping Pong The Animation (Пролет 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 26, 2014 9:35 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Wind_Falcon написа: Наистина ли си мислите че ще е толкова очевадно?
Ако беше поредният комерс буламач да, но тук става въпрос за Тайо и Юаса. О, не смятам, че мога да предвидя какво ще стане, но ми харесва как са загатнати разни неща в последните два епизода. Аз със сигурност искам да видя по-сериозна битка между Смайл и Пеко, която съм сигурна, че няма как да избегнат щом и двамата сега сериозно се стремят да тренират. А тренировката на Чайна с робота с настойките на ударите на Дракона също предвещава, че евентуално ще се търси или revenge match, или че Чайна просто ще си върне мотивацията да се състезава срещу силни противници. Единственото, което не ме кефи е как сравняват треньора на Смайл със самия Смайл.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|