|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Апр 29, 2014 6:36 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Аз не казвам, че е силен, напротив. Просто не приспада към категория "чудовища".
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пет Май 09, 2014 11:19 am |
|
Necrokid |
|
|
|
Не стига, че една седмица нямаше, а сега и ме размазаха с този чаптър. Беше пределно ясно, че ще изкрънка Aquarius и тя сега ще го преч*ка този коткоподобния. Пу.
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пет Май 09, 2014 4:28 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
А това се случва прекалено често... Извика два духа (и то от златните), за да се бият със слабаците, а тя, изтощена заради духовете, сама ще се оправя с демона, с който Нацу се затрудни... Е, айде моля ти се... Добре, че й дойде акъла, та викна Водолей, щото не я виждах. Имайки предвид, че през целия чаптър е заобиколена от вода, трябваше с нея да започне. Но не, авторът иска да ни покаже колко е силна, щом може да отвори три порти наведнъж. ПП.: Е т'ва ми харесва в тая манга - през 1-2 седмици чаптърите са с повече страници!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пет Май 09, 2014 6:27 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Е, тя, Люси отдавна не се беше била сама срещу толкова противници. Но спокойно. Няма нужда да вика Акуариус от началото, защото може да сърфира. Остави. (Вярно, че Машима обича да се гаври с нея, но очаквам малко повече развитие) Може пък сега на прага на изтощението да влезе в боен ритъм. Хаха. Ако издържи на три отворени портала, ще стане интересно. Или след като Аквариус помете всички, Луси да припадне... и пак да се яви някой, който да й помогне. Най-много ми хареса как голямият куб с уста излапа половината град. Много работа ги чака след като сритат задниците на Тартарос по някое време.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пет Май 16, 2014 3:32 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
|
Добре, да, кофти е, че трябваше да унищожи някой от златните ключове, ама защо трябваше да е този на Водолей - най-силният й дух?!?! Що не унищожи овцата, тя и без тва за нищо не става... Златните ключове са 12, колкото са и зодиите. Как ще знаят как и при какви обстоятелства се призовава кралят, ако не се е случвало преди? Най-вероятно има начин да се създаде нов ключ, който да отваря портата на Водолея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пет Май 16, 2014 5:34 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Предполагам, че е имало и предишни случаи или поне те на теория знаят как може да бъде призован кралят. Бяха изненадани, че Луси успя да задържи три врати отворени, така че вероятно магьосникът трябва да има поне малко сила, за да счупи някой златен ключ. И аз си мисля, че тя можеше да избере друг ключ, но реално погледнато единственият друг дух с когото има по-силна връзка е, може би, Локи. С Аквариус се познават най-дълго, а и тя Акваруис самата леко я принуди да го направи, понеже нямаха време. Инетересното е, че кралят и онзи с Е.Н.Д. книгата се познават. И аз очаквам, че ще има начин да се направи нов ключ.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Съб Май 17, 2014 3:25 pm |
|
Everfrost |
|
|
|
Ами и двамата се водят "крале" макар и на противоположни светове нормално да се знаят .Аз бях сигурен че тоя е силен,но направо ми надмина очакванията.Дано се бият с Mard Geer би било интересно да видим и двамата какво друго могат освен показаните досега неща.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|