|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Нед Май 04, 2014 2:35 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Много добър 5-ти епизод, доволен съм от него, най-накрая почнаха турнирите, явно бързо ще се развива историята.
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Вто Май 06, 2014 10:14 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Наистина много добър епизод. Чак като свърши даже ми се прииска да опитам и аз да играя. (не че съм пробвала точно този спорт) Вълненията бяха предствени много реалистично. Точно такива каквито са. И аз се смях хубаво на момента, когато всички му даваха различни съвети какво да прави точно преди да започне мача, а той, горкичкият, съвсем изпуши понеже взима насериозно всички съвети. Все още няма филтър, с който да пресява кой съвет ще е най-добър за него. Определено, ако и мен така ме посъветват и съм начинаеща, ще съм много объркана. Много ми хареса как Ей-чан засега е чисто и просто постоянен и упорит играч. След като го притиснаха в ъгъла, той искаше само да играе малко повече и успя да се фокусира достатъчно, за да наблегне на силните си страни и да ги използва на корта.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Пон Май 12, 2014 2:03 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
6-ти епизод все едно свърши за 5 минути. Не усетих кога мина. Ей-чан е представен като толкова човешки протагонист. Анимето успява много чистосърдечно да включи зрителя в историята - всички знаем също както и Ей-чан, че той добре успява да следи движенията, но не може да направи печеливши удари. И накрая на епизода като споделя, че се е забавлявал, ние също споделяме това чувство. Треньорът също е много добър. Не си играе да хвали Маруо, а всъщност му дава много реална картина през какво трябва да мине, ако иска да е добър играч. Харесва ми колко вярна е адаптацията към мангата до момента. Знам, че за 25 епизода, вероятно някъде ще трябва да се отклони, но досега ме печели.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Пон Май 12, 2014 1:30 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
|
Добър беше 6-ти епизод и очаквано загуби , да се надяваме, че ще се подобри и ще ги мачка после на тези турнири.
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Чет Май 15, 2014 6:29 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
samara написа: 6-ти епизод все едно свърши за 5 минути. Не усетих кога мина. Не съм бил само аз, значи... Анимето е супер! Опитах се да изчакам да се съберат епизоди, но не издържах и седмица. Маруо определено е талант, остава само да се развие. Аз като видях, че това му е петата тетрадка за тенис, се уплаших направо.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Чет Май 15, 2014 6:38 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
samara написа: Знам, че за 25 епизода, вероятно някъде ще трябва да се отклони, но досега ме печели. Мдам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Нед Май 18, 2014 9:42 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
|
Много добър 7-ми епизод, очаквам с нетърпение почването на следващия турнир.
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Пон Май 19, 2014 1:24 am |
|
samara |
|
|
|
Това беше доста важен епизод за "Бебешки стъпки" Треньорът, Миура е страхотен. Хубаво беше, че показаха как разбира и оценява всеки един играч поотделно и се стреми да дава насоки, които да са ползотворни и полезни точно за тях и да помагат с индивидуалните им стилове. С Ей-чан е детайлен и окуражаващ, а с Такума е директен и безцеремонен. Реакциите на Ей-чан в този епизод бяха страшно симпатични, а мачът му с Такума илюстрира много добре цялата идея на този епизод. С тези анализи и отдаденост обаче, Ей-чан определено изглежда има потенциал да стане опасен противник, особено след като така лесно реши, че няма да се откаже да пробва да настигне Такума. П.С. О, хареса ми и как епизодът поднася идея за стремене към самоусъвършенстване.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|