|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 2:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Пон Апр 28, 2014 9:51 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
IceBreaker93 написа: Само да не са slideshow както в първия сезон. Ами, излезе, че са по-зле! Битката м/у Руфъс и Грей беше плачевна! Само фенсървизът им се получава, щото друго си е цветно...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Пон Апр 28, 2014 10:50 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Артът е по-добър от първият сезон. Няма ги и досадните кръгове. ОП е як, ЕД-не особено.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Пон Апр 28, 2014 11:43 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Еми, на мен също ми харесва повече. Очевидно е въпрос на вкус и не виждам смисъл някой като го харесва, другите да се нахвърлят като харпии. И обратното, разбира се.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Вто Апр 29, 2014 7:23 pm |
|
Dark Ranger |
|
|
|
Аз пък реших да го почна и съдейки по видяното от първия епизод, то мога да кажа, че съм силно разочарован. Евтин хумор, подплатен с непривлекателен арт (не бих казал грозен) и малоумна история... (Въпреки че това е силно казано, тъй като очевидно екстравагантното магьосничество не попада в сферата на интересите ми) За саундтрака не мога да дам крайна оценка, тъй като съм едва в началото. Опенинга и ендинга не съм ги слушал, понеже не ми се губеше време. В по-късен етап може и да го направя. Колкото до персонажите, нито са ми симпатични, нито обратното, но и за тях е твърде рано да бъдат оценявани, а и впоследствие най-вероятно ще представят и други герои. Смятам да му дам все пак шанс и ще изгледам още 2-3 серии, за да видя как ще се развие и без това скучната история.
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Вто Апр 29, 2014 7:51 pm |
|
IceBreaker93 |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 13, 2011 4:59 pm Мнения: 1721 Местоположение: 5th circle of the hell
|
Dark Ranger написа: Аз пък реших да го почна и съдейки по видяното от първия епизод, то мога да кажа, че съм силно разочарован. Евтин хумор, подплатен с непривлекателен арт (не бих казал грозен) и малоумна история... (Въпреки че това е силно казано, тъй като очевидно екстравагантното магьосничество не попада в сферата на интересите ми) За саундтрака не мога да дам крайна оценка, тъй като съм едва в началото. Опенинга и ендинга не съм ги слушал, понеже не ми се губеше време. В по-късен етап може и да го направя. Колкото до персонажите, нито са ми симпатични, нито обратното, но и за тях е твърде рано да бъдат оценявани, а и впоследствие най-вероятно ще представят и други герои. Смятам да му дам все пак шанс и ще изгледам още 2-3 серии, за да видя как ще се развие и без това скучната история. Начи от сега дропвай, щото интересното започва след 18-19ти епизод.
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (Saga) Публикувано на: Вто Май 06, 2014 1:34 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Абе, не знам за колко минути се чете, ама да бяха набутали повече чаптъри или нещо такова... 'Що при други анимета не се усеща такава мудност? А за това реално колко интересно е спрямо останалата част, не знам... Аз четох до към 320 глава и спрях, за да изчакам анимето... Обаче май пак ще трябва да почвам мангата
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|