|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Hitsugi no Chaika (пролет 2014) Публикувано на: Чет Апр 17, 2014 3:02 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
И какво? Половината имена в това аниме ще бъдат смесица между световноизвестни марки и разни руски думи нахвърляни поетично? Gaz Empire и magic fuel. Да, и на мен ми звучат легитимно. Доста добре го раздават откъм бойни сцени. Най-вече как всички се бият, а не седят да си приказват. Харесва ми, да продължават в този дух. Всъщност, аз веждите ги забелязах чак, когато тя почна да ги мърда.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitsugi no Chaika (пролет 2014) Публикувано на: Чет Май 01, 2014 7:21 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Сега след като и преследвачите леко почнаха да се чудят какво се случва, то май точно този въпрос ще е най-движещ в историята 4-ти епизод ми се стори много кратък. Битките продължават да са хубави, но и за съжаление сравнително по-кратки отколкото бих искала да бъдат. Сестрата е някакъв много странен комичен персонаж. Чайка този път успя да използва оръжието си по предназначение... и драконът ми хареса, но защо трябва да си мени образа точно на тези два. Можеше да си остане да изглежда като героинята от войната.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitsugi no Chaika (пролет 2014) Публикувано на: Чет Май 01, 2014 9:08 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Опа, Шкодата беше добро попадение. Надявам се следващите encounter-и да продължават в същия автомобилен дух. Стори ми се странно, че тези двамата са толкова гъсти, пък он (Toru, was it?) спомена, че не са blood related.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitsugi no Chaika (пролет 2014) Публикувано на: Пет Май 02, 2014 1:18 am |
|
samara |
|
|
|
Някой беше казал, че нещо подобно ще се случи... Rampage написа: blink182 написа: Chaika Trabant... Ъхъ, след това среща Москвич,Лада, Вартбург и други модерни за комунизма коли.. Да видим, автомобилните кръщенета може и да са съвсем очаквани, предвид как авторът си ги е харесал... Аз лично ще се ослушвам за още. Иначе, дам, беше ми минало през ума, че те двамата не си приличат, ама аниме логика... Понякога трудно се спори с нея. То се оказа, че наистина не са кръвни роднини...май ще има да гледаме някоя backstory в идните епизоди. Чайка вече има очите на баща си
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitsugi no Chaika (пролет 2014) Публикувано на: Пет Май 16, 2014 6:00 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Изгледах всички излезли епизоди накуп и добре че направих така. Инак сигурно щях да го дропна още на 3ти За сега обаче ще продължа да го следя :3 samara написа: Разликите в Чайките са завладяващи Особено циците на червената
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|