Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:00 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 44 [ 657 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 44  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2006 12:38 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ми не е лесно да си отаку ..... особено в тоя живот....
Но просто повечето неща съм ги почнал/гледал ииии сега гледам/чета само нови и нови релийси и това не ме натоварва :) Както ти казах в един друг пост - най-важно е да се наслаждаваш :)

А по темата - сега ще ти кажа как почнах АЗ OneP :) :::

Гледам си аз - DB, Sailor Moon, Pokemon, Conan... ала-бала по RTL2 преди .. знам ли - към 6 години може би... Гледам - пускат ново аниме.
* Пффф- тва нема да го гледам вече... еее бива ли - гледам всичко що е аниме и го дават по РТЛ2, та и тва ли да гледам. И арта не ми херсва и за пирати се разправя... пък и всички в живота ми мрънят, че гледам много анимации..... *
Да бе, честно - тогава си и вярвах....
Деня на премиерата: Гледам си нещо... и идва ред на OneP, обаче аз следя и анимето, което ще дават след него... и кво да правя кво да правя - айде- ще го гледам тоя път... е така -да запълня времето...
Втори ден... бе то нема кво да правя... гледай и втори епизод...
Трети епизод....
Четвърти епизод....... АБЕ КОЙ ЗАБЛУЖДАВАМ ???? ТОВА Е СТРАХОТНО :shock:
_____
Днешно време - вече съм се примирил с мисълта, че съм маняк.Това ми е живота - жалко за мен, но няма да го променям :mrgreen: Любимите ми анимета са приключенски, включващи нови светове, това е от едно време.... За това и титлата ми е "Изследовател на аниме светове" :)
И OneP се намества все повече и повече на празното все още първо място. Любимо аниме не мога да посоча, но ако съм задължен, ще е OneP :)
:::::::::::::
С това, надявам се съм те убедил поне малко, че арта и броя епизоди не променя качеството на едно аниме :) ..... ще пусна една такава тема, и без това и преди съм спорил, но в друг форум. Айде да не правиме повече оффтопик ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 17, 2006 5:07 pm 
Аватар
Masaka?!

И аз реших да чета мангата, нещо не издържах на напрежението да чакам K-F. Прочетох я за две безсънни нощи и един ден от началото до където е излязла и направо се размазах (ще пиша общи неща и то много, няма начин; извинявам се предварително за предългия пост :) ).
Първо: всички други Шонен манги са боклуци, ама пълни боклуци!
Пример - в Наруто Кишимото рисува по 17 (в OP са 19) мизерни странички на месец като половината са само лица с "..." балонче и нищо не става общо взето.
В Блиийч подобна ситуация - половин глава как оня дядката (забравих му името) се помпа, пуска огньове, а накрая битката дори не му видяхме = изхабено пространство.
А сега да го сравним с шедьовъра на Ода - в последната глава Чопър изяде трети Rumble Ball след като бе смазан от бой и стана изрооод!!! После видяхме Калифа как си взима баня, докато Нами беше легнала в секси поза: "WTF момент" и накрая се сбиха, като Нами развъртя Clima Tact-a (или каквото там беше). Да не говорим, че битките в OP са разчупени, не е като в Наруто, примерно - всеки се бие срещу избран враг и това е... тук има динамика, смяна на опонентите, Усоп и Зоро закопчани един за друг: отново "WTF!!!11!!"
Второ: Нито една друга Шонен манга не ме е надъхвала толкова. Лъфи може и да е идиот, но това не дразни (май пак с Наруто ще сравня, то в Блийч Ичиго ми е един такъв - никакъв). Просто като изкрещи "Because it's my dream! That's why I don't mind dying for it" човек иска да е като него. Уникален пич е, особено в отношението към неговите nakama. Лъфи би жертвал и мечтата си, за да спаси някой от приятелите си, а мечтата му е всичко за него.
Трето: Що толкова малко хора следят мангата/анимето? Това е най-уникалния сериал просто; арката с Нами ме разплака от мъка (и аз не си повярхвах, но явно съм емоционален), други моменти са ме карали да се превивам от смях *Sogeking! Никой друг Шонен злодей не съм мразил така, както тези в OP и никои други герои не съм обичал както the Straw Hat Pirates. Просто си нямам и идея, защо Наруто, Блийч и т.н. са по-популярни (имам, ама поста и без това е твъъърде дълъг). Мога да пиша и четвърто и пето, ама стига съм досаждал :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 23, 2006 10:42 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ми какво да ти кажа, просто изобщо не съм очаквал някой да поднови темата. :( Единствения сериозен фен на OneP е Тели-сан (телеманяка). И съответно не съм видял даже, че е била подновена... аз влизам веднъж месечно да пусна за OneP и за HxH по мненийце, за да не отидат в небитието!...

Колкото до горния ти пост - напълно подкрепям всичките ти думи... и аз не се имам за емоционален, ама като сега го гледам за 4ти път(от прекачване тук-там, сега на сървъра) ми се приревава на всеки един драматичен момент.
До скоро изобщо нямах любимо аниме, ноооо като Робин-чан извика "Искам да живея" и просто.... заприличах на оная тенекиена глава на картинката:
Изображение

На драго сърце бих дискутирал!

Мначи :D ..
Не знам за теб, обаче аз принципно ХИЧ не го ща тоя синекос сайборг в екипа. Хич не ми пасва. Като характер- да, добре, обаче не и като герой. Всички други са СУПЕР-готини егати, тоя хич не ми се връзва с екипажа :?

А защо толкова малко хора го следят. Ми някои просто си мълчат, други като видят арта на първи епизод и се отказват, трети им е твъъърде дълго, че да го почнат. А как Наруто и Блийч са по-популярни... миии там героите са съвременни bad-ass-mu@(-fu*@%$ и това се харесва на масовата публика. Това аниме/манга е повече seinen, отколкото shonen може би?!
А иначе по-страхотен свят от този на OneP не бях виждал. Световете на DB и на HxH не са също за изпускане, но от OneP света по-невероятен няма просто... супер неограничен свят... !

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 02, 2006 11:03 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

ONE PIECE FTWWW

:wave: :wave: :wave:

Welcome to the new world
:wave: wave:

Е СЕГА ПОЧВАМЕ ВЕЕЕЕ :wave: :wave: :wave:
Сега дойдойхме :wave:
Лелеее, колко съм щастлив(нами по бански в голям формат Изображение .)... наистина сме на средата на историята :wave:
Аокиджи FTW, Гаапу FTW, Dragon FTW..
Белиомустак: "Дано носи добър алкохол т'ва джереме" maaaaaaahahahahahhahahahaha =))=))=))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 04, 2006 12:27 am 
Аватар

хахахахахахахахахааххахаах
идеята ми харесва

а колкото до Skypia
Изображение
за мен това усмисля челия Arc

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 18, 2006 7:16 pm 
Аватар

незнам дали знаете (аз днеска разбрах :lol: ) но вчера е свършила Jump Festa 2007 и е имало яко OP зарибявки.

Имам си една мечта... всички ОП да събера :D
Изображение

Ето тук може да видите снимки и преразказ (в цитата в 1-я пост) на един евент: Naruto vs. One Piece

http://forums.narutofan.com/showpost.ph ... ostcount=1 :lol:

на тази страница пък има доста снимки - като например от състезанието с пиратски кораби с дистанционно управление в ОП света :lol:
http://kaizoku-fansubs.com/forum/viewto ... d=5153&p=2

а на следващата страница в същата тема има още снимки + видео (за хората с по-бърз нет) ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 19, 2006 12:44 pm 
Аватар

NICE!!!!
Цитат:
"Then GOD appeared, with some other guy "
Много правдиво казано :lol: ! Аз обаче, както се подразбира, освен че искам да имам всички томове на ОР -
Изображение

Come to me bebe!!! :onegai: :love:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 03, 2007 11:44 am 
Аватар

SayanMk написа:
Йоми йоми но ми... (от йому - викам). Мн интересен плод :o

ами в мангахелпърс го бяха интерпретирали като underworld или нещо от рода

а в този релийс дето четох - на Бинкотопиа, имаше и този фенарт с участието на Бруук - много е идеен :lol: а Робин просто управлява ^^
Изображение

Бруук продължава да затвърждава мнението че е голямо лице, а като каза и че е бил музикант през пиратските си години гарантира и позицията си в Мугиварата ^^ независимо че се дърпа - по всичко изглежда че Луфи ще му търси сянката,... но преди това е време за Трилър Парк :twisted: Ода пак учуди и мало и голямо :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2007 3:57 am 
Аватар

Местоположение: 한국Friendship is like peeing your pants. Only you can feel it's true warmth.
даите некав свястен линк кав таэи манга някои от онеэи линкове покаэва File Not found търсих и във mangahelpers.com там пак е пълно бъркотия... нищо ненамерих :crazy2:

е кво несили приличаме със Luffy

Изображение

myhahahhahahah

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2007 3:14 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Не моа и не моа :? Тоя чаптър беше излишен >_< Тая арка е излишна >_< Брук да гние в кофите, в какво ни забъркаха де'а :x
Кучето е Санджи ли <_< HTF do ya know... макс да е сянката му. Имам усещането, че целият екипаж от мрътавци са само некви копия. Т.е. - кофти, щото това означава, че и Хогбаг и шичибукая са hand-made, което ще рече, че тоя арк може да се окаже >твърде< дълъг :?
Яд ме е и въобще не ми е забавен. В момента трябваше да шляпат перки с некви мацки, а не да се бият с чумава копипаста :roll:

пп: Унал- сплескай я малко тая шапка отгоре и си бомба :lol: . Радвам се, че най-сетне имаш профил бтв #_#

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2007 2:38 pm 
Аватар

Изображение

най-накрая се добрах до камерата
но не ме бива много в работата с нея :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2007 11:18 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Хахах, nice! Но ти трябва red ribbon ^^

За озвучител - някой със висок и сравнително мъжки глас...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2007 11:15 am 
Аватар

Цитат:
ЕЕЕЕЕЕеееееее аре бе мамка мууу~ Вече и аз искам Брук в екипа, деееба и историята гаднааа, защо винаги трябва да е толкова готина Sad
:( Абсолютно Sayan-aniki, абсолютно :( . Макар че любимите ми истории са на Чопър и Робин. Май вече присъединяването на Бруук е сигурно? Няма лошо, няма лошо-пичага е!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2007 12:42 pm 
Аватар
Цар Алко

Все си мисля, че Brook(e) ще е temporarily nakama, също като Vivi, иначе и аз искам да се присъедини, защото е пич отвсякъде, а и е идеален спаринг партньор за Зоро. Лелее представям си ако стане накама онзи зеленокосия ще го гони из целия кораб за някое леко fight-че
:lol: МЕжду другото започнах да гледам отново анимето и открих за себе си много нови неща, които ми станаха ясни едва когато се появи дедо, а Oda още от Longue arc си ги е анонсирал.., та мисълта ми беше, че във първи-трети епизод някъде още като бройкаше Зоро Луфи каза, че му към 10на човека му трябват за екипаж... Тъй, че нищо чудно до тази бройка да станат SH pirates 8) :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 1:11 pm 
Аватар

Забелязали ли сте приликата между Jack Skellington от филма The Nightmare before christmas (който между другото е един от любимите на Ода,както и на мен :)) и Бруук :)
http://www.onemanga.com/media/mangas/00 ... 442/16.jpg

http://www.theempire.com.au/images/2005 ... %20Fig.jpg

Даже има и известна прилика между Thriller Park и градът на Хелоуин :)

http://www.cyber-cinema.com/gallery/Nig ... German.jpg

http://img243.imageshack.us/my.php?imag ... okaci6.jpg

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 44 [ 657 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 44  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]